Nascut pe 12 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

In cazul in care iti aniversezi ziua de nastere pe data de 12 februarie , destinul iti este oranduit sub zodia Varsatorului si au drept planete guvernatoare pe Uranus si Jupiter.

Energiile puternice conferite de catre Jupiter si Uranus , dar si cele infuzate , intr-un mod mai subtil , de catre Soare si Luna , indica o personalitate practica si intuitiva , orientata catre beneficiile umanitatii in ansamblu. In general, optimismul tau mobilizeaza si ridica starea de spirit a oamenilor care te inconjoara , iar generozitatea poate fi una din trasaturile tale caracteristice.
Esti in relatii bune, armonioase cu cei din jurul tau , dar in fiinta ta interioara se ascund unele insatisfactii. Esti foarte sensibil fata de critici si , uneori , consideri unele remarci la un nivel prea personal. Daca poti depasi aceasta usora slabiciune a naturii tale , ai sansa de a regasi in oameni o sursa nesecata de implinire in viata.

Culoarea ta norocoasa este galbenul.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul si safirul galben.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt joi , marti si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura in viata sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 12 februarie : Abraham Lincoln, Alexandru Davila , Anna Pavlovna Pavlova , Charles Darwin, Christina Ricci, Dan Puric , Franco Zeffirelli , George Meredith, Jesse Spencer , Otilia Cazimir , Teodor Vargolici.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 10 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 11 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 12 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 12 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 12, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.