Nascut pe 30 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 30 ianuarie , soarta iti este guvernata de zodia Varsatorului si ai drept astre stapanitoare pe Uranus si Jupiter.

Ai un suflet cald si generos , radiind afectiune. Posezi un spirit marinimos si esti inzestrat cu o judecata foarte echilibrata. Eul tau profund obisnuieste sa iti daruiasca sugestii care sunt mai mult decat inspirate , asa ca ar trebui sa te increzi fara a sovai in aceste sclipiri ale intuitiei. Conjunctura astrala a zilei tale de nastere indica mult noroc in viitor , iar straduintele tale par a se fructifica nu numai in interes personal ci si in beneficiul unei mai largi colectivitati sau a societatii in ansamblu.
Dificultatile nu reusesc sa te infranga cu una cu doua , dar exista semne ca natura ta expansiva poate fi ispitita catre riscuri majore si necalculate in viata. Daca ai vreo tentatie de genul asta , evita sa te lasi in voia pasiunii pentru jocurile de noroc. Destinul iti este astfel croit incat poti avea castigur imense , dar si pierderi uriase. Incearca sa te multumesti cu bogatia oferita de fiinta ta interioara.

Culorile tale norocoase sunt galben si nuantele nisipului.

Pietrele tale norocoase sunt topazul auriu, safirul galben si citrinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 30 ianuarie : Canaletto , Christian Bale, Dinu Sararu , F.D.Roosevelt, Gene Hackman, George Sovu ,Gianina Corondan , Grigore Gafencu , Ion Luca Caragiale , Mahatma K. Gandhi , Norman Mailer , Phil Collins , Vanessa Redgrave.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 28 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 29 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 30 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 30 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 30, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.