Culoarea parului in anul 2010

Apropierea noului an ne duce cu gandul catre noi inceputuri sau reformulari interioare si exterioare ale persoanei noastre.Din cea de-a doua perspectiva , multe femei pot fi tentate sa isi creeze un nou look prin schimbarea culorii parului.

2010 va fi un an al diversitatii culorilor parului , al multitudinii de suvite si tonalitati..Cele mai la moda culori vor fi nuantele profunde de castaniu si mov (culoarea prunei) , tonuri de castaniu- roscat , castaniu mahon , rosu stralucitor si toate nuantele de blond .Aceste culori vor fi puse in valoare prin suvite de par cu tente mai deschise (highlights) , tente de negru sau chiar mov deschis (lavanda).

Te-ai intrebat vreodata ce culori se asorteaza mai bine parului ? Sau ce culoare poti folosi ca tonalitate de baza sau nuanta pentru suvite ? Acest lucru este destul de neclar pentru multa lume , intrucat atunci cand iti vopsesti parul trebuie sa tii cont de culoarea tenului tau , de efectul de asortare sau stridenta pe care il poate aduce o anumita tonalitate.

Iata cateva idei despre asocierea unor culori parului roscat , in scopul crearii unui efect eficient si lipsit de stridente.

Culoarea de vopsit roscata sau parul roscat natural.Daca doresti sa iti vopsesti parul sau il ai deja de culoarea de baza a cuprului suvitele care il pot pune in valoare pot fi de un rosu aprins sau profund pe partile laterale (de incadrare a fetei ) , cu alte cateva suvite de blond foarte deschis sau castaniu de ciocolata in crestet.Nuantele profunde din fata au darul de a scoate in evidenta trasaturile fetei si de a conferi un aspect cu o multitudine de tonalitati.

Culoarea roscat inchis.Roscatul inchis este echivalent cu rosul focului sau al cireselor , cu rosu-maron , rosu purpuriu sau rosu de Burgundia.Pentru o astfel de culoare de baza , suvitele ar trebui sa fie o combinatie de blond auriu si blond capsuniu in partile laterale si in fata .O astfel de cromatica are calitatea de a crea o aparenta oarecum mai indrazneata . O alta varianta ar putea consta in utilizarea pentru suvite a unui rosu profund combinat cu rosu de Burgundia sau un mov de nuanta prunei.In anul 2010 veti avea ocazia sa vedeti o multime de tonalitati de purpuriu combinat cu nuante de rosu si castaniu de ciocolata.

Culoarea roscat deschis.Daca ai drept culoare naturala sau vrei sa te vopsesti in aramiu deschis , castaniu deschis sau blond capsuniu , atunci suvitele ar putea evidentia culoarea de baza prin nuante mai deschise precum galbenul de caisa , caramel sau ghimbir sau printr-un castaniu deschis .

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Culoarea parului si personalitatea femeii
Culoarea parului in anul 2010 Culoarea parului in anul 2010 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 22, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.