Nascut pe 9 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti serbezi ziua de nastere pe 9 ianuarie, inseamna ca esti un Capricorn avand drept planete guvernatoare pe Saturn si Marte.

Indraznetul si energeticul Marte iti daruieste o natura activa , pasionala si impulsiva .Probabil ca nu suporti amanarile si lenea in nici un fel , si te arunci cu pasiune in valtoarea muncii sau activitatii fizice. Esti preocupat in mod continuu de noi proiecte si iti place sa fii primul sau cel mai bun in tot ce faci. De obicei, straduintele tale sunt incununante cu succes si nu renunti la nimic fara a te lupta. Saturn te inzestreaza cu tenacitate si abordare metodica a realitatii.

Conjunctura astrala specifica nasterii tale da nastere de obicei unot sentimente de frustrare. Trebuie sa inveti sa iti exprimi , fara nici o jena sau ezitare, orice resentiment sau dezamagire simtite in prietenie ori dragoste , in caz contrar framantarile interne avand tendinta de a-ti afecta sanatatea.Te caracterizeaza o mare energie sexuala si pasionala , iar atunci cand intalnesti persoana potrivita in viata esti gata sa faci orice pentru ea.

Taria mintii tale se evidentiaza in toate incercarile sau momentele de rascruce ale vietii. Invata sa te destinzi si sa redescoperi placerea jocului si inspiratiei.

Culorile tale norocoase sunt rosu, stacojiu , maro si nuantele de toamna.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si coralul rosu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 9 ianuarie : Bob Denver, Cristi Minculescu , Grid Modorcea , Henriette Yvonne Stahl , Ioana Ieronim , Ion Cojar , Jimmy Page , Joan Baez , Karel Čapek , Richard Nixon, Simone de Beauvoir.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 7 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 8 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 9 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 9 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 09, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.