Horoscop chinezesc 2012 - Sarpe

Potrivit horoscopului chinezesc 2012 , Sarpele va avea de intampinat dificultati minore , de scurta durata , in noul an, care nu ii vor disturba peste masura maniera calma si calculata de a aborda viata , bazata pe subtila lui intuitie si intelepciunea sa naturala. El nu are cum sa fie pacalit de cuvintele sforaitoare ori de stralucirea iluzorie a mastilor de carnaval, intrucat este obisnuit sa vada lucrurile atat din afara cat si dinlauntru , distingandu-le cu acuitate valoarea si perspectivele.Sarpele va incerca sa rasuceasca pe toate partile posibilitatile si evenimentele iesite din cale , exploatandu-le cat mai mult in propriul interes , fiind poate cea mai avantajata zodie din anul Dragonului Negru de Apa.


Horoscopul dragostei Sarpelui in 2012


Orice s-ar intampla, in 2012 , viata amoroasa a Sarpelui va fi mereu o sursa de revitalizare , un paradis al seninatatii si refacerii spirituale si emotionale.De-a lungul anului Dragonului Negru de Apa , Sarpele va fi mereu plin de farmec si carisma , avand posibilitatea de a-si pastra alaturi, cu usurinta, partenerul de cuplu , in masura in care isi doreste lucrul acesta.Serpii casatoriti isi vor intari legatura afectiva cu sotul / sotia , acordandu-i o atentie constanta si magulitoare.


Horoscopul carierei si banilor Sarpelui in 2012


La inceputul lui 2012, conjunctura astrala este , in general, favorabila sferei profesionale a Sarpelui.Cu toate acestea, unii nativi ai acestei zodii , imbatati de succes , sunt pe cale de a face greseli grave , ce pot zdruncina chiar si realizarile temeinice, cladite cu grija si rabdare de-a lungul timpului.
Cheia implinirii Sarpelui este o evolutie continua , orice perioada de stagnare, complacere si comoditate avand potentialul de a alunga succesele. Tendintele Sarpelui de a analiza, concluziona si anticipa ii vor fi aliati de nadejde in materializarea aspiratiilor sale.
In primavara lui 2012 , atmosfera calma pare a fi intunecata de conflicte, barfe sau intrigi de la serviciu.Sarpele trebuie sa ramana neutru si sa nu se lase atras in dispute neproductive ori lipsite de sens ci , mai curand, sa se implice cat mai activ in sarcinile profesionale intrucat , spre sfarsitul primaverii , i se poate propune un nou post sau loc de munca.
In perioada verii, cand toate celelalte semne zodiacale par a se bucura de un climat linistit la serviciu sau in afaceri , Sarpele va trebui sa tina pasul cu ritmuri foarte intense in munca.El este un bun strateg , poate descoperi adesea punctele cheie pentru solutionarea nor probleme, dar , pare fi cumva stangaci in relatiile cu ceilalti, fiind prea indiferent sau chiar respingand munca colectiva.Pedanteria Sarpelui si principialitatea lui excesiva pot fi piedici insemnate in ducerea pana la capat a unor proiecte promitatoare.
In toamna lui 2012 , Sarpele va parcurge o perioada senina , de-a lungul careia are posibilitatea de a culege roadele eforturilor sale individuale.Relaxarea pare a-l insoti si in decursul iernii, cand vor exista oportunitati de a-si reinvigora relatiile cu colegii ori colaboratorii sai.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2011

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa
Horoscop chinezesc 2012 - Sarpe Horoscop chinezesc 2012 - Sarpe Reviewed by Diana Popescu on decembrie 27, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. sunteti bunniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai avantajat?????de unde le scoateti?scrieti orice aberatie si cui se potriveste ,bine,mai crede unul in prostii!ABERATII!!!!!!eu sunt zodia sarpe si nu mi-a mers deloc bine anul asta.Oportunitati?pentru cine,cei cu bani ,pile???fara astea nu rezolvi nimic

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.