Horoscop octombrie 2022 | Evenimente astrologice octombrie 2022

 Principalele evenimente astrologice, cu o influență semnificativă în horoscopul lunii octombrie 2022 sunt ieșirea lui Mercur din aspect retrograd și parcursul său în Fecioara, Balanță și Scorpion, reîntoarcerea lui Pluton și a lui Saturn în mișcare directă, în Capricorn, respectiv în Vărsător, tranzitul lui Venus și cel al Soarelui în Scorpion, cel al lui Jupiter în Pești, turnura retrogradă preluată de Marte în Gemeni, Luna plină din Berbec și Luna nouă din Scorpion. 


HOROSCOP OCTOMBRIE 2022: TOATE ZODIILE


Balanța își redeschide comunicarea cu lumea sa lăuntrică, care se armonizează cu zona sa conștientă și îi furnizează sclipiri extraordinare ale intuiției. Își promovează cu persuasiune interesele și personalitatea și iese dintr-o perioada nefastă în relația cu familia. Rudele par să-i sprijine întreprinderile sociale și profesionale. Din 22 octombrie, creativitatea i se revarsă în efluvii bogate ce-și vor găsi în curând materializarea. Spre sfârșitul lunii, poate avea unele dificultăți ținând de casă și/sau un proiect asociat cu străinătatea. Poate prelua inițiativa în scopul unei noi orientări profesionale, obținerii unui job foarte avantajos. Este important, din acest punct de vedere, să ia o decizie de una singură, fără a se lăsa influențată de alții. Odată cu 23 octombrie, demersurile financiare i se limpezesc, așa că nu mai este nevoită să strângă cureaua și să renunțe la lucruri care o fac fericită. Atmosfera din viațasa amoroasă este un caldă, echilibrată. Este mereu gata să facă pe plac partenerului său să-și dovedească iubirea pentru acesta. Pentru a-și smulge conexiunea sentimentală din cenușiul rutinei cotidiene este motivată să-i dea un nou înțeles, să o aducă la un nivel mai înalt de împărtășire. În caz că este singură, poate să oscileze între reînchegarea relației cu un fost partener ori începerea unei idile cu cineva abia cunoscut. 

                                       

Horoscop octombrie 2022 | Evenimente astrologice octombrie 2022

În cazul Scorpionului, se anticipează înzestrarea acestuia cu o carismă aparte, care-i facilitează integrarea în orice mediu social. Dacă a fost supus până acum tirului unor bârfe sau calomnii, acestea au tendința să dispară cu desăvârșire, făcând loc aprecierii sale și invitării lui la numeroase evenimente, petreceri, reuniuni. Totodată, după un răstimp de clarificare a valorii prieteniile lor sale, știe cu siguranță la care să renunțe și pe care să le păstreze și să le dezvolte. Începând cu 21 octombrie, mintea îi este cutreierată de idei ingenioase, ce-și pot găsi cu ușurință aplicarea în diverse aspecte ale existenței sale. În același timp, are oportunitatea să între într-un contact mai strâns cu oameni îndrăgiți de peste hotare. În plan profesional, nu ar trebui să aibă probleme atâta vreme cât ține cont, învață din greșeli sau experiențe nefericite de altădată. Acțiunile sale financiare nu trec prin mari suișuri și coborâșuri până pe 30 octombrie, când circumstanțe cumva negative îl solicită să-și mențină cu orice preț calmul și să nu se lanseze în dispute păguboase. I se poate impune să creeze o demarcație clară între viața personală și cea sentimentală. Afecțiunea pe care i-o arată tovarășului său de cuplu îl face pe acesta să înțeleagă cât de importantă este relația voastră pentru el (ea). Cu toate astea, din 28 octombrie, relația sa în doi poate fi cutremurată, brusc, de o serie de neînțelegeri, fiind, de aceea, nevoie să-și pună la treabă, cu perseverență, tactul și capacitatea de a face compromisuri. Dacă este solo, pare să aibă în mână toate atuurile pentru înfiriparea unei povești de iubire autentice, cu condiția de a-și ține în frâu tentația de a-și pune la încercare atractivitatea în tot felul de flirturi.                                                        


