Talismanul lui Saturn




Talismanul lui Saturn ofera protectie impotriva pericolelor mortale aduse de boli precum cancerul , aplopexia , ftizia , rahitismul , paralizia , osteoporoza , si este o pavaza impotriva ingroparii de viu in stare de coma sau de moarte aparenta (obsesia lui Edgar Allan Poe) , contra unei morti violente prin complot , otravire sau ambuscade.

Acest talisman fereste femeile de riscurile mortale asociate cu nasterea .In timpul razboiului , comandatul unei armate obisnuia sa ascunda talismanul lui Saturn intr-un loc in pericol de a cade in mainile inamicilor , acest obiect magic avand darul de a a-i impiedica pe adversari sa treaca peste granita trasata de el , de a-i face sa se retraga fie datorita descurajarii , fie din pricina unui contraatac puternic.

Pentru crearea talismanului lui Saturn este necesara o placa dintr-un plumb cat mai pur , taiata intr-o forma circulara , la o marime asemanatoare celei a unei medalii obisnuite , cele doua fete trebuind sa fie rectificate cu extrema finete.

Pe una din fete se graveaza cu un varf de diamant imaginea unei coase , inscrise intr-o pentagrama.Pe cealalta fata , se graveaza un cap de taur incadrat intr-o stea cu sase colturi , aceasta hexagrama fiind inconjurata de literele din alfabetul magilor care compun numele Oriphiel , geniul sau ingerul planetar al lui Saturn .Persoana care poarta talismanul trebuie sa il graveze ea insasi , fara a avea vreun martor si fara sa comunice altcuiva ceea ce are de gand sa faca.

Talismanul trebuie sa fie faurit intr-o zi de sambata , Dies Saturni , zi consacrata lui Saturn , cand evolutia Lunii corespunde trecerii ei prin primele zece grade ale Taurului si Capricornului , in cazul in care aceasta faza este favorabila pentru Saturn.

Pentru a afla daca exista un aspect favorabil intre Luna si Saturn , persoana interesata trebuia sa isi examineze horoscopul pentru cea mai apropiata zi de sambata ; daca Saturn va fi intr-un aspect favorabil , adica daca va fi in sextil sau trigon cu Luna, inseamna ca acea zi va fi potrivita pentru confectionarea talismanului.Daca , din contra , Saturn si Luna sunt intr-un patrar sau in opozitie , atunci trebuie incercate , in ordine , toate zilele de sambata care urmeaza , pana cand este regasit un aspect favorabil.

Orele propice pentru crearea talismanului lui Jupiter incep de la pranzul zilei favorabile pana a doua zi , astfel : 19-20 , 2-3 (dupa miezul noptii) , 9-10 (dimineata , a doua zi).Munca de faurire a talismanului , intrerupta dupa trecerea unui astfel de interval orar , trebuie reluata in orele auspicioase prezentate mai sus.

Creatia talismanului este incununata de consacrarea lui.Aceasta consta in expunerea lui la fumul rezultat din arderea de bisulfat de aluminiu , ferula safoetida , scamonee (Convolvulus scammonia) , si pucioasa (sulf).Aceste ingrediente sunt arse cu chipru ( conifer din familia Cupressaceae) , frasin si lujeri de Helleborus (din familia Ranunculaceae) , aprinse intr-un vas din lut care nu a mai fost folosit vreodata .La finalul ceremonialului , vasul trebuie sa fie ingropat in pamant , intr-un loc secret , nefrecventat de oameni.

Dupa consacrare , talismanul lui Saturn este amplasat intr-un saculet din matase neagra care trebuie sa fie purtat la piept , agatat de benzi din acelasi material , impletite sub forma de cruce.

Si totusi…Saturn = Satana ?

Conform unor carturari mistici , steaua cu sase colturi nu este un simbol iudaic , ci unul egiptean , adoptat de israeliti in pustietate , datorita abaterii lor de la calea lui Dumnezeu.Hexagrama este asociata cu adorarea lui Saturn , de aici tragandu-se concluzia ca bestia este tot una cu Saturn (Satana) , steaua cu sase colturi fiind insemnul acestuia.

Biblia , in “Faptele apostolilor” (7: 43) , consemneaza : ”Ati purtat cortul lui Moloh si chipul stelei zeului Remfan , chipurile acelea pe care le-ati facut ca sa va inchinati lor ! De aceea va voi stramuta dincolo de Babilon.”

Pe de alta parte , semnul lui Cain ar fi fost venerat in salbaticie de catre israeliti drept steaua lui Moloh.De aici se conchide ca , intrucat Cain este asociat cu Saturn , numele planetar al lui Satana , semnul lui Cain ar fi , de fapt , insemnul lui Saturn , adica steaua cu sase colturi.Chenitii , care pretindeau ca se trag din Cain , purtau pe fruntile lor crucea Tau , prima litera a numelui Saturn.

In limba caldeeana , Saturn se pronunta Satur , insa se scrie sub forma “Stur”.Acest nume Stur , contine conform vechii numerologii , numarul apocaliptic :
S=060
T=400
U=006
R=200
= 666
Se considera ca Saturn este reprezentat de cifra 6 , intrucat este cea de-a sasea planeta ca distanta fata de soare.


Articole din acelasi domeniu :

Talismanul AGLA

Talismanele magilor
Talismanul lui Saturn Talismanul lui Saturn Reviewed by Diana Popescu on iulie 16, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.