Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Varsatorului

In luna noiembrie , Varsatorul are doua optiuni : fie se lasa in voia jocurilor imaginatiei neptuniene , traind mai din plin si dand inspiratiei sansa de a se materializa, fie se concentreaza asupra vietii practice, profitand de conjunctura foarte favorabila datorata lui Jupiter.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 5 noiembrie iti anunta un scurt interval in care comunicarea verbala ti se va poticni sau va deveni usor ezitanta .Pauzele involuntare in conversatie pot fi efectul lipsei de concentrare , a starii de usoara visare pe care ti-o imprima Neptun.De fapt , imaginatia are capacitatea de a-ti deveni efervescenta si, desi in acest fel poti observa lucruri care nu sunt la indemana oricui , hotarul dintre realitate si fantezie poate sa se estompeze intr-o oarecare masura.

O sporita atentie fata de statutul tau in societate si telurile legate de evolutia ta pare a apare din 6 noiembrie , sub reverberatiile Lunii noi din Scorpion .

O proaspata energie iti sensibilizeaza mintea, trupul si sufletul gratie tranzitului inceput de Neptun pe 7 noiembrie in Varsator si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).Rezonezi mult mai usor la evenimentele din spatiul tau inconjurator si tinzi sa absorbi starea de spirit a celor din jur, fapt ce iti poate schimba dispozitia de la un minut la altul.Ai pornirea de a fi mult mai idealist, visator si sensibil.Unii dintre Varsatori vor suporta cu greu monotonia vietii cotidiene, altii isi vor pierde, intr-o oarecare masura , increderea in ei sau se vor simti atrasi de o anumita orientare spirituala.

Aspectul retrograd al lui Venus in Balanta si a noua ta casa (casa explorarii si filozofiei) te sastiseste cumva , intre 7 noiembrie si 17 noiembrie , de marile idealuri si obiective.Parca ai vrea doar sa ciugulesti ici-colo din credintele care te obsedau altadata , fara a te avanta in nimic de amploare. Poti descoperi ca unele lucruri la care tineai iti impiedica evolutia , asa ca ai nevoie de o perioada de respiro , in decursul careia sa iti pregatesti munitia pentru viitoare batalii.

Viata iti este inviorata intr-o oarecare masura din 8 noiembrie, multumita intrarii lui Mercur in Sagetator si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) .Mintea iti capata vioiciune si stralucire , este mult mai activa si gata oricand sa slobozeasca idei neobisnuite si inovatoare.Nevoia de a-ti impartasi gandurile iti este intampinata de atractia oamenilor de a fi in compania ta.

Incepand cu 18 noiembrie , Jupiter calatoreste pe taramul Pestilor , gata sa iti daruiasca influenta si putere.Este de asteptat o perioada de profitabilitate si eficienta .Pari a fi mai increzator si mai entuziast fata de capacitatea ta de a reusi in viata si , pentru a-ti spori castigurile , poti fi tentat sa iti perfectionezi unele dintre abilitati.

Atractia fata de insolit sau exotic si dezgustul fata de cotidian par a fi orientarile majore aduse din 18 noiembrie de planeta Venus , care revine in tranzit direct in Balanta. Esti fascinat de orice poate sa iti largeasca orizonturile , de locuri si persoane straine deopotriva.

Luna plina din Taur si a patra ta casa ( casa radacinilor si familiei) iti atrage atentia, dupa 21 noiembrie, asupra unui necesar echilibru intre viata personala si cea profesionala sau sociala. Este posibil sa te fi lasat acaparat intr-o prea mare masura de serviciu , iar acest aspect selenar te face sa descoperi ca ti-ai neglijat familia sau persoana iubita.Oricum , o problema legata de casa , o proprietate sau familie are tendinta sa iasa in evidenta.

Nevoia de prietenie , de afiliere la un grup de oameni asemeni tie si neastamparul de a comunica iti sunt insuflate de tranzitul Soarelui , inceput pe 22 noiembrie , in Sagetator si a unsprezecea ta casa . Probabil ca agenda iti este plina de evenimente la care trebuie sa iei parte ( cu placere) , iar energia are tendinta de a ti se orienta catre intretinerea de mai vechi contacte si initierea altora, noi.Mintea iti da in clocot si scoate la iveala tot felul de idei nastrusnice si originale, care ii incanta pe cei din jur.

