Horoscop Varsator mai 2011

In luna mai, Varsatorul isi indreapta atentia , plin de motivatie , catre camin , familie si partenerul sau statornic.La urma urmei , nu avem cum sa ne alegem familia , aceasta fiind un dar al Domnului pentru noi , la fel cum noi suntem un dar pentru cei inruditi cu noi.

Simtamintele tale profunde isi croiesc drum spre constiinta ta din 3 mai , ca urmare a Lunii noi rasarite in Taur.Este vremea sa iti cercetezi si sa iti stabilizezi nazuinta de singuranta interioara , felul in care iti sprijini materializarea aspiratiilor si modul cum ii ajuti pe oamenii apropaiti.Te poate preocupa punerea la punct a unor noi proiecte pe termen lung , mai ales prin prisma caminului si familiei.

Un interval de focalizare pe o atitudine defensiva si protectoare fata de tine insuti si persoanele dragi este marcata din 11 mai , ca efect al tranzitului initiat de Marte in Taur.Este de asteptat sa posezi un mai mare potential energetic destinat unor activitati legate de casa sau familie.De fapt, daca te simti cuprins de o stare constanta de neastampar , ar fi indicat sa te dedici unor astfel de actiuni.Mai vechi probleme ori surse de iritare sunt de natura sa se reactiveze in aceasta perioada.

Din 15 mai , calatoria lui Venus in Taur iti deschide fiinta catre placerile simple ale vietii.Afectiunea fata de camin si familie tinde sa se intensifice in acest nou ciclu astral.Chestiunile asociate cu locuinta continua sa te preocupe , iar sentimentele calde care te anima te stimuleaza sa faci aproape orice pentru a alunga confruntarile si a-ti invalui familia si oamenii apropiati intr-o aura de liniste si armonie.

Marea putere de concentrare ce te caracterizeaza odata cu aceeasi zi de 15 mai , gratie parcursului lui Mercur in Taur , iti poate trezi dorinta de a te izola , astfel incat sa te poti ocupa nestingherit de o munca intelectuala.Memoria devine unul din punctele tale forte si amintirile par a te vizita mai des , dand ocazia unor discutii nostalgice.Scena domestica este in masura sa iti dea o multime de treaba.Spre exemplu , poti sa iti iei ceva de munca acasa ori locuinta ta este pe cale de a se transforma intr-un loc de pelerinaj pentru nenumarate cunostiinte si persoane de care te simti legat prin prietenie.

Din 17 mai, sub influenta Lunii pline din Scorpion , ajungi dintr-o data in lumina reflectoarelor.Este o conjunctura propice afirmarii tale dar , in elanul tau navalnic , nu este indicat sa ii neglijezi sau ranesti pe cei din preajma ta.

Soarele isi aseaza din 21 mai razele binecuvantatoare peste regiunile Gemenilor , incitandu-te intr-o mai mare masura sa iesi din carapacea unei exagerate prudente.Starea ta emotiva si creativitatea iti dau aripi, iar spontaneitatea ce te infioara te provoaca sa iti asumi mai multe riscuri.Placerile si distractia capata un rol major in viata ta , la fel ca si nevoia de a fi observat ori remarcat de catre cei din jur.Copilul din interiorul tau se zbate sa iasa la suprafata , iar bucuria care te insufleteste poate fi molipsitoare.


Horoscopul dragostei Varsatorului in mai 2011


Luna noua intra pe 3 mai in a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) si te indeamna sa iti explorezi vulnerabilitatea emotionala si felul in care se implinesc aspiratiile tale legate de viata de cuplu.Nevoia de siguranta si echilibru interior iti dicteaza sa analizezi atat sentimentele tale cat si cele ale partenerului tau.

Parcursul inceput pe 11 mai de catre Marte in a patra ta casa iti sugereaza sa te apleci cu o sporita grija catre persoana iubita.Dorinta de a o proteja se poate tranasforma insa intr-o dulce-amara tiranie avand capacitatea de a da nastere unor aprinse dispute si confruntari.

Mult mai receptiv si mai sensibil din punct de vedere emotional , odata cu 15 mai, sub impactul planetei Venus aflate in a patra ta casa , tinzi sa fii stapanit de un covarsitor sentimentalism.Loialitatea si atentia acordata partenerului devin orientari prioritare.

O atmosfera de dialog benefic , sincer si logic , este pe cale sa se instaureze in relatia ta de dragoste incepand cu aceeasi zi de 5 mai , ca urmare a tranzitului lui Mercur in a patra ta casa.Intr-un fel sau altul , romantismul trebuie sa lase loc unei abordari practice.

Iubirea isi cere cu insistenta drepturile din 21 mai , sub amprenta Soarelui ivit in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii).Mai ales daca nu esti angajt intr-o relatie serioasa , ai predispozitia sa te joci , patimas, cu dragostea , sa flirtezi si sa te implici cu indrazneala in orice oportunitate amoroasa.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in mai 2011


Prezenta lui Marte in a patra ta casa prilejuieste uneori aparitia unor opozitii si dificultati legate de sfera profesionala , provocate de niste conjuncturi vitrege sau niste persoane ostile.

Din 15 mai, tranzitul lui Venus in a patra ta casa deschide perspectiva unor castiguri financiare de acasa ori prin intermediul casei tale.

Luna plina aparuta pe 17 mai in a zecea ta casa ( casa carierei si evolutiei exterioare) iti solicita concentrarea , cu atat mai mult cu cat cariera ta ajunge in primul plan.Esti chemat sa iesi la rampa , probabil fara nici un avertisment , asa ca este bine s iti pastrezi sangele rece si sa dai adevarata masura a competentei tale.Nu este deloc exclus sa apara o neasteptata oportunitate referitoare la o slujba sau un sprijin nesperat intr-o chestiune asociata cu munca , casa sau o proprietate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Varsator martie 2011 | Horoscop lunar

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Varsator mai 2011 Horoscop Varsator mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on mai 03, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.