Săgetătorul este expus unor vibrații venusiene care-l îmboldesc să-și exploreze cele mai adânci și mai împlinitoare impulsuri subconștiente, ceea ce tinde să-i schimbe în bine atitudinea față de cei din jurul său. Are ocazia să-și lărgească cercul de cunoștiinte, să pună bazele unor amiciții promițătoare. Nu mai are de a face cu circumstanțe negative în activitatea socială, remarcându-se în aceasta prin bunăvoință și abilități diplomatice. Își deslușește cu luciditate atuurile personale și nu mai ezită să și le pună în valoare. Parteneriatele sale din toate planurile existenței par să se șubrezească odată cu 28 octombrie, necesitând să fie reevaluate și fortificate. Comunică tot mai bine cu colegii și șefii de la serviciu, având succese îndeosebi în proiecte și acțiuni în colaborare. Demersurile financiare și afacerile sale ies dintr-o relativă criză și îi permit să-și mărească simțitor veniturile. Dacă este parte a unui cuplu, este înclinat să se bucure de o intimitate sporită cu partenerul său, alături de care se îndreaptă spre o dimensiune spirituală a iubirii. În eventualitatea că este singuratic, trebuie, cu orice preț, să-și înfrâneze tendința de a iubi pe cineva în taină, a se îndrăgosti de cineva care-i este intangibil. 


Nativii din Capricorn au prilejul să-și vadă împlinit visul de a face un voiaj pe un tărâm îndepărtat de casă. Se debarasează de bariere interioare și/sau exterioare în afirmarea personalitățîi lor și își măresc cu pregnanță impactul asupra celor din preajma lor. Își iau în propriile mâini destinul fără a mai cere sprijinul cuiva. Cu toate astea, au de profitat, chiar fără să vrea, de interacțiunea cu amicii lor. Începând cu 28 octombrie, relaționarea socială pare să le fie tot mai complexă, solicitându-le să-și asculte cu acuitate instinctul. De asemeni, din data de 30 octombrie, este necesar să-și învingă predispoziția de a fi prea autoritari, tiranici în familie. Unele mici disfuncțiuni dn sfera profesională pot fi evitate dacă apelează mai des la diplomație și se oferă să lea dea ajutor colegilor apropiați. Au la îndemână mai multă libertate de a acționa în domeniul financiar, iar asumarea unor riscuri bine calculate le dă posibilitatea să-și umfle portofelul. În legăturile de cuplu statornicite se instalează un climat de camaraderie, cooperare, care are menirea de a le întări fundamentul. Partenerii în amor ai acestor nativi par să-i copleșească cu mici dar semnificative daruri. Cei solitari au șansa să formeze o conexiune amoroasă cu cineva care le împărtășește idealurile, interesele, o persoan cunoscută probabil în cercul lor de prieteni.


Potrivit horoscopului Vărsătorului din octombrie 2022, pentru acesta se prefigurează primirea unor vești bune dintr-o altă țară, o relansare în privința studiilor, și detensionarea sa mentală, eliberarea de un stres apăsător, prin identificarea și eliminarea unor porniri contradictorii, neconștientizate până acum. Pe de altă parte, reușește să-și crească popularitatea printre semeni grație elocvenței cu care-și exprimă gândurile, interesele. Conjuncturi încurcate din sfera socială par să se disipeze începând cu 22 octombrie. Se integrează de minune în colectivul de la serviciu și, datorită atitudinii sale binevoitoare, prietenoase, este cu mult mai apreciat decât de obicei, chiar dacă nu are realizări extraordinare. În plan financiar, are posibilitatea să aibă câștiguri deosebite, îndeosebi prin intermediul unor parteneriate dar, odată cu 28 octombrie, poate fi derutat în luarea unor decizii din afaceri. Dacă este deja implicat într-un cuplu, se dedică stabilizării acestuia, întăririi bazelor sale. Din 30 octombrie, se impune să-și stăpânească o irascibilitate și o gelozie excesivă, care-l pot determina să-și învinovățească pe nedrept partenerul. În eventualitatea că este solo, aerul său provocator impulsionează o persoană din apropierea sa să încerce să-l prindă în mrejele sale. Poate fi debutul unei mari povești de dragoste!                              


