Semnificatia liniei vietii | Ghicitul in palma (2)
Dupa un prim articol , referitor la conexiunea dintre forma mainii / degetelor si personalitate , continui acest mic periplu in lumea chiromantiei cu o trecere in revista a liniilor palmei si a intelesului incifrat in acestea .

Linia vietii , una din cele mai controversate linii ale palmei , nu sugereaza in nici un caz cat de scurta sau lunga iti va fi viata , fiind doar un indicator al felului cum se ti va desfasura existenta de-a lungul timpului , aratand in ce masura te vei bucura de vitalitate, putere si energie , bunastare si sanatate.

Linia vietii incepe in zona dintre degetul mare si cel aratator , se curbeaza in palma in jurul policarului sau a muntelui lui Venus , si se incheie in regiunea incheieturii mainii. Aceasta linie indica vitalitatea si calitatea vietii .

- O linie a vietii apropiata de degetul mare este specifica unei persoane cu o slaba vitalitate , fara o mare energie , care ajunge uneori sa sufere de sindromul oboselii cronice.

- Atunci cand linia vietii este fragmentata , asemeni unui lant , se poate sugera existenta unei sanatati delicate.

- Cele mai multe dintre micii linii care intretaie linia vietii semnaleaza evenimente marcante aparute de-a lungul vietii. Ramificatiile liniei vietii sunt indicatii ale norocului .In timp ce ramificatiile indreptate in sus semnaleaza o atitudine activa , realizari, succese ori faima , cele orientate in jos pot insemna esecuri financiare, sociale , ori sentimentale.

- O ramura sau o linie mica indreptata catre muntele lui Jupiter desemneaza realizari intr-o activitate universitara sau intelectuala .Una sau mai multe mici linii orientate inspre muntele lui Saturn (degetul mijlociu) arata ca iti vei croi drum in viata fara a fi ajutat de altii sau semnifica succese in tranzactii comerciale.
O ramura sau o mica linie indreptata spre muntele lui Apollo sau al Soarelui sugereaza castiguri financiare ori aprecierea talentelor si succes in toate planurile vietii , iar una orientata catre muntele lui Mercur indica succese in afaceri.

- Mici “insule” sau intreruperi ale liniei vietii , precum si ramificatii ale acesteia in partea ei de inceput semnifica un start dificil in viata.

- O separare intre linia vietii si cea a capului este specifica unui caracter aspru sau lipsit de scrupule , dar poate indica si o persoana singuratica.

- Pornirea concomitenta , din acelasi punct , a liniilor vietii si capului semnaleaza intemeierea timpurie a unei familii.

- Liniile vietii si capului separate , dar conectate prin alte mici linii , pot fi indicii ale unei copilarii dificile sau ale unor probleme in perioada anilor de scoala.

- Intrepatrunderea liniei vietii cu cea a destinului semnaleaza schimbari majore in familie , in casa sau la serviciu, intr-o anumita etapa a vietii.

- O ramura a liniei vietii indreptate catre linia capului semnifica succese in cariera in perioada de mijloc a vietii.

- O linie a vietii stearsa sau pierduta catre final (inspre incheietura mainii) poate fi intepretata ca o slabiciune sau o boala .

- O linie a vietii lunga si ferma , cu o anvergura armonioasa , sugereaza echilibru si o stare fizica sanatoasa , dar si o viata lina , lipsita de mari probleme.

- Absenta liniei vietii reflecta o persoana plina de sensibilitate , foarte iritabila , cu o intensa energie nervoasa .
De asemeni , atunci cand linia vietii este lipsita de contur sau foarte putin vizibila , ea marturiseste despre lipsa de rezistenta sau perseverenta , despre o viata monotona, stearsa , lipsita de evenimente majore sau despre un destin impovarat de lipsuri si frustrari.

- Daca linia vietii are forma unei furci la inceput , ea sugereaza o persoana onesta , loiala si responsabila.

- O dubla linie a vietii este caracteristica protectiei sau securitatii oferite de o persoana partenerelui de sex opus , dar indica si o viata sexuala sanatoasa.

- O linie a vietii lunga si pregnanta sau care face o curba larga in jurul muntelui lui Venus desemneaza mari resurse de energie , o viata traita intens , precum si perseverenta sau ambitie in indeplinirea obiectivelor personale.

Nota

Toate aceste interpretari ale liniei vietii sunt partiale, o analiza adecvata necesitand luarea in consideratie a tuturor aspectelor din “geografia” palmei.


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ghicitul in cafea - Teorie, practica si simboluri

Forma mainii si personalitatea | Ghicitul in palma (1)

Arta ghicitului in carti de joc (I)

Semnificatia liniei destinului | Ghicitul in palma (3)
Semnificatia liniei vietii | Ghicitul in palma (2) Semnificatia liniei vietii  | Ghicitul in palma (2) Reviewed by Diana Popescu on august 01, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. interesant articol dar nu prea imi dau seama asa bine de liniile din palma mea

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.