Horoscop Rac aprilie 2019

Horoscopul Racului din luna aprilie 2019 are drept repere principale desprinderea de cărări bătătorite ale traiului cotidian, beneficii extrase din convorbiri serioase cu cei din preajma ta și din relațiile cu amicii, reconsiderarea legăturilor de parteneriat, o activitate profesională de bun augur și o viață amoroasă focalizată pe eliberarea de conformisme, dar și către responsabilitate și realism.

Horoscop Rac aprilie 2019: Previziuni generale


Te simți încurajat să te îndepărtezi de tiparele existenței, să ieși din inerție, dintr-o rutină cenușie, să te lansezi în acțiuni noi, inedite.

Tinzi să porți discuții constructive cu oameni sincer interesați de tine, despre destinul tău, despre felul cum îți poți materializa năzuințele de căpătai.
Horoscop aprilie 2019 Rac

Îți recunoșți cu ușurință adevărații prieteni și petreci alături de ei clipe unice, memorabile. Totodată, ai ocazia să cunoști persoane influente și să inchegi împreună cu ele alianțe de nădejde. Socializarea intensă din această perioadă reprezintă principala ta sursă de extindere a rețelei tale de cunoștiințe utile.

Horoscop Rac martie 2019

Împrejurări neplăcute și evenimente negative te pot îndruma să-ți evaluezi cu minuțiozitate parteneriatele din toate planurile existenței, să analizezi dacă mai sunt viabile și să-ți conștientizezi responsabilitățile din acestea.

Sub efluviile Lunii pline apărute pe 19 aprilie 2019 în Balanță, o problemă de familie pare să-ți solicite intreagă atenție. Nu-ți mai este posibil să ignori nevoile sau impasul unei rude, unei persoane îndrăgite, și eșți mobilizat să-i acorzi tot sprijinul care-i este necesar.

Horoscop Rac aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Încă de la debutul lunii, dragostea nu mai suportă să fie încorsetată, sufocată de obișnuințe, tabieturi, prejudecăți.

Indiferent dacă ești de mai mult timp într-o relație de cuplu, ori abia infiripi una, se impune să ți-o vitalizezi printr-un surplus de dezinvoltură, amuzament, spontaneitate.

Acest lucru nu presupune însă deșărtăciune, frivolitate ci, din contra, întărirea fundamentului conexiunii amoroase, regăsirea surselor sale cele mai adânci. Dacă ești solo, poți întâlni un tovarăș de viață promițător în mediul tău profesional, ocupațional.

Iubirea este din nou cutremurată în ultima săptămână din aprilie, când se insistă pe dezideratul de a recunoaște eventuale disfuncțiuni din legătura în doi și eliminarea grabnică a acestora.

Vrând-nevrând, o posibilă pânză a iluziilor este pe punctul să-ți cadă de pe ochi. Pari să fii înclinat să-ți privești cu realism viața sentimentală, și să îți readuci în minte responsabilitățile asociate cu ea.

Este o vreme de punere la încercare a trăiniciei și stabilității dragostei, ce poate determina destrămarea unor cupluri și armonizarea altora!

Horoscop Rac aprilie 2019: Muncă și bani 


Pe 5 aprilie 2019, Luna nouă din Berbec te poate face să te gândești că veniturile tale nu-ți sunt îndeajuns de mari. Ți se stârnește ambiția, motivația de a te pune pe treabă, a-ți accelera progresul în carieră sau cel din afaceri. Un optimism sănătos îți conferă o viziune mai sigură, mai împlinitoare asupra viitorului tău.

În cea din urmă decadă a lunii, îți ies în evidență competența, creativitatea, calitățile manageriale, autoritatea în muncă. Simpatizat de șefi și colegi, colaborezi foarte bine cu ei. Activitatea intensă din plan social tinde să-ți furnizeze și ea oportunități în plan profesional.

Femeia Rac – Iubită, prietenă, soție și mamă
Horoscop Rac aprilie 2019 Horoscop Rac aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.