Nascut pe 31 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 31 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre planeta Uranus.

Probai ca esti strabatut de un aprins spirit revolutionar si nu iti place sa iei lucrurile de-a gata si nici sa urmezi caile traditionale ale societatii. Uneori, te poti trezi incercuit de izolare , fara a sti cum sa iti focalizezi simtamintele coplesitoare din suflet. In general , ai o viziune pozitiva despre viata si esti imboldit de mari proiecte , dar viata iti poate fi presarata de esecuri intercalate cu neasteptate succese.

Iti place sa vezi lumea dintr-o ampla perspectiva si intotdeuna tintesti catre ceea ce se ascunde dincolo de orizont. Posezi o minte progresista si un trup mobil si flexibil.Orice fel sport dur sau activitate desfasurata in aer liber te poate ajuta in explorarea intelesurilor ascunse in fiinta ta interioara. In dragoste , ai tendinta de a te darui pe de-a intregul, fara nici o ezitare.

Culorile tale norocoase sunt albastrul electric si albul stralucitor.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul Hessonite.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 31 ianuarie : Dominic Stanca , Franz Schubert, Justin Timberlake , Kenzaburo Oe ,Marin Moraru , Mircea Micu , Norman Mailer, Ovidiu Lipan Tandarica , Portia de Rossi, Tia (Ernestina) Peltz.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 29 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 30 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 31 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 31 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 31, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.