Pe internet dragostea este mereu acasa

Potrivit unui nou studiu , oamenii care au internet acasa au mai multe sanse de a intalni dragostea , Web-ul devenind un loc mai mult decat popular pentru cei care isi cauta un partener sau marea iubire. Cel putin in America...

"Desi cercetarile anterioare despre impactul social al utilizarii internetului au fost mai degraba ambigue referitor la costul social al timpului petrecut online , cercetarea noastra sugereaza ca accesul la internet are un important rol in a ajuta americanii sa isi gaseasca perechile" , a spus autorul studiului , Michael J. Rosenfeld de la Universitatea Stanford.

Potrivit cercetarii , 82,2 % dintre participantii avand acces la internet acasa au , de asemenea , un sot / o sotie sau un partener in dragoste , fata de 62,8 % din adultii care nu pot comunica online de la domiciliu .Studiul a cuprins 4002 de participanti , din care 3.009 erau casatoriti sau erau implicati intr-o relatie de iubire.
Rosenfeld a declarat : " Odata cu ascensiunea meteorica a internetului in ultimii ani ca mijloc de initiere a unor relatii de cuplu , si declinul concomitent a rolului central al prietenilor in acest domeniu , este posibil ca internetul sa eclipseze in urmatorii ani contributia amicilor ca cea mai influenta cale de formare a unei perechi. "


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Cine isi cauta iubirea pe internet ?

Femeia IT , femeia de langa tine
Pe internet dragostea este mereu acasa Pe internet dragostea este mereu acasa Reviewed by Diana Popescu on august 17, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.