Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Taurului

In luna iulie 2010 , Taurul penduleaza intre trecut , prezent si viitor , implicat in jocurile contradictorii ale dragostei si mai preocupat decat alta data de viata profesionala

Luna lui Cuptor debuteaza astrologic pe 5 iulie cu intrarea eliberatorului Uranus in nabadaiosul Berbec si a douasprezecea ta casa (casa sacrificiilor si constrangerilor) , care te impulsioneaza sa te desprinzi de obiceiurile dictate de subconstient , face ceva valuri in viata ta personala si ofera prilejul unor coincidente neobisnuite.Atentie ! Coincidentele nu sunt , de cele mai multe ori, opera unor simple intamplari ! Poti sa iti redescoperi latura altruista si sa te dedici , mai ales sub valul anonimatului, unor actiuni de ajutorare a celor din jurul tau.Este posibila si iesirea la iveala , in public, a unor aspecte oarecum secrete din viata ta.Depinde de tine cum vei reusi sa faci fata acestor dezvaluiri.

Incepand cu 9 iulie , Mercur tranziteaza taramurile Leului si iti anunta o etapa de intensificare a puterii de concentrare si incandescenta a memoriei. Ai putea fi preocupat mai mult decat de obicei de chestiunile personale sau de familie. De asemeni, mintea ta isi poate oferi deliciile unei intoarceri in timp , asupra unor perioade mai fericite si mai lipsite de griji.Asta nu inseamna ca te vei culca pe o ureche, intrucat vei fi absorbit de griji familiale sau punerea la punct a unor chestiuni domestice , legate de casa.

Venus nu se lasa mult asteptata si face o vizita pudicei Fecioare dupa 10 iulie , dand cu totul deoparte valul care iti ascundea frumusetea.Sugestiile zeitei dragostei te pot indemna catre mijloace de recreere mai apropiate de arta sau cultura , iar creativitatea iti va fi mai proaspata ca oricand.

In ziua de 10 iulie 2010 , doua evenimente astrale au loc in Rac , marcandu-ti casa a doua (casa comunicarii , invatarii si influentelor de mediu) : o Luna noua si o eclipsa totala de Soare.
O etapa favorabila invatarii unor noi lucruri , dezvoltarii relatiilor sociale si a raporturilor mentale cu ceilalti, aplecarii asupra aspectelor de detaliu sunt numai cateva infuente benefice ale Lunii noi.Totodata , ti se anunta un interval de timp norocos in examene sau testari , inceperii unui nou parcurs in viata sau comunicarii in general.
O eclipsa solara in a III-a casa semnaleaza , de obicei , o focalizare pentru urmatoarele 5 luni asupra relatiilor cu lumea , reevaluarii unor lucruri pe care le acceptam cu ochii inchisi si o redefinire a comunicarii cu cei din jur.

Poti deveni subiectul unor presiuni in plan profesional , in viata cotidiana sau in privinta sanatatii incepand cu 21 iulie , pe parcursul tranzitului lui Saturn in contradictoria Balanta.Situatii neglijate sau trecute cu vederea pot sa isi ceara acum rezolvarea sau luarea in consideratie.De fapt, Saturn are obiceiul de a ne forta sa ne implicam in actiuni sau sa luam decizii care sunt repercursiuni ale trecutului.Aceste influente ne pot determina sa ne reorganizam viata si sa ne exploatam cu o mai mare eficienta timpul sau talentele.Oricum, dupa acest tranzit vei iesi mai intarit si mai bine “echipat” pentru viata , gata de a accepta noi provocari.

Tranzitul Soarelui in Leu , initiat pe 22 iulie , are darul de a te convinge sa te gandesti mai mult la securitatea casei si familiei si sa te concentrezi mai intens asupra vietii tale interioare.Aceasta este o perioada de redescoperire a radacinilor si cautare a unui sentiment de apartenenta , in decursul careia ai putea fi pus in situatia de a deveni “seful” familiei.Sunt , de asemeni , posibile confruntari cu rude sau apropiati , care se vor incheia, probabil, cu o aprofundare a relatiilor familiale.

