Cerul din vise | Interpretarea și semnificația viselor

Cerul apărut în vise este, în general, asociat cu spiritualitatea, pacea, liniștea sufletească, și raiul, cu o stare de a fi paradisiacă, sublimă, cu o libertate nemăsurată, infinutul și posibilități nelimitate, străduința pentru o viață mai bună și împliniri majore.

Când visezi un cer albastru, senin, acesta reprezintă speranță, fericire, creativitate, expresivitate, o dispoziție optimistă, pozitivă, vești îmbucurătoare.
Ce inseamna visele despre cer

Dacă ai visat un ceros noros, întunecat, se spune că el îți prevestește tristețe, necazuri, vremuri de tumult emoțional, stres. Ți se atrage atenția că este necesar să nu-ți pierzi răbdarea, întrucât, în cele din urmă, problemele tale se vor rezolva. Cerul care se întunecă în vis poate fi un semn al unor frustrări provocate de cineva care are autoritate asupra ta.

Visele despre un cer verzui simbolizează speranțe înalte. Însăși cu loarea verde denotă vigoare, creștere, dezvoltare, o perspectivă pozitivă asupra existenței și un viitor promițător, prosper atât sentimental, cât și material.

În caz că visezi un cer roșu, înseamnă că poți fi amenințat de o primejdie. Într-o altă interpretare, ți se dă de înțeles că ceva, o situație, o conjunctură negativă, este pe punctul să ajungă la final.

Cerul alb visat poate fi identificat cu dorințele tale cele mai arzătoare, ce par să aibă șansa unui nou început.

Cerurile galbene din vise pot reflectă mânia, furia ta extremă. Ai grijă să nu te dedai unor izbucniri violente, poate de gelozie!

Semnificația culorilor din vise

Visarea despre un cer înnoptat pe care strălucesc stelele semnifică credința și tăria ta interioară, sugerează că vei afla cai strălucite de a scăpa dintr-o circumstanță dificilă a vieții tale. Pe de altă parte, ți se pot semnala câștiguri și realizări financiare.

Atunci când visezi, însă, un cer de noapte negru ca smoală, fără stele, ți se poate vesti instabilitate, temeri și obstacole.

Un vis de-a lungul căruia privești, de la o fereastră, un cer înstelat, semnifică faptul că ai numeroase aspirații de materializat, dar că ai posibilitatea să ți le împlinești atâta vreme cât nu te culci pe o ureche.

De ai visat cum cerul cade spre pământ, îți iese la iveală teama ta de necunoscut, de împrejurări ale existenței ce te iau prin surprindere. Poate că ai fost prea idealist și ești, în acest fel, pus în gardă să revii cu picioarele pe pământ!

Visele în care cerul se coboară și atinge acoperișul casei tale pot indica țeluri personale prea mici, lipsite de anvergură. Poate că ți-ai coborât prea mult standardele, așteptările, de la tine și de la viață. Într-o interpretare diferită, ți se reprezintă astfel o călăuzire spirituală, o evoluție sprijinită de un mentor, un maestru spiritual, sau o împrejurare a existenței ieșită din comun.

Visul pe parcursul căruia te vezi vezi suspendat, țintuit în cer, simbolizează tentativa ta de a evada din mijlocul unei realități problematice. În același timp, când te visezi zburând prin ceruri, ți se ilustrează o personalitate puternică, putința de a obține succese notabile și a te bucura din plin de ele, poate într-o afacere ori în plan profesional.

Păsările visate zburând pe cer înfățișează năzuința ta de a fi liber. Probabil încerci să înlături bariere și restricții din jurul tău, să trăiești neîngrădit de nimeni și nimic!

Zborul din vis | Interpretarea și semnificația viselor
Cerul din vise | Interpretarea și semnificația viselor Cerul din vise | Interpretarea și semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on martie 12, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.