2023: Anul Chinezesc al Iepurelui de Apă


Peștii extrag beneficii considerabile din legăturile lor de parteneriat din toate aspectele existenței lor. Au oportunitatea să plece într-o călătorie îndelungată și/sau să inițieze conversațîi cu o persoană importantă de dincolo de graniță. O criză care le marchează de câtăva vreme o relație de prietenie este pe cale să se încheie, cu condiția de a-și recunoaște partea de vină în iscarea acesteia. Pe de altă parte, pot fi dotați cu o intuiție ieșită din comun, în stare să le dea soluții unor probleme aparent de nerezolvat logic sau rațional. În ultimele zile ale lunii, par să aibă dificultăți în impunerea punctelor de vedere, așa că ar fi nevoie să apeleze mai mult la medieri și compromisuri. De asemeni, le este recomandat să-și păstreze neapărat calmul, seninătatea, în abordarea unor chestiuni complicate asociate cu familia. În domeniul profesional, pentru a se bucura de împliniri, nu trebuie să se lase distrași de la sarcinile lor de oameni care nu au aceleași năzuințe și abilități ca și ei. Către finele lunii, planetele ce parcurg zona astrală a Scorpionului le oferă șansa de a-și promova cu brio obiectivele din carieră. În sfera financiară, Fortuna este în favoarea lor, în special în asocierile din afaceri. Dacă sunt integrați într-un cuplu, se simt îndemnați să își reîmprospăteze dragostea reciprocă prin ieșirea de pe cărări bătătorite, vizitarea, împreună cu partenerul lor, a unor locuri nemaivăzute, insolite, incitante. Dacă sunt singuratici, au posibilitatea să înceapă o idilă cu cineva original, cu totul diferit de ei, venit de peste hotare sau cunoscut de-a lungul unui voiaj. 


Cei născuți în Berbec trec printr-o perioadă prielnică îmbunătățirii stării lor de sănătate ca urmare a supunerii la un control medical complet. Se simt motivați să-și treacă în revistă trecutul, reținând din acesta numai evenimentele sale fericite sau din care pot trage învățături pentru destinul lor viitor. De asemeni, au ocazia de a forma prietenii cu persoane animate de aceleași convingeri, crezuri ca și ei. Către sfârșitul lunii își dinamizează relaționarea socială, vor să fie mereu sub luminile reflectoarelor, riscând să-i irite pe unii printr-un comportament arogant. Câteodată, sunt înclinați să se închidă în ei înșiși, dar nu trebuie să ducă acest lucru prea departe, pentru a nu-și îndepărta oameni care țin la ei, îi apreciază. Pluton îi încurajează să-și priotirizeze țelurile din carieră, ba chiar, uneori, le oferă și indicii pentru materializarea lor cât mai rapidă. Oricum, atingerea acestora presupune străduință și persistență. Venus le facilitează întărirea unor parteneriate financiare sau de afaceri deja existente ori inițierea altora, pline de promisiuni, care le vor aduce beneficii, mai cu seamă pe termen lung. În dragoste, atât în cuplurile închegate, cât și în cele care sunt tocmai infiripate, aprofundarea sentimentelor reciproce se împletește cu o senzualitate febrilă. 


Inovatorul Taur are posibilitatea să-și stimuleze creativitatea în cadrul unor convorbiri înfierbântate cu cei din preajma să. Primește semnale că speranțele sale cele mai arzătoare se pot transforma degrabă în realitate. Un plan de călătorie ce părea să-i fie compromis, zădărnicit, are, dintr-o dată, mai mulți sorți de izbândă în a se împlini. În special, din 23 octombrie, are posibilitatea să întemeieze parteneriate personale, sociale, profesionale, cu bătaie lungă în viitor. Poate constata că unii prieteni nu se mai potrivesc stadiului actual al evoluției lor, noilor criterii de valori pe care și le-au trasat și continuă să i se preschimbe. Parcursul carierei nu îi este zguduit de evenimente marcante până pe 22 octombrie, când pare să se elibereze de unele constrângeri și începe să-și impresioneze colegii și superiorii cu abilitățile și competențele sale, inclusiv cu dorința de a coopera. Cu toate astea, odată cu 30 octombrie, în plan financiar, poate fi antrenat în dispute și războieli deloc benefice. Viața sa amoroasă este caracterizată de echilibru, stabilitate și sprijin reciproc cu partenerul său îndeplinirea năzuințelor amândorura. În caz că este singur, conjunctura astrală îi dovedește că se poate bizui pe farmecul său. Tot ce are de făcut în inițierea unei idile serioase este să-și tempereze graba, nerăbdarea de a o vedea cât mai curând materializată.


