Horoscop Scorpion octombrie 2018


În horoscopul Scorpionului din luna octombrie 2018 predomină tendința de a-ți perfecționa imaginea exterioară, mobilizarea spre țeluri individuale pline de făgăduințe, și o viață sentimentală amenințată de spectrul narcisismului.

Horoscop octombrie 2018 - Scorpion: Previziuni generale


Înclinat sau forțat de împrejurări să meditezi asupra înnoirii, optimizării înfățișării tale exterioare și a modului cum îți oglindești personalitatea în ochii altora, ai șansa să găsești o variantă mai bună a sinelui.

Identitatea personală îți iese în evidență în special prin ce este original în ea și comportamentul tău în societate tinde să câștige în subtilitate și eficiență. Pari să-i impresionezi pe cei din jur prin spontaneitate și prezență de spirit, să-ți extinzi sfera de influență.

Îți exprimi sugestiv, cu putere de convingere, ideile și punctele de vedere. Extrem de întreprinzător, ai oportunitatea să realizezi ceva cu totul nou într-un aspect al vieții. Treci printr-o perioadă favorabilă întreprinderilor individuale.

Horoscop Scorpion octombrie 2018

Conjunctura astrologică din ultima zi a lunii va avea efecte vădite în noiembrie, când se pot ivi avantaje financiare, rezultate din comunicare, și o focalizare crescândă spre debarasarea de chestiuni ale trecutului inutile sau toxice.

Luna nouă răsărită pe 9 octombrie 2018 în Balanță, te instigă să visezi cu ochii deschiși și să eviți responsabilități iritante din rutina zilnică. Intuiția iesită din comun îți poate dezvălui secrete adânci ale sinelui și ale altora, ori te poate îndruma spre o explorare spirituală a ființei tale.

Situații tensionate din punct de vedere emoțional par să te aștepte în data de 11 octombrie 2018, când Venus se amplasează în cuadrat cu Marte. Înclinat să-ți afirmi cu tărie convingerile, aspirațiile, ești pe punctul să intri în conflict cu persoane care nu ți le aprobă întru totul!

Horoscop Scorpion septembrie 2018

Sextilul dintre Mercur și Saturn din 12 octombrie 2018 îți infuzează minuțiozitate, precizie în activitățile tale și prudență în evaluarea de noi informații. Interacționezi mai serios cu cei din preajma ta și ești preocupat să dai ideilor tale o tentă practică, realistă.

Cuvintele tale meșteșugite atrag oameni către tine pe 15 octombrie 2018, grație conjuncției lui Mercur cu Venus. Conversațiile pe care le porți sunt plăcute, spirituale. Preferi să eviți urâțeniile, duritățile lumii, să vezi numai ce este frumos în ea, poate și prin intermediul unor activități artistice.

Ca urmare a trigonului dintre Mercur și Neptun și a cuadratului lui Mercur cu Marte de pe 19 octombrie 2018, impulsul de a te avânta în bătălii verbale și a pretinde că ai mereu dreptate poate să fie echilibrat de voința de a asculta ce au alții de zis și a distinge adevărul din spusele lor. Desigur, uneori, când cineva îți încalcă teritoriul, este necesar să ți-l aperi și să iei poziție!

Tenacitatea de a face față unor circumstanțe neplăcute te sprijină să le depășeșți sub impactul poziționării lui Mercur în sextil cu Pluton în data de 22 octombrie 2018. Înfruntările cordiale de idei îți pot schimba perspectiva asupra unor chestiuni importante.

Ziua de 24 octombrie 2018 stă sub semnul sextilului dintre Venus și Saturn și a apariției Lunii pline în Taur. Pari să fii purtat pe aripile fanteziei, fiindu-ți aproape imposibil să faci diferența dintre iluzie și realitate. Numai prietenii, oamenii apropiați, care te îndrăgesc, te pot ajuta să-ți recapeți luciditatea fără să te frustreze de deliciile imaginației dezlănțuite.

Dorința de a te integra în viața socială îți este împlinită de oportunitatea de a cunoaște oameni noi, a închega amiciții datorită conjuncției Soarelui cu Venus din 26 octombrie 2018. Ești nițel leneș și dornic să te răsfeți, așa că nu este indicat să-ți propui o agendă prea încărcată pentru această zi.

Mercur ajunge în conjuncție cu Jupiter pe 29 octombrie 2018, te energizează și te îndrumă să te autoperfecționezi. Cu cât ești mai activ, cu atât mai mult ai de învățat. Faptele îți susțin vorbele atâta timp cât reușești să nu pierzi imaginea de ansamblu a acțiunilor tale.

Horoscop Scorpion octombrie 2018: Dragoste și cuplu




Dragostea îți poate juca feste din pricina parcursului retrograd al lui Venus.

Nativii solitari riscă uneori să cadă pradă narcisismului, să piardă oportunitatea de a înfiripa o poveste de iubire din cauza unei autoaprecieri excesive sau a înclinației de a minimaliza înzestrările unui potențial partener.

Cei implicați într-o legătură amoroasă trebuie să-și supravegheze și ei o eventuală tendință de a-și neglija tovarășul de viață din cauza unui relativ egocentrism.

Pe 26 octombrie 2018 este posibil să-ți reiei o relație de cuplu cu cineva de care te-ai despărțit de câtăva vreme ori să faci schimb de declarații de dragoste într-o idilă nou- nouță.

Horoscop octombrie 2018 - Scorpion: Muncă și bani


Nu treci prin cea mai bună perioadă pentru muncă în echipă sau în colaborare. Pari să ai rezultate pozitive îndeosebi în sarcinile, demersurile profesionale individuale.

Horoscop Scorpion 2018

Horoscop Scorpion octombrie 2018 Horoscop Scorpion octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. aberant ..la dragoste pe 26 ba se reia o rel mai veche ba se incepe una nou nouta ??pai e diferenta de la cer la pamant ...daca nu se stie interpretarea mai bine ...lasa

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.