Din 27 iulie , planeta Mercur paseste in Fecioara , resuscitandu-ti creativitatea , inzestrandu-te cu incredere in fortele si ideile proprii si daruindu-ti harul de a-i vraji prin cuvinte pe cei din jurul tau.Simtul umorului iti va fi aproape irezistibil si vei tentat sa te angajezi in concursuri ad hoc care sa iti stimuleze efervescenta gandurilor.

Sfarsitul lui iulie dar si intreaga luna august sunt influentate de tranzitul lui Marte in Balanta , prilej cu care energia iti va clocoti in vene si iti vei accelera ritmul activitatilor cotidiene.Aceasta supraenergizare iti poate lasa un gust amar , iti poate trezi frustrari sau momente de furie , asa ca ar fi indicat sa te dedici unor lucruri marunte sau complicate , in masura sa iti absoarba forta vitala.


Horoscopul dragostei Taurului in iulie 2010


Tranzitul lui Mercur in a patra ta casa (casa radacinilor si familiei) , inceput pe 9 iulie, te umple de afectivitate fata de sot/sotie sau partenerul de cuplu , deschizandu-te catre un dialog neingradit , capabil sa desferece portile catre o mai inalta treapta de comunicare si intimitate.


Odata cu 10 iulie , tranzitul planetei Venus te poate face sa te joci cu dragostea , jocul tau putand capata chiar si efecte dramatice.Acest aspect se pare ca nu te ingrijoreaza totusi, ci se modeleaza dispozitiei tale actuale.In aceasta perioada farmecul tau poate face ravagii , dar nu prin atacuri frontale ale unor persoane de sex opus , ci prin simpla ta expunere in vitrina cu bijuterii a cercului tau social.

Dupa 22 iulie, Soarele infierbanta spiritele din relatia de cuplu , impunand asezarea acesteia pe un fundament nou , mai solid.

Tranzitul lui Mercur in a cincea ta casa , pornit odata cu 27 iulie , iti poate aprinde calcaile dupa iubire si desfatarea in placere. Spontaneitatea si simtul creativ care te insotesc acum nu pot decat sa iti aduca servicii alaturi de actualul tau partener sau intr-o noua relatie de dragoste.


Horoscopul carierei Taurului in iulie 2010


Din cea de-a doua decada a lunii iulie , comunicativul Mercur se ingrijeste sa nu tai frunza la caini atunci cand esti la munca si te aglomereaza cu niste sarcini ce te pot obliga sa faci ore suplimentare sau sa iti ceva de lucru acasa.

Creativitatea iti iese la iveala prin totii porii dupa 10 iunie , cand Venus tranziteaza a cincea ta casa .Vei sti instinctiv cum sa te asezi in cea mai buna lumina pentru a face o buna impresie asupra colaboratorilor !

Incepand cu 29 iulie, vigurosul Marte in a sasea ta casa (casa muncii ci sanatatii) te energizeaza peste masura , dar are si tendinta de a te pune la treaba mai mult decat de obicei.Repezeala si lipsa de rabdare s-ar putea sa iti creeze unele probleme in relatiile cu colegii .


Horoscopul sanatatii Taurului in iulie 2010


Sanatatea Taurului va fi echilibrata in aceasta luna , pana la aparitia la orizont a planetei Saturn , care isi incepe tranzitul in a sasea casa odata cu ziua de 21 iulie.Dupa aceasta data , ti se notifica o perioada propice inceperii unor noi diete sau regimuri , ori demararii unui program regulat de exercitii fizice . De fapt, este posibil sa fii nevoit sa faci apel la aceste schimbari, pentru ca , in mod traditional , acest tranzit este asociat cu probleme de sanatate.

Spre sfarsitul lunii iulie si pe parcursul lui august , prezenta lui Marte in a sasea ta casa iti poate aduce un avertisment in plus legat de sanatate , recomandandu-ti un nou stil de viata.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Taurului

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Taurului Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on iunie 13, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.