Conform horoscopului Gemenilor din luna octombrie 2022, aceștia își ajustează și sensibilizează relațiile cu rudele, persoanele cele mai apropiate,  se debarasează de atașamente traumatizante ori dăunătoare din trecutul lor, își prețuiesc mai mult decât de obicei sănătatea și iau măsuri ferme pentru a și-o optimiza. Un voiaj pe meleaguri foarte distanțate de casă , poate exotice, pare să le fie accesibil dintr-o dată ca printr-un miracol. Odată cu cu 30 octombrie, voința lor nemăsurată, exacerbată, de a-i face pe alții să se alinieze opiniilor și obiectivelor lor tinde să le aducă rezultate contrarii. Dragostea cu de-a sila nu are niciodată cum să se desăvârșească! La serviciu sunt satisfăcuți de recunoașterea meritelor lor, care se poate concretiza într-o avansare sau o creștere salarială. Totuși, începând cu 28 octombrie, traiul profesional le poate fi afectat de conjuncturi complicate, a căror finalitate pare să fie greu de descifrat. Din fericire, au șansa să-și crească considerabil veniturile prin alte mijloace, prin afaceri ori chiar o sumă de bani picată parcă din ceruri. În această lună, li se atrage atenția că dragostea nu este o sursă de fericire de sine stătătoare, eternă și imuabilă, ci că necesită străduințe și trebuie să fie revitalizată constant. Dacă Gemenii angajați într-o legătură de cuplu sunt încurajați să-și regândească conexiunea sentimentală pe noi baze, mai solide, cei solitari au mult de lucru pentru a cuceri o persoană care le-a picat cu tronc, îi captivează. 


Racul este angrenat într-o activitate socială tumultoasă, și i se caută frecvent compania având în vedere că se evidențiază prin umor și prin meșteșugul aproape magic de a-și rosti cuvintele, păsurile. Are tendința să fie mai extrovertit, nu își mai zăgăzuiește pofta de a se înfrupta din plin din deliciile existenței, a se distra și a se avânta în aventuri trepidante. Își deblochează contacte contacte cu persoane de care s-a îndepărtat prin certuri, diferențe de opinie, și prețuiește mai cu seamă relațiile în doi din sfera personală, socială și profesională. Nu-și neglijează, totuși, familia, cu care are o comunicare limpede, sinceră și bazată pe aspirații comune. Din 28 octombrie, un proiect de-al său ținând de străînătate pare să-i fie deturnat de împrejurări neașteptate. I se recomandă să nu-și întețească contradicțiile dintre lumea sa subconștientă și cea conștientă. În muncă, este extrem de ocupat cu o grămadă de sarcini și responsabilități complexe. Își poate menține echilibrul financiar și chiar poate câștiga bani în plus decât altădată grație parteneriatelor sale din afaceri. Venus îi făgăduiește o viață amoroasă de excepție, presărată cu oportunități la tot pasul. Dacă este singur, se răsfață în numeroase flirturi, ignorând câteodată șansa de a iniția o poveste de iubire veritabilă. Dacă are deja un partener, pare să și-l încânte prin spontaneitatea cu care-și demonstrează afecțiunea față de acesta. 


Nativii din Leu își redescoperă punctele forte în cadrul unor dialoguri cu toate cărțile pe masă cu oameni în care au deplină încredere. Sunt înzestrați cu un tonus fizic și mental de zile mari și, în familie, se focalizează spre tot ce au mai bun, mai implinitor membrii acesteia, punând mai presus de orice iubirea pe care le-o poartă. Începând cu 22 octombrie, relațiile de asociere din diverse domenii le rezervă beneficii substanțiale, iar din 30 octombrie oscilizează  între eficientizarea conexiunilor cu amicii și înclinația de a și-i îndepărta din cauza unor lupte pentru supremație. În muncă, datorită unei transformări anterioare nu tocmai ușoare a atitudinii lor și a circumstanțelor, ies tot mai mult în evidență prin competență și persistență. Situația financiară tinde să le fie înfloritoare până spre finele lunii, când se pot ivi unele probleme din pricina unor disfuncțiuni de comunicare. Dragostea alege să se îndrepte spre cărări sigure, bătătorite, câteodată chiar conservatoare. Cei implicați într-o legătură în doi se simt tot mai bine, mai puțin vulnerabili, alături de persoana iubită, punând la mare preț loialitatea, fidelitatea. Cei singuri nu sunt dispuși să se lanseze în aventuri superficiale și pot înfiripa o idilă numai cu cineva care le întărește increderea în ei înșiși, le inspiră un simțământ puternic de siguranță. 


