Intalnirea perfecta dintre un barbat si o femeie

Intalnirea intre un barbat si o femeie este un adevarat ritual. Sfaturile sau sugestiile pentru o intalnire sau "dating", pot imbogati arsenalul domnisoarelor (si doamnelor?) in exploatarea la maximum a calitatilor personale si in crearea unei intimitati decente, care sa nu le afecteze in nici un fel respectul de sine. Fie ca este vorba de o intalnire clasica la un restaurant sau la un film, o intalnire online sau un preludiu al unei relatii pe termen lung , aceste sugestii pot maximiza sansa de succes a inchegarii unei relatii viabile.

Sfaturi generale pentru femei

Intalnirea dintre un barbat si o femeie
Indiferent de felul intalnirii programate, aceste sugestii pot ajuta o femeie sa porneasca cu dreptul intr-o relatie, sa se simta bine pregatita si plina de incredere in sine.

- Din motive de siguranta, in fazele de inceput ale unei relatii, nu dezvalui mai multe informatii despre tine decat este necesar. Cu alte cuvinte, simte-te libera sa vorbesti despre viata in general, dar evita sa ajungi la detalii care i-ar putea da partenerului posibilitatea de a se transforma intr-un urmaritor care sa te hartuiasca zi de zi, sau care i-ar putea oferi ocazia de a deveni un judecator de moment al personalitatii tale.

- Nu face ipoteze asupra unui barbat, pornind de la infatisarea sa, de la educatia sau activitatea sa de baza. Desigur, nu ai dori ca el sa faca acelasi tip de speculatii despre tine. Un barbat timid poate avea resurse tainice de onestitate si devotament, iar un barbat, care pare perfect la suprafata, poate ascunde in interior o adevarata bestie. Foloseste tehnica pasilor marunti, lasa relatia sa se dezvolte natural, pe masura ce incepeti sa va cunosteti mai bine unul pe celalalt.

- Evita sa te intalnesti cu oameni care par prea posesivi sau nesiguri. O relatie cu astfel de barbati poate duce la situatii periculoase si la o relatie nefericita.

- Fii tu insati. Revistele, filmele, spectacolele de televiziune promoveaza virtutile unui corp perfect, a unui par perfect sau a feminitatii clasice, calitati pe care le intrunesc prea putine femei. In loc de a urmari implinirea unui ideal nerealist, incearca sa fii cea mai buna persoana posibila in afara si inlauntrul tau. Increderea in sine si onestitatea care vor fi induse de o astfel de autoapreciere vor atrage parteneri care te vor respecta si te vor pretui ca individualitate, si nu te vor privi ca un trofeu care merita sau nu sa fie cucerit.

Fapte, nu vorbe

Felul in care actioneaza o femeie este cheia in pastrarea unui barbat langa ea. Chiar si o zeita poate pierde un supus, datorita unui comportament neadecvat, asa ca tine cont de urmatoarele sfaturi referitoare felul de a te purta in preajma barbatului cu care te intalnesti:

- Majoritatea barbatilor se simt obligati sa plateasca cheltuielile legate de o intalnire. Daca generozitatea lor te face sa nu te simti confortabil, nu te jena sa le spui direct despre ce este vorba, si impartiti in mod egal cheltuielile. In acelasi timp, daca realizezi ca partenerul incearca sa iti sugereze ca stie ca pentru tine banii nu sunt o problema, incearca sa iti temperezi tentativa de a plati si tu.

- Mentine conversatia la un nivel corespunzator: evita sa te lansezi in lungi peroratii despre prietenii tai anteriori, despre dorinta ta de a te marita, sau despre alte subiecte controversate, atata timp cat el nu isi manifesta interesul legat de aceste teme, cel putin la primele intalniri.

In acelasi timp, daca el isi exprima o opinie pe care tu o dezaprobi, nu pune la indoiala felul sau de a gandi; limiteaza-te la a-i sugera ca tu ai alte opinii, sau ca ai un mod de a gandi independent.

- Nu iti fie teama sa te apropii de partenerul tau daca el nu face nici o tentativa in acest sens. Femeile de astazi isi pot permite sa aiba initiativa si, probabil, nu iti doresti ca indrazneala unei alte femei sa ii atraga mai mult atentia.

- In timp ce multe dintre femei considera ca a intarzia este un prerogativ al feminitatii, barbatii pot fi iritati de aceasta practica. Punctualitatea este o chestiune care tine de de bunul simt si de respectul reciproc.

- Fii atenta la limbajul corpului tau, mentine contactul vizual si nu iti incrucisa mainile, inclinandu-te pe spate, sau nu recurge la alte miscari care ar putea indica faptul ca doresti sa pastrezi o distanta cat mai mare fata de partenerul tau. O pozitie potrivita corpului poate fi remarcata de orice barbat, pentru ca releva increderea in sine caracteristica unei femei.

-Incearca sa te implici in activitatile preferate de partenerul tau.Poti descoperi astfel o pasiune comuna care va insufleti si va aduce mai mult amuzament si creativitate in intalnirile voastre viitoare.Totodata , nu incerca sa i te alaturi in actiuni care nu iti fac placere.

Intalniri pe internet

In lumea supertehnologizata de astazi, multe femei viziteaza websituri de cunoastere a unor noi parteneri, in cautarea barbatului perfect. Intalnirile virtuale, pe internet sunt insa cu totul diferite de cele reale.

Din pacate, barbatii se pot transforma pe internet in adevarate animale de prada in cautarea unei femei. Din motive de siguranta, incearca sa respecti cateva din urmatoarele sugestii :

- Nu divulga informatii personale, cum ar fi numarul de telefon sau adresa. Asteapta o perioada mai lunga de timp, pentru a-ti face o idee despre barbatul cu care te intalnesti pe net.

- Nu mentiona in profilul tau ca doresti sa te intalnesti in lumea reala cu un partener, chiar daca aceasta este intentia ta. Lasa un barbat care este intradevar interesat sa iti demonstreze cine este, si sa afle , cand va veni timpul, ca se poate bucura de un astfel de privilegiu.

- Pentru a evita confruntari sau discutii in contradictoriu datorate unei neintelegeri sau confuzii in modul de comunicare, fii sigura ca iti afisezi umorul sau sarcasmul in comentarii pe chat sau in emailuri, utilizand emoticonuri.

- Nu posta fotografii improprii (fotografii alte altor persoane, poze modificate pe calculator, sau fotografii mai vechi) pentru a parea mai atractiva decat esti in realitate. Daca o relatie serioasa se configureaza, atunci cand va veti intalni cu adevarat, el va fi mai mult decat ofensat de lipsa ta de onestitate.

Ce doresc de fapt barbatii

Ce doresc de fapt barbatii este o relatie compatibila, cu cineva demn de incredere, caruia ii face cu adevarat placere sa fie alaturi de ei. Fii tu insati si incearca sa dezvolti o relatie bazata mai intai pe prietenie, apoi, daca gasesti ca exista o intercomunicare mai mult decat verbala, da-i relatiei tale o noua dimensiune.



Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

De ce mint barbatii ? De ce mint femeile ?

Cum stii ca un barbat are intentii serioase ?
Intalnirea perfecta dintre un barbat si o femeie Intalnirea perfecta dintre un barbat si o femeie Reviewed by Diana Popescu on iulie 13, 2008 Rating: 5

Un comentariu:

  1. de multe ori internetul ofera si elementul de mister, pentru ca nu stii cine-i la capatul firului, fapt pentru care iti imaginez ce ai vrea sa fie, iar cateodata realitatea-i alta.
    mai bine deat sperai :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.