Odata cu 30 noiembrie si de-a lungul lunii decembrie, Mercur traverseaza sectorul Capricornului , indepartandu-te de balciul desertaciunilor lumii si indreptandu-te catre o izolare benefica, prielnica revederii experientelor trecute .Analizarea trecutului in vederea confruntarii cu viitorul este o utila intreprindere atata timp cat nu te lasi cuprins de sentimentul vinovatiei sau cel al nostalgiei.Creativitatea poate da roade notabile, mai ales pentru nativii implicati in lumea artistica sau culturala.


Horoscopul dragostei Varsatorului in noiembrie 2010


Parasirea de catre Venus a aspectului retrograd si continuarea tranzitului ei prin a noua ta casa te insufleteste din 18 noiembrie cu expansivitate si generozitate fata de persoana iubita. Nu este exclus ca in acest interval sa ia nastere o poveste de dragoste impreuna cu cineva pe care nu il gaseai a fi atractiv in trecut ori ale carui gusturi sau provenienta culturala sunt diferite de ale tale .Farmecul si popularitatea care te aureoleaza atrage oamenii catre tine .

Odata cu 22 noiembrie , efluviile solare din a unsprezecea ta casa te provoaca sa socializezi si sa te regasesti mereu in mijlocul oamenilor.Cu toate acestea, impulsurile ce te anima acum par sa nu iti acapareze intru totul inima, desfasurandu-se la un nivel mai degraba superficial.Aceeasi predispozitie de a face surf pe valul sentimentelor tale poate apare si intr-o relatie de dragoste. Desi fierbinte si efervescent in exterior , inima pare sa iti fie bine pusa la pastrare in congelatorul ratiunii.

Sufletul pare ti se incalzeasca putin si sa te ispiteasca spre iubire , gratie patrunderii planetei Venus in Scorpion si a zecea ta casa , incepand cu 29 noiembrie. Aceasta casa este dedicata insa carierei si dezvoltarii exterioare, asa ca daca vei fi atras de o noua dragoste, aceasta ar putea fi legata de o persoana avand mai mult sau mai putin de a face cu sfera profesionala.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in noiembrie 2010


Luna noua rasarita deasupra celei de-a zecea tale case ( casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti vesteste , din 6 noiembrie , o vreme propice dezvoltarii unor noi obiective profesionale sau de afaceri.Este un interval in care esti foarte ocupat la serviciu sau esti supraincarcat de responsabilitati sociale.

Odata cu ziua de 18 noiembrie si debutul tranzitului lui Jupiter in a doua ta casa (casa banilor si resurselor) , veniturile au sansa sa iti sporeasca , iar situatia ta financiara poate sa se transforme intru totul.Ivirea unui cadou sau un bonus neasteptat ar putea fi un motiv in plus sa faci o investitie de valoare.Cornul abundentei pare a fi pe cale sa se reverse peste tine , iar sentimentul propriei valori poate avea darul de a atrage norocul de partea ta.Este vremea potrivita pentru a primi o marire de salariu, a face un imprumut sau o investitie in conditii avantajoase.

O atmosfera amicala si cordiala iti este anuntata la serviciu de parcursul lui Venus in a zecea ta casa , un aspect astral initiat pe 29 noiembrie , care va continua si in decursul lunii decembrie.Ambitia si succesul profesional merg mana in mana , mai ales cand sunt slujite de calitatile tale manageriale sau de simtul tau artistic.Atat colegii cat si sefii par a-ti aprecia responsabilitatea si instinctele profesionale.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in noiembrie 2010

Atata Neptun cat si Jupiter par sa te inzestreze cu vigoare si rezistenta , asa ca ar trebui sa nu fii pandit de nici o afectiune .Cu toate acestea, inclinatia catre visare infuzata de planeta iluziei si misterului iti poate risipi cu usurinta atentia, favorizand aparitia unor accidente.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale

Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase
Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Varsatorului Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.