Cum seduci o femeie? Limbajul nonverbal


creierul limbicSeductia este si ea o arta si inca cum!!
Si pentru ca te tot intrebi cum sa faci sa o seduci pe femeia care te intereseaza, iata mai jos, cateva explicatii stiintifice despre limbajul nonverbal pe care ar trebui sa-l abordezi cat mai rapid:


Infiltrarea in mintea unei femei

Partea cea mai importanta, primara, a creierului este sistemul nervos central , care controleaza procese diferite precum respiratia, bataile inimii si reactiile de fuga sau retragere.

O a doua parte a creierului, pozitionata in jurul sistemului nervos central si care a evoluat mai tarziu, este creierul limbic, sursa experientelor emotionale ale femeii, incluzand dorinta si atractia.
Asupra acestui punct ar trebui sa se concentreze barbatii!



Fara a avea vreo legatura cu limbajul verbal, creierul limbic este deopotriva instinctual si impulsiv.
Uneori este numit "centrul placerii" , intrucat stimulii unei femei trec direct prin el.
O parte mai recenta a creierului, neo-cortexul, este considerata a fi sursa gandirii logice si a gandurilor , organul care permite vorbirea, planificarea si judecata critica.

Atunci cand ii spui unei femei, "Da-mi numarul tau de telefon" , "Imi placi" sau "Haide sa facem o partida.." , mesajele tale sunt indreptate catre zona rationala a neo-cortexului care, de obicei automat, blocheaza cererile tale si raspunde "Nu".


Daca reusesti sa ocolesti "gardianul " neo-cortexului si sa stimulezi creierul limbic al unei femei, ai sansa de a-i comunica direct dorinta ta, iar jocul imperecherii poate fi initiat.

Chiar daca esti un barbat supraponderal sau neatractiv, daca poti accede la componenta primara a creierului unei femei, ea va fi cuprinsa de o senzatie de atractie fata de tine .

Cum trebuie sa procedezi pentru a bate la portile acestei forte potential nelimitate ?

Tot ce ai de facut este sa pui in practica cateva stratageme non-verbale:

Vocea rezonanta


Modul in care rostesti cuvintele este cu mult mai important decat cuvintele propriu-zise.
Felul in care sunt pronuntate cuvintele poate influenta masura in care acestea vor ocoli mintea critica a unei femei, reusind sa stimuleze direct creierul ei limbic, provocand-o sa aiba o reactie de atractie fata de tine (sau nu).

Trebuie ca vocea sa iti fie bogata si plina de sugestie, calda si mangaietoare, altfel spus, rezonanta.
Nu ti-ai dori, desigur, ca tonalitatile vocii sa ajunga la un soptit sau la o tonalitate ragusita, monotona, nazala sau stridenta, scartaitoare sau plangareata.

O voce adanc rezonanta, cu un tempo lent, sexy si cu o intensitate sexual-hipnotica!
Cu o astfel de voce insinuanta, patrunsa de o subtila incredere in sine si de autoritat , poti atrage atentia unei femei aproape instantaneu, facand-o sa se relaxeze, sa se simta bine sau confortabil alaturi de tine.
Multe femei ajung a isi petreaca noaptea alaturi de un barbat numai pentru ca vocea acestuia a patruns
sinuos, dar puternic in interiorul subconstientului lor.

Zambetul cald


Motivul pentru care este necesar sa zambesti este o chestiune elementara.
Un suras este o dovada a faptului ca esti o persoana deschisa, prietenoasa si relaxata.
Un simplu zambet transmite fara cuvinte mesajul: "Ma simt bine in pielea mea. Ma bucur sa fiu eu insami. Cei care sunt in preajma mea se simt bine pentru ca starea mea de buna dispozitie este contagioasa."

Ai observat vreodata cat de prietenos sau plin de promisiuni poate fi zambetul unei femei ?
O femeie cu un suras pe buze este mai usor de abordat decat una care sta incruntata.
Zambetul ei iti demonstreaza ca este o persoana prietenoasa.

Zambetul este contagios.
Oamenii au o reactie naturala de a zambi atunci cand zaresc un suras, acest lucru ii face sa se deschida catre ceilalti, sa simta un impuls interior de prietenie si relaxare.

Nu conteaza daca ai sau nu un zambet perfect.
Studiile stiintifice arata ca modelarea zambetului sau albul dintilor nu influenteaza mesajul surasului.

Actul de a zambi le demonstreaza celor din jur ca esti prietenos, deschis si increzator in tine.
Simplul fapt de a surade provoaca femeilor o dispozitie de bunavointa.

