Feng Shui - Pregatirea casei pentru Craciun

Perioada dinaintea Craciunului este , cu siguranta , una din cele mai stresante de pe parcursul intregului an. Din aceasta perspectiva , Feng Shui poate aduce cateva sugestii pentru crearea in interiorul casei a unui spatiu armonios si relaxant , asigurand o echilibrare a afluxului de energie din caminul tau.

Bradul / Pomul de Craciun

Potrivit principiilor Feng Shui , pomul de Craciun poate fi amplasat in zona de sud , est , sud-est sau centru a unei camere.Asezarea bradului in unul dintre aceste locuri are darul de a asigura o echilibrare benefica a celor 5 elemente primare Feng Shui.

Focul de Craciun

Lumanarile aprinse sau adastarea langa un camin in care palpaie un adevarat foc purifica toti centrii energetici ai fiintei tale.Cu cat esti mai apropiat de foc , cu atat sunt mai mari beneficiile aduse campului tau personal de energie.Poti lua in considerare crearea unor grupuri de lumanari colorate care sa fie aprinse odata cu sosirea inserarii.Trebuie evitata amplasarea a prea multe lumanari aprinse in zona de sud a camerei , intrucat aceasta regiune este conectata cu sanatatea ta si starea ta fizica generala.

Culorile Feng Shui si Craciunul

Fii grijuliu in echilibrarea sau compensarea puternicului element al focului Feng Shui cu decoratiunile de Craciun.Este de recomandat utilizarea unei palete de culori reci , precum calmantul albastru deschis ( culoarea elementului apei in Feng Shui) , argintiu , gri sau un alb relaxant (culorile elementului metal in Feng Shui).Chiar daca este echilibrant vizual , verdele bradului de Craciun potenteaza de fapt elementul foc.

Craciunul si parfumurile Feng Shui

Nu trebuie sa uiti cat de puternic poate fi efectul parfumurilor.Pentru a mentine un aer proaspat si un echilibru al nivelurilor energetice poti folosi uleiuri esentiale in candele. Aromele de brad , eucalipt , portocal (Neroli) , ylang-ylang , sau alte uleiuri esentiale pot conferi casei o atmosfera de caldura , purificare si spiritualitate.

Mai mult decat orice altceva , lasa-te in voia inspiratiei si creaza-ti pentru Craciun o casa care sa te poata face fericit cu adevarat.Incearca sa nu repeti aceleasi aranjamente in fiecare an.Fii creativ si deschis catre schimbare , incadrandu-te astfel , cu autenticitate , intr-un benefic echilibru Feng Shui.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Monedele Feng Shui , simboluri norocoase ale banilor si bogatiei

Cum afli daca ai ales un cadou potrivit pentru Craciun ?

Simbolurile si semnificatiile Craciunului
Feng Shui - Pregatirea casei pentru Craciun Feng Shui - Pregatirea casei pentru Craciun Reviewed by Diana Popescu on decembrie 12, 2009 Rating: 5

Un comentariu:

  1. buna nu cred in sinbolurichinezesti mie miau facut mai mult rau decat bine, cu toate ca lea anplasat maestru fengshui cu mana lui , sincer a fost de rau augur , i-mi provoaca o mare sila si parca e o prezenta straina in casa cand erau aplicate ele i-mi dadeau o stare de repulsie si ma simteam stinghera in casa mea si aveam in mod continuu o stare de sres neexplicabila , nu le suport nu-mi plac , sant doar sinboluri chinezesti si sant pagane , nu ajuta mai mult ca DUMNEZEU , hai sa fim seriosi e pline tarabele si pietele de sinboluri chinazari ne sufoca si asa prezenta lor , mai aducem si zeiitati , ,, mare e DUMNEZEU cu puterea lui , sant doar bibelourii nimic mai mult , cum poate o bucata de metal gen broasca ,sau mai stiu eu care statueta sa te inbogateasca , asta e pt cei naivi si cei care vor sa se inbogateasca nemunciind , hai sa fim seriosi sa-mi demonstreze mie cineva ca sta acasa nu face nimic si BROASCA SAU CORABIA BOGATIEI II ADUCE BANII FARA SA MUNCEASCA , VAI CATA NAIVITATE SI PROSTIE , asta nu e adevaratul fengshui . marele secret al acestei arte milinare nu e copus din ZEIITATI pagane sau alte minuni , si dracoveni scoASE DE INSU-SI satan ,, FERESTE DOAMNE PRIETENII , ca de DUSMANI MA FERESC EU. VA DORESC SARBATORI FERICITE , inca odata FENGSHUI NU E COMPUS DIN BIBELOURII STATUETE , FENGSHUI E O ARTA CARE PUTINII SANT CEI CARE O CUNOSC SECRETUL CONSTA IN 7 LITERE MARI SI TARI ,

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.