Horoscop Berbec 2011 - Previziuni generale

Horoscopul anului 2011 anunta pentru Berbec o perioada foarte agitata , in cursul careia cele mai multe dintre realizari vor depinde de hotarare si spirit de aventura , doua trasaturi caracteristice al nativilor din Aries.
Anul 2011 va sta sub semnul relatiilor si interactiunii cu cei din jur. Aproape toate realizarile , atat in dragoste , cat si in munca , vor depinde de cooperare ori colaborare. Este posibil sa ai iluzia ca esti mai bun decat altii sau ca i-ai depasit din multe puncte de vedere , dar aceste porniri subiective nu pot decat sa te indeparteze de semnele norocoase ale acestui an crucial. Increderea in oamenii apropiati si impartasirea cu ei a celor bune si celor rele iti poate aduce multe castiguri fara a pierde nimic.
Perioadele de singuratate te vor coplesi mai putin decat de obicei , vei dovedi diplomatie si tact in relatia de cuplu , fiind gata de orice pentru ca aura armoniei sa iti salasuiasca in iubire. Multi dintre nativii din Berbec aflati intr-o legatura de dragoste echilibrata si statornica se pot astepta la casatorie , mai ales in lunile octombrie si noiembrie.
Jupiter va oferi oportunitati in relatiile cu mediul social si profesional , dar prima jumatate a anului poate aduce dificultati sau provocari in domeniul carierei. Daca se va depasi cu succes aceasta perioada, vor fi posibile promovari sau alte impliniri in plan profesional. De asemeni , realizarile financiare au mai multe sanse de a se materializa in a doua jumatate a anului.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Berbecului

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului si Dragostea

Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Berbec 2011 - Previziuni generale Horoscop Berbec 2011 - Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iunie 29, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.