Fecioara are capacitatea să spună cuvintele potrivite la momentul potrivit,  astfel încât să-și îmbunătățească imaginea personală și să atragă de partea sa aliați de nădejde. Strălucește în special în întreprinderi care necesită creativitate. Se simte de minune în interacțiunea socială și emană un magnetism special, care-i determină pe oameni să o îndrăgească și să-i fie îndeaproape. Cu toate astea, odată cu 28 octombrie, poate fi dezamăgită de unele parteneriate ale sale, personale, financiare sau din muncă. În plan profesional, iese dintr-un con de penumbră și se direcționează spre proiecte care-i plac, o pasionează, însă trebuie să se ferească să-și lase liberă o impulsivitate ce-o poate conduce către dispute neproductive, iscate din motive neînsemnate. Poate avea succese financiare mai ales grație unor contacte cu persoane influente. În caz că este parte a unei relații de cuplu, împărtășirea sentimentală din aceasta se sensibilizează, ajungând câteodată să comunice cu partenerul său aproape intuitiv, fără a mai avea nevoie de cuvinte. Dacă este solo, are prilejul să inițieze o idilă cu o persoană exuberantă, spontană, cunoscută cu prilejul unei reuniuni sau a unei petreceri. 


Evenimente astrologice în  octombrie 2022


- 1 octombrie 2022: Venus (în Balanță) în opoziție cu Jupiter (în Berbec)


- 2 octombrie 2022: Mercur își reia parcursul direct în Fecioară


- 7 octombrie 2022: Trigon între Mercur (în Fecioară) și Pluton (în Capricorn)


- 8 octombrie 2022: Pluton își părăsește aspectul retrograd din Capricorn 


- 9 octombrie 2022: Luna plină în Berbec


- 11 octombrie 2022: Mercur își începe tranzitul în Balanță


- 12 octombrie 2022: Trigon al Soarelui (în Balanță) cu Saturn (în Vărsător)


- 12 octombrie 2022: Marte (în Gemeni) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 12 octombrie 2022: Opoziție între Mercur (în Balanță) și Jupiter (în Berbec)


- 14 octombrie 2022: Trigon al lui Venus (în Balanță) cu Saturn (în Vărsător)


- 18 octombrie 2022: Soarele (în Balanță) în trigon cu Marte (în Gemeni)


- 19 octombrie 2022: Trigon între Venus (în Balanță) și Marte (în Gemeni)


- 20 octombrie 2022: Cuadrat al Soarelui (în Balanță) cu Pluton (în Capricorn)


- 20 octombrie 2022: Cuadrat între Venus (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)


- 23 octombrie 2022: Conjuncție a Soarelui (în Balanță) cu Venus (în Balanță)


- 23 octombrie 2022: Mercur (în Balanță) în trigon cu Saturn (în Vărsător)


- 23 octombrie: Venus pătrunde în zona astrologică a Scorpionului


- 23 octombrie 2022: Saturn își reia tranzitul direct în Vărsător


- 23 octombrie: Soarele intră în Scorpion


- 25 octombrie 2022: Luna nouă în Scorpion


- 27 octombrie 2022: Trigon între Mercur (în Balanță) și Marte (în Gemeni)


- 27 octombrie 2022: Cuadrat al lui Mercur (în Balanță) cu Pluton (în Capricorn)


- 28 octombrie 2022: Jupiter începe să tranziteze regiunea astrală a Peștilor


- 29 octombrie 2022: Mercur își face intrarea în Scorpion


- 30 octombrie 2022: Marte preia o turnură retrogradă în Gemeni


Horoscop septembrie 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul septembrie 2022

Horoscop octombrie 2022 | Evenimente astrologice octombrie 2022 Horoscop octombrie 2022 | Evenimente astrologice octombrie 2022 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 24, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.