Horoscop Gemeni aprilie 2019

Conform horoscopului Gemenilor din luna aprilie 2019, ești avantajat de integrarea într-un grup social și legăturile tale de prietenie, precum și de explorarea lumii lăuntrice, ai o viață sentimentală favorizată de amiciție și caracterizată de un erotism cu două tăișuri, și o activitate financiară necesitând flexibilitate, cumpănire și prudență.

Horoscop Gemeni aprilie 2019: Previziuni generale


Ești inspirat să-ți armonizezi conexiunea dintre trup și minte, să adopți un stil de a trăi în stare să-ți optimizeze starea de sănătate.

Te simți extraordinar de bine într-o colectivitate socială animată de aceleași idealuri ca și ale tale. Ai, de altfel, cele mai importante realizări prin lucrul în echipă, iar gândirea îți este stimulată spre idei inovatoare, ingenioase, în cadrul convorbirilor cu cei din jurul tău.
Horoscop Gemeni aprilie 2019

Îți îmbunătățești comunicarea cu amicii și ai posibilitatea să formezi noi prietenii, calde, afectuoase, și pline de făgăduințe pe termen lung.

Pe de altă parte, ești străbătut de o intuiție ieșită din comun, ce-ți aduce beneficii notabile în traiul de zi cu zi. Ai prilejul să-ți dezvălui cei mai întunecați demoni interiori, aspecte negative subconștiente ale sinelui, care își cer o înlăturare grabnică. Cunoașterea temerilor tale refulate se împletește cu scoaterea la lumină a unor înzestrări personale neglijate.

Horoscop Gemeni martie 2019

Luna nouă ivită în data de 5 aprilie 2019 în Berbec te atenționează să eviți să te cufunzi întru totul în fantezie și să-ți ocolești astfel obligații presante. Ți se recomandă să-ți pui mintea la contribuție pentru punerea în practică a proiectelor tale cele mai dragi și mai fezabile, a aflării unor modalități îndrăznețe de a le duce la bun sfârșit!

Un demers creativ nu ajunge la rezultatele scontate pe 19 aprilie 2019, sub vibrațiile Lunii pline din Balanță. În loc să te lași pradă dezamăgirii, este indicat să te bucuri că l-ai finalizat sau să-l consideri ca o treaptă către obținerea unor succese mai ample, mai răsunătoare.

Horoscop Gemeni aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea oscilează la extreme, între erotism și amiciție...

În acest context astral, se impune să-ți ții sub control o eventuală ispită de a te avânta într-o aventură amoroasă secretă, cu cineva care are deja un partener sau care mimează că ține la tine, și îți poate rezerva o decepție extrem de amară!

Mai cu seamă dacă ești singur, ai grijă să nu pui semnul egalității între iubirea veritabilă și o patimă exacerbată. Totodată, ai șansa să te dedici unei idile guvernate de sinceritate și loialitate, cu o persoană ce-ți împărtășește aspirațiile și ți se alătură în urmărirea lor.

Senzualitatea sporită din cuplurile închegate contribuie la împrospătarea conexiunii afective dintre cei doi tovarăși de viață cu condiția înăbușirii din fașă a simțămintelor impulsive de gelozie și posesivitate. Oricum, aceștia au prilejul să-și echilibreze erotismul ardent cu o camaraderie autentică, capabilă să-i coalizeze în acțiuni comune ambițioase, cu bătaie lungă în viitor!

Horoscop Gemeni aprilie 2019: Muncă și bani


În această lună se pune accentul pe păstrarea măsurii atât în muncă, cât și în relația dintre aceasta și viața de familie. Nu trebuie să acorzi o atenție prea mare uneia, în defavoarea celeilalte. Activitatea profesională îți necesită o întrepătrundere cât mai echilibrată între eforturi, perseverență, pe de o parte, planificare și organizare, pe de altă parte.

Abilitatea Gemenilor de a vedea ambele fațete ale unei situații te ajută să treci printr-o perioadă dificilă, când pot apare aprobleme legate de un împrumut, obținerea unei finanțări într-o afacere ori în asocierile tale financiare. Unele hopuri, împrejurări neprevăzute în astfel de domenii trebuie să fie întâmpinate cu calm, luciditate și adaptabilitate.

Poate fi nevoie să-ți revezi balanța personală sau familială, să îți ajustezi veniturile și cheltuielile, să faci o deosebire cât mai strictă între resursele bănești cu adevărat profitabile, și cele neglijabile.

Calitățile și defectele celor născuți în zodia Gemenilor
Horoscop Gemeni aprilie 2019 Horoscop Gemeni aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.