Horoscop Leu iunie 2012

Horoscopul Leului din luna iunie 2012 anticipeaza o perioada de oscilare intre nevoia de singuratate si dorinta de a te afla in mijlocul oamenilor, intre impulsul de a actiona si necesitatea de a-ti lamuri semnificatia ultimelor evenimente din viata.

Din 4 iunie, Neptun ajunge in aspect retrograd in Pesti si a opta casa a Leului, ridicand semne de intrebare despre moarte, sexualitate, mostenirea materiala ori spirituala, sau relatiile financiare cu oamenii apropiati. Esti pe cale sa iti schimbi felul cum abordezi lumea, devenind tot mai constient
de impulsurile tale interioare. Incearca sa gasesti mai mult timp pentru tine insuti, astfel incat sa iti descoperi adevaratele teluri si visuri.

Pe aceeasi data de 4 iunie, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator te determina sa renunti la incrancenarea luptei pentru supravietuire sau afirmare din viata de zi cu zi, si sa iti aloci mai mult timp pentru a te distra si a-ti elibera spre exterior neastamparul creativ. Copiii tai sau ai altora tind sa joace un mai mare rol in existenta ta.

Trecutul si viata ta personala par a te acapara odata cu 7 iunie, ziua cand Mercur incepe sa traverseze regatul Racului si a douasprezecea casa a Leului. Nu mai esti dispus sa iti dezvalui gandurile si esti preocupat de ceea ce se ascunde sub aparentele unor recente evenimente. Foloseste explorarea trecutului pentru a-ti reconfigura caile spre viitor, fara a te afunda in nisipurile miscatoare ale unor nostalgiii paguboase. Uneori, acest aspect astral favorizeaza iesirea la lumina  a unor secrete stanjenitoare, asa ca este de dorit sa iti supraveghezi cuvintele.

O nestavilita energie, calauzita catre trasarea unor planuri pe termen lung, initierea de contacte cu noi oameni, integrarea in grupuri de prieteni sau persoane ce iti impartasesc opiniile, isi face aparitia din 11 iunie, ca efect al tranzitului lui Jupiter in Gemeni si a unsprezecea casa a Leului (casa prieteniei si sperantelor). Implinirea aspiratiilor tale este mult mai usoara acum, iar sperantele iti par a fi mult mai indreptatite.

Luna noua ivita pe 19 iunie in cerurile Racului anticipeaza un interval de timp dedicat retragerii din lume, odihnei, relaxarii, revitalizarii fizice si psihice. In unele cazuri, nativii din aceasta zodie par a fi imbolditi de o dorinta coplesitoare de a-i sprijini pe cei dragi.

Incepand cu 20 iunie, vizita Soarelui in teritoriile Racului si a XII-a casa a Leului intensifica orientarile anterioare. Te poti gandi intr-o sporita masura la ceea ce te leaga de oameni, lucruri si obisnuinte, incercand sa realizezi ce anume te impiedica sa iti atingi obiectivele. Este o vreme a visarii, reflectiei, si nu una a initierii de noi proiecte. In acest fel se manifesta sfarsitul unui ciclu solar al vietii tale, anticipand, dupa circa o luna, o avantata relansare pe drumul destinului tau.

Pe 25 iunie, Saturn revine in tranzit direct in Balanta si a treia ta casa (casa influentelor de mediu si comunicarii), inlaturand o oarecare tensiune instalata in zona interactiunii tale cu cei din jur. Poti sa iti dai seama cine iti infraneaza, voit sau nevoit, dezvoltarea interioara si exterioara. Esti tentat sa lasi deoparte frivolitatea din relatiile cu ceilalti, si sa te concentrezi numai pe lucrurile ce au potentialul de a te ajuta efectiv sa reusesti in viata.

Tot pe 25 iunie, Mercur isi face intrarea in Leu si intaia ta casa, sprijinandu-te in inchegarea unor conexiuni autentice cu oamenii. Pari a fi marcat de un fel de lipsa de astampar, a cauta necontenit noi si noi contacte cu ceilalti, a vorbi despre lucruri care te framanta de mult, dar carora nu le-ai dat glas pana acum. Ai pornirea de a-ti transforma imaginea pe care o oferi lumii, iar atitudinea ta efervescenta, prietenoasa si deschisa are capacitatea de a-i atrage pe cei din preajma catre tine. In aceasta perioada, cuvintele par a fi cea mai eficienta arma a ta in obtinerea a ceea ce iti doresti.

Reevaluarea prietenilor si a persoanelor demne de atentia si pretuirea ta se face simtita odata cu 27 iunie, sub impactul parasirii de catre Venus a aspectului retrograd in Gemeni si a unsprezecea casa a Leului. Probabil ca s-a schimbat ceva in interiorul tau, si ai inclinatia de a redescoperi prin aceasta prisma cine iti este cu adevarat prieten si cine doar o simpla cunostiinta.

Sextilul lui Mercur cu Jupiter din 29 iunie vesteste o influenta favorabila pentru studiu, comunicare, scurte calatorii, depunerea de cereri ori CV-uri. Esti dominat de o atitudine optimista, iar ceilalti oameni par a te cauta mai frecvent pentru a-ti cere sfatul sau indrumarea. Este posibil sa primesti niste oferte extrem de promitatoare.


Horoscopul dragostei Leului in iunie 2012


Eclipsa lunara de pe 4 iunie din a cincea casa a Leului (casa dragostei si creativitatii) iti inspira o nevoie coplesitoare de a te confensa persoanei iubite. Unii nativi din Leu sunt pe punctul de a vedea iubirea ca un fel de desteptare spre o lume divina. Altii par a fi supusi unor teste ale loialitatii ori spiritului de sacrificiu din relatia de cuplu.

Nevoia de a ajunge la un stabil echilibru emotional ori sentimental, starnita de prezenta Lunii noi in a douasprezecea casa a Leului, poate da nastere din 19 iunie impulsului de a descoperi un autentic suflet pereche, o fiinta capabila sa te inteleaga deplin si sa iti oblojeasca ranile dezamagirilor trecute.


Horoscopul carierei si banilor Leului in iunie 2012


Avantajele materiale prin intermediul sferei profesionale ori afacerilor tind sa se inmulteasca odata cu 11 iunie, gratie calatoriei lui Jupiter in a XI-a ta casa. Faptul ca ai predispozitia sa deschizi noi porti, neexplorate pana acum, ale existentei, iti ofera neasteptate oportunitati.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Leu mai 2012
Horoscop Leu iunie 2012 Horoscop Leu iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 29, 2012 Rating: 5

10 comentarii:

Un produs Blogger.