Postura princiara


Un limbaj si o postura corespunzatoare a corpului poate comunica forta, liniste interioara si atractie sexuala, in timp ce un limbaj impropriu al trupului poate transmite doar lipsa de incredere si o stare febrila, nervoasa si nesigura.

Trebuie precizat inca o data, ca mesajele transmise de catre corp si de catre pozitia acestuia nu ajung in mintea femeilor in mod constient.
Creierul lor limbic este fie incitat si atras, fie intra intr-o pozitie defensiva.
Asa ca, indiferent de importanta ta sau de pozitia ta sociala, indiferent de tipul de femeie de care esti interesat, trebuie sa iti controlezi propriul tau corp pentru a atrage senzual femeile.

Primul pas in limbajul corpului este de a te misca intr-o maniera controlata si deliberata, astfel incat fiecare gest sa isi dezvaluie scopul specific.
Miscarile care nu sunt necesare pot fi interpretate de o femeie drept ticuri nervoase.

In general, trebuie sa iti mentii o pozitie de deschidere. Intr-o astfel de postura,  fara a-ti incrucisa bratele, cu mainile distantate una de cealalta si cu picioarele neapropiate, poti arata ca esti relaxat, receptiv si prietenos, transmitand semnale vizuale care ajung direct la creierul limbic al femeii.

Capul, umerii, soldurile, genunchii si gleznele trebuie sa fie mentinute drepte, intr-o linie verticala si nu aplecate. Greutatea trebuie sa iti fie egal distribuita pe cele doua picioare, fara a te balansa de pe unul pe celalalt.

Mentinerea unei posturi deschise, clare, intr-o astfel de maniera si modul intentional de miscare poate atrage o femei, determinand-o sa isi piarda autocontrolul.

Parfumul sexy


Studiile stiintifice demonstreaza ca simtul mirosului la o femeie este mult mai dezvoltat decat la un barbat.
Defapt, anumite tipuri de arome sunt percepute olfactiv cu o intensitate de 100 de ori mai mare de catre o femeie.
Femeile pot detecta un miros corporal mediu chiar si de la o distanta de 1 metru.
Intre glandele olfactive ale unei femei si creierul ei limbic exista o conexiune directa, astfel incat, mirosul tau poate actiona in favoarea sau in defavoarea ta.
De aceea, nu trebuie doar sa te mentii curat si proaspat, dar este necesar, de asemenea, sa folosesti o colonie sau un parfum placut, dar discret pentru a provoca senzatia atractia unei femei.

Contactul vizual intens


Contactul ochilor este una din cele mai puternice arme din arsenalul seductiei.
Ochii pot transmite cu mult mai mult decat vorbele. Ei pot face o femeie sa se simta tulburata si excitata, iar felul in care privesti este una dintre unitatile de masura majore ale femeilor pentru detectarea increderii in sine a unui barbat.

In timpul unei conversatii cu o femeie, privirea nu trebuie sa iti rataceasca in toate directiile, iar ochii tai nu trebuie sa ii ocoleasca prea des pe cei ai partenerei, intrucat, lucrurile acestea te pot face sa arati tulburat sau nervos. Intarzie cu privirea asupra ochilor ei mai mult decat ai face-o in conditii normale, lipeste-ti ochii de cei ai partenerei asemeni marcii pe o scrisoare.

Acest tip de contact puternic, de lunga durata, al ochilor elibereaza feniletilamina (PEA), o substanta chimica care accelereaza procesul de atractie, mai ales in cazul femeilor.
Unii numesc acest tip de contact vizual drept "privire copulatoare", pentru ca oamenii care se iubesc nu numai ca au un contact al ochilor intens in timp ce converseaza, da , totodata, ezita sa isi dezlipeasca privirea unul de la celalalt, chiar si atunci cand nu isi vorbesc.

Atunci cand privesti in alta directie, fa-o ca si cum nu ai avea de ales.
Indeparteaza-ti ochii de la cei ai femei cu lentoare, sugerandu-i ca fascinatia privirii ei este singurul lucru care merita sa fie descoperit in lumea materiala.

Vorba ceea:
"And when you do look away, look away reluctantly.
Drag your eyes away slowly, as though they're stuck with soft glue."


Sursa imagine: Pinterest

Copyright © diane.ro.


Articole din acelasi domeniu :

Cum sa cuceresti o femeie

Cum se cucereste un barbat

Aforisme si citate despre seductie
Cum seduci o femeie? Limbajul nonverbal Cum seduci o femeie? Limbajul nonverbal Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.