Horoscop Scorpion aprilie 2012

In luna aprilie 2012, horoscopul Scorpionului anticipeaza o perioada de necesara regasire atat in lumea interioara, cat si in modul cum se reflecta personalitatea in apele involburate ale lumii dinafara.

Din 4 aprilie, revenirea lui Mercur in tranzit direct in Berbec prefigureaza un ciclu prielnic sortarii lucrurilor de detaliu din existenta ta zilnica. Esti predispus sa rezolvi problemele mereu tergiversate sau amanate, si sa dai o importanta speciala perfectionarii unor abilitati ce s-au dovedit a-ti fi de folos in ultima vreme. Starea de sanatate pare a constitui si ea o prioritate, asa ca nu este exclus sa iti programezi un control detaliat la un medic care ti-a fost recomandat.

Desi ti se poate pare surprinzator, aparitia Lunii pline, pe 6 aprilie, in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului, este in masura sa iti inspire o coplesitoare nevoie de a fi singur. Mai ales daca ai fost tracasat in ultimele saptamani de o trepidanta activitate cotidiana, trebuie sa iti regasesti echilibrul vietii, si sa intri in contact cu frematatorul tau univers interior. In acelasi timp, exista posibilitatea iesirii la iveala a unui secret bine pazit, aparitiei unei probleme de sanatate sau fructificarii unui proiect la care lucrezi de mult timp.

Odata cu 10 aprilie, intrarea lui Pluton in turnura retrograda in Capricorn si a treia casa a Scorpionului (casa comunicarii si influentelor de mediu) este de natura a produce, vreme de cinci luni, mari framantari legate de relatia cu oamenii din mediul tau social. Cei din jurul tau par a-ti trimite mesaje contradictorii, fiind uneori extrem de bineviotori, iar alteori nemaipomenit de rautaciosi sau rauvoitori. In acest context, este necesar sa iti reexaminezi si sa iti transformi atat felul de abordare al celorlalti, cat si nivelul de asteptare fata de lumea exterioara.

Eventuala senzatie ca iti este infranata inaintarea spre telurile tale esentiale pare a se risipi din 13 aprilie, ca efect al reintoarcerii lui Marte in aspect direct in Fecioara si a unsprezecea casa a Scorpionului (casa prieteniei si sperantei). Aminteste-ti ca oportunitatile nu pot apare neaparat in urma continuelor tale stradanii, ci si prin recunoasterea de catre ceilalti a unor merite sau calitati de care, uneori, nu esti constient chiar tu insuti. Nu insista cu orice pret sa te impui, lasa-i pe cei din preajma sa te caute pentru un sprijin pe care numai tu il poti acorda, si vei descoperi ca energiile si recunostiinta lor te pot usura de o povara de care nu aveai cum scapa altfel.

O benefica armonizare intre interesele tale si cele ale lumii inconjuratoare ori ale unui partener se intrezareste odata cu 19 aprilie. Soarele tranziteaza taramurile Taurului si, tocmai de aceea, nevoia de a gasi sprijin si a fi in mijlocul oamenilor tinde sa devina extrem de intensa. Sunt accentuate atat interactiunea sociala cat si contactul cu un partener de cuplu, ori un asociat in afaceri si profesiune. Popularitatea iti este in crestere si te simti satisfacut atunci cand cooperezi cu ceilalti. De altfel, pari a fi ispitit sa te apreciezi mai curand prin prisma integrarii in viata sociala, si nu prin cea a individualitatii tale.

Pe 21 aprilie, Luna noua din cerurile Taurului iti asterne in fata un interval prielnic inchegarii de noi contacte si evidentierii in sfera publica. Mai mult decat oricand, esti marcat de nazuinta de a intalni o reala reciprocitate cu persoanele apropiate.


Horoscopul dragostei Scorpionului in aprilie 2012


O conexiune intima cu partenerul de cuplu, strabatuta de deliciosii fiori ai senzualitatii, se intrevede odata cu 3 aprilie, ca urmare a calatoriei lui Venus in Gemeni si a opta casa a Scorpionului (casa transformarii si sexualitatii). Esti inclinat sa aplanezi orice conflict sau disputa care ar putea adumbri relatia ta de dragoste.

Incepand cu 19 aprilie, Soarele paseste in cea de-a saptea casa a Scorpionului (casa parteneriatelor si relatiilor interumane), starnindu-ti dorinta iesita din comun de a fi impreuna cu un om apropiat. Persoana iubita iti poate oferi o oglinda prin care ai sansa de a te redescoperi, dar si un necesar stimulent in invigorarea ambitiilor si viselor tale.

Tendintele anterioare sunt subliniate de Luna noua sosita pe 21 aprilie in a saptea ta casa. Este o perioada oportuna initierii unei noi povesti de dragoste sau reimprospatarii uneia deja existente.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in aprilie 2012


Gratie tranzitului lui Venus in cea de-a opta casa a Scorpionului este posibila, din 3 aprilie, obtinerea unor mari castiguri financiare, indeosebi prin intermediul unui partener de cuplu sau afaceri.

Din 4 aprilie, sub influenta iesirii lui Mercur din aspect retrograd in a sasea casa a Scorpionului (casa muncii si sanatatii), tinzi sa te apropii de sfera profesionala cu placere si o intensa motivatie. Este de asteptat sa fii antrenat de un adevarat vartej al responsabilitatilor, initierii de noi contacte si comunicarii cu colegii. Obiectivitatea si agilitatea mintii tale sunt pe cale sa faca furori, cu precadere atunci cand este vorba despre amanunte semnificative dintr-un proiect sau o lucrare importanta. Exista, totusi, posibilitatea, sa fii deranjat de niste tensiuni sau barfe ivite in randul colaboratorilor tai.Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Scorpion martie 2012
Horoscop Scorpion aprilie 2012 Horoscop Scorpion aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.