Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale

2011 este un an de impliniri medii pentru Fecioara , invigorat si stresant deopotriva de o accelerare a activitatii in toate domeniile. Numai cunoasterea si aprofundarea situatiilor esentiale vor fi capabile sa iti induca starea de securitate interna pe care vei inclinat sa o cauti. Impulsurile eliberate de Jupiter vor avea darul sa iti canalizeze actiunile in directia protejarii bunurilor materiale si spirituale. Oportunitatile nu vor lipsi in nici un aspect al vietii, dar pot fi ratate fie din lipsa de inspiratie, fie din cauza unor fluctuatii ale perseverentei.Cararile batute ale vietii pot fi o optiune majora , mai ales in privinta chestiunilor financiare. Vei avea , totusi, multe de facut in sfera relationarii si conlucrarii cu cei din jur.

Cariera nu pare sa fie tinta unor transformari dramatice sau spectaculoase , iar situatia financiara poate inregistra mari variatii , atat deasupra cat si dedesuptul liniei de plutire . Oricum , cei angajati in afaceri nu vor inregistra mari profituri , iar activitatea lor nu va cunoaste un avant deosebit.
Viata personala si relatia de cuplu vor putea sta sub semnul armoniei , iar sanatatea poate trece prin cateva probleme minore la inceputul anului.

In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei, horoscopul carierei & banilor si horoscopul sanatatii Fecioarei in anul 2011.


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iulie 05, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.