Horoscop Rac aprilie 2012

In luna aprilie 2012, horoscopul Racului prefigureaza o perioada de neincredere si deruta in relatiile cu cei din jur, urmata de o deschidere treptata, benefica, spre lume si autenticele teluri personale.

Din 3 aprilie, Venus isi petrece catava vreme intr-o usoara atipire in sectorul Gemenilor, mijlocind o atmosfera de taina si secret in legaturile sociale si personale. Oricum, ai tendinta de a da lumii ce este al lumii, adica un aspect exterior conformist, ascuzandu-ti cu grija opiniile si simtamintele.

Daca activitatile profesionale si sociale ti-au dat mult de furca in ultimul timp, Luna plina, poposita pe 6 aprilie in Balanta si a patra casa a Racului (casa radacinilor si caminului), iti cere sa te concentrezi asupra vietii personale. Este necesar sa ajungi la un echilibru intre energia consumata la serviciu si cea dedicata persoanelor dragi si mediului domestic. Trebuie sa iti faci o lista de prioritati, astfel incat sa nu te risipesti pe mai multe lucruri deodata, fara a excela pana la urma in nimic. Casa, familia ori o posesiune iti pot cere mai mult timp si atentie decat altadata.

Intrarea lui Pluton in tranzit retrograd in Capricorn te poate aduce, vreme de circa cinci luni, in situatia de a te indoi de lumea din preajma, a deveni neincrezator fata de intentiile aparent binevoitoare ale celorlalti. Oamenii par a te supune unor adevarate dusuri scotiene, faptele lor bune alternand derutant cu gesturi meschine sau rautacioase. In aceasta perioada, este posibil sa primesti niste importante lectii despre viata, pe care nu ar trebui sa uiti niciodata.

O multime de eforturi fara rost, straduinte lipsite de rezultate concrete, sunt pe cale sa fie spulberate din 13 aprilie, ca efect al revenirii lui Marte in turnura directa in Fecioara. Poate ca aceasta risipa de energie nu a fost zadarnica, permitandu-ti sa selectezi ce anume este demn de luat in seama si catre care obiective este indicat sa te orientezi. In orice caz, ai sansa de a trece prin progrese notabile, indeosebi daca te focalizezi pe teluri clare si potrivite inzestrarilor tale.

Odata cu 19 aprilie, Soarele ilumineaza regiunea Taurului si cea de-a unsprezecea casa a Racului (casa prieteniei si sperantei), insufletindu-te cu o veritabila bucurie de a comunica si a interactiona cu oamenii. Afilierea la un grup avand aceleasi idealuri ca si tine, initierea de noi contacte si obtinerea de avantaje prin intermediul unor cunostiinte sunt cu toate pe ordinea de zi. Ideile tale sunt originale, novatoare, mai ales daca sunt stimulate prin dialogul cu ceilalti. Este vremea sa iti urmezi visele si sa sadesti semintele unor viitoare impliniri.

Pe 21 aprilie, Luna noua din Taur si a XI-a ta casa nu face decat sa intensifice influentele anterioare, oferindu-ti noi oportunitati de a-ti invigora relatiile atat in plan social cat si profesional. Esti ispitit sa te apreciezi mai cu seama prin prisma felului cum te integrezi in lume, decat prin valorile tale pur individuale.


Horoscopul dragostei Racului in aprilie 2012


Prezenta planetei Venus in cea de-a douasprezecea casa a Racului nu aduce o stagnare in viata amoroasa, dar indeamna afectiunea sa se manifeste in spatele unor usi inchise. Se anunta o perioada strabatuta de atractie fata de secrete, ce poate prilejui, uneori, incheierea unor legaturi de cuplu sau aparitia unor neintelegeri intre indragostiti. Racii singuri se pot lasa antrenati intr-o poveste de dragoste tainica, ori se pot confrunta cu probleme din cauza unei excesive timiditati.

Calatoria lui Pluton retrograd in a saptea casa a Racului (casa parteneriatului si a relatiilor interumane) nu pare a fi de bun augur. Relatia cu persoana iubita poate trece prin niste transformari importante, culminand, in unele cazuri, cu o despartire.


Horoscopul carierei si banilor Racului in aprilie 2012


Sfera profesionala si a afacerilor devine un subiect major de preocupare incepand cu 4 aprilie, ca urmare a revenirii lui Mercur in aspect direct in Berbec si a zecea casa a Racului (casa carierei si dezvoltarii exterioare). In acelasi timp, se intrezareste necesitatea intensificarii comunicarii in domeniul carierei. Ai inclinatia sa vorbesti cu mai multa autoritate si sa fii mai atent la cuvinetele atle. Forta vorbelor este in masura sa influenteze persoane aflate in posturi de conducere. Este un interval prielnic pentru dezvoltarea unor planuri si strategii profesionale. Latura negativa a acestui tranzit consta in posibilitatea de a-ti face griji lipsite de temei vizavi de reputatie si responsabilitati.Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2012


Barbatul Rac – Dragoste si cucerire

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac martie 2012
Horoscop Rac aprilie 2012 Horoscop Rac aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 27, 2012 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.