Evenimente astrologice în horoscopul octombrie 2019

Principalele evenimente astrologice din horoscopul lunii octombrie 2019 sunt tranziturile lui Mercur, Venus și al Soarelui în Scorpion, al lui Marte în Balanță, reluarea aspectului direct a lui Pluton în Capricorn, asumarea celui retrograd de Mercur în Scorpion, Luna plină din Berbec și Luna nouă din Scorpion.

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN OCTOMBRIE 2019


Balanța tinde să își recunoască și pună cu cutezanță în valoare atuurile personale, se bucură de o viață sentimentală autentică, bazată pe o estimare realistă a împărtășirii din cuplu, și pare să fie însoțită de noroc în întreprinderile financiare.

Nativii din Scorpion sunt pe cale să ajungă în centrul atenției, să fie sub luminile reflectoarelor, să aibă o interacțiune socială bogată și fertilă, dar trebuie să își mențină sub control impulsurile subconștiente ce le ies cu năvălnicie la suprafața minții.

Pentru Săgetător, se vestește o perioadă de relativă secluziune, extragere a unor beneficii din revizuirea trecutului și conștientizarea unor simțăminte ocolite ori trecute cu vederea, inclusiv în plan amoros, reinvigorarea legăturilor de prietenie și a demersurilor din afaceri.

În Horoscopul Capricornului, se pune accentul pe posibilitatea materializării unor aspirații înalte, oportunități sporite în amicitii și intersectarea unor astfel de relații cu cele din dragoste, câștiguri din asocieri financiare.
Astrologie horoscop octombrie 2019

Vărsătorul pare să aibă avantaje notabile în plan profesional, șansa de a-și aprofunda conexiunea de cuplu și cea de a călători și a avea succese notabile peste hotare.

Cei născuți în Pești au și ei multiple ocazii de a își crea și a profita de conjuncturi favorabile din străinătate, eventual de a-și înfiripa și o relație de iubire acolo, își dinamizează activitățile ținând de bani și sunt pe punctul să extragă împliniri importante din revizuirea anterioară a legăturilor lor de prietenie.

Berbecul are prilejul să fie cutremurat de patimă în dragoste și năzuința de a-și aprofunda împărtășirea cu tovarășul său de viață, își transformă și își pune pe jar relațiile de parteneriat din toate sferele existenței sale, și pare să profite de o turnură propice în muncă.

Horoscopul Taurului scoate în evidență o și mai mare oportunitate de a-și îmbunătăți asocierile de tot felul, sociale, profesionale și personale, preocuparea față de starea de sănătate și schimbarea în bine a stilului său de viață, un parcurs ascendent în carieră.

Și în cazul Gemenilor, se preconizează o revitalizare, o fortifiere a tonusului fizic și mental, realizări impresionante din punct de vedere profesional, o viață amoroasă tumultuoasă.

Nativii din Rac au la îndemână o perioadă excelentă în dragoste, indiferent dacă sunt singuri ori au deja un partener, ceea ce nu îi determină, totuși, să-și neglijeze interacțiunea cu familia și parteneriatele lor principale.

Leul dă întâietate căminului sau, relațiilor sale familiale și conexiunii cu cei dragi, cu persoane cărora le redescoperă importanța în existența lui, își intensifică relaționarea din zona socială, și pare să își consolideze poziția din muncă.

Pentru Fecioară, se anticipează un răstimp de integrare fericită, auspicioasă, în sfera socială, publică, cu un efect de bun augur și în dragoste, activizarea și chiar asumarea unor riscuri sporite în plan financiar, și o revelație implinitoare în viața sentimentală.

În curând, pe site-ul diane.ro, horoscopul amănunțit al lunii octombrie
 2019 pentru fiecare zodie în parte!

EVENIMENTE ASTROLOGICE OCTOMBRIE 2019


- 1 octombrie 2019: Venus (în Balanță) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn)

- 3 octombrie 2019: Mercur intră în Scorpion

- 3 octombrie 2019: Pluton redevine direct în Capricorn

- 4 octombrie 2019: Marte își începe tranzitul în Balanță

- 7 octombrie 2019: Opoziție între Mercur (în Scorpion) și Uranus (în Taur)

- 7 octombrie 2019: Soarele (în Balanță) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn)

- 8 octombrie 2019: Debutul tranzitului lui Venus în Scorpion

- 12 octombrie 2019: Opoziție a lui Venus (în Scorpion) cu Uranus (în Taur)

- 13 octombrie 2019: Sextil între Soare (în Balanță) și Jupiter (în Săgetător)

- 13 octombrie 2019: Luna plină în Berbec

- 14 octombrie 2019: Mercur (în Scorpion) în sextil cu Saturn (în Capricorn)

- 14 octombrie 2019: Cuadrat al Soarelui (în Balanță) cu Pluton (în Capricorn)

- 15 octombrie 2019: Mercur (în Scorpion) în trigon cu Neptun (în Pești)

- 20 octombrie 2019: Sextil între Mercur (în Scorpion) și Pluton (în Capricorn)

- 20 octombrie 2019: Sextil al lui Venus (în Scorpion) cu Saturn (în Capricorn)

- 21 octombrie 2019: Trigon între Venus (în Scorpion) și Neptun (în Pești)

- 23 octombrie 2019: Soarele își inițiază tranzitul în Scorpion

- 25 octombrie 2019: Venus (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 27 octombrie 2019: Cuadrat a lui Marte (în Balanță) cu Saturn (în Capricorn)

- 28 octombrie 2019: Opoziție dintre Soare (în Scorpion) și Uranus (în Taur)

- 28 octombrie 2019: Luna nouă în Scorpion

- 31 octombrie 2019: Mercur devine retrograd în Scorpion

Horoscop septembrie 2019 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul octombrie 2019 Evenimente astrologice în horoscopul octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 15, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.