Horoscop Scorpion mai 2012

Horoscopul Scorpionului din luna mai 2012 prefigureaza aparitia unei emotivitati exacerbate, pagubitoare in comunicarea si interdependenta cu ceilalti, precum si necesitatea de a-ti regasi autentica cale a destinului.

Pe 6 mai, Luna plina din Scorpion si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) se focalizeaza asupra echilibrului dintre sinele individual si sinele impartasit celorlalti. Poate ca in ultimul timp te-ai ocupat prea mult de "altii" sau "un altul", neglijand nevoile si dorintele tale fundamentale.
Este vremea sa iti readuci in minte telurile si visele tale cele mai intime.

Tendinta de a deveni foarte (prea) receptiv fata de opiniile si parerile oamenilor din jur se impune din 9 mai, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Taur si a saptea casa a Scorpionului (casa parteneriatelor si relatiilor interumane). Intr-un astfel de context, risti sa iti pui la indoiala propriile credinte si idei, si sa iti pierzi astfel increderea in propria-ti persoana. Desi aceasta perioada este oportuna solutiilor de compromis, nu este deloc favorabila afirmarii convingerilor si deciziilor importante.

Incepand cu 15 mai, trecerea planetei Venus in aspect retrograd in Gemeni te incarca de senzatia ca ai uitat ceva sau iti lipseste ceva esential, fara de care nu ai cum sa fii fericit ori implinit. Astfel de lucruri se intampla atunci cand ti-ai incalcat ultimele promisiuni sau legaminte (inclusiv fata de tine insuti) si te-ai indepartat de ceea ce te reprezinta cu adevarat. Ar fi necesar sa te reintorci la procuparile anterioare, sa iti reamintesti ce anume conteaza pentru tine acum si in viitor. Poate te-ai concentrat prea mult asupra chestiunilor materiale ale existentei, trecand cu vederea dimensiunea ta spirituala ori sufleteasca...

Trecerea impasibila a timpului, fara a avea satisfactii mult asteptate, pare a te marca odata cu 20 mai, ca efect al calatoriei Soarelui in Gemeni. Ratiunea nu iti mai sta pavaza in fata sentimentelor, iar emotivitatea excesiva este in stare sa te aduca in preajma unor gafe sau izbucniri greu de inteles de catre cei din imediata ta apropiere.

Tot pe 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din cerurile Gemenilor este in masura sa iti scoata la iveala latura intunecata a personalitatii tale, un aspect al eului ce nu trebuie lasat sa preia conducerea, ci directionat catre o integrare cu veritabila ta fiinta. Pe plan spiritual, aceste aspecte astrale semnifica moartea si renasterea, transformarea, regenerarea. Ceva trebuie sa moara pentru a invia, la fel cum o omida se transforma intr-un fluture. Aceste orientari sunt pe cale sa fie reinvigorate din 24 mai, sub influenta vizitei lui Mercur in acelasi sector al Gemenilor.


Horoscopul dragostei Scorpionului in mai 2012


Din 20 mai, tranzitul Soarelui in a opta casa a Scorpionului (casa transformarii si sexualitatii) favorizeaza aparitia unei suprasensibilizari in relatia de cuplu. Vrand-nevrand, iti lasi sufletul la vedere, impreuna cu vulnerabilitatile, temerile si nesigurantele tale. Un partener egoist poate profita de aceasta stare a ta pentru a te manipula si a-ti impune lucrurile care, in mod normal, nu le-ai accepta. Unii Scorpioni se pot simti foarte frustrati, mai ales atunci cand se descopera pusi in situatia de a satisface dorintele persoanei iubite fara a capata nimic in schimb.

Eclipsa solara si Luna noua din a opta ta casa vesteste o intensificare a senzualitatii dintr-o legatura de iubire. Sentimentele incearca sa se converteasca si manifeste prin infruptarea din deliciile atingerilor materiale. Dorinta erotica capata noi valente odata cu 24 mai, sub impactul tranzitului planetei Mercur in a VIII-a casa a Scorpionului.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in mai 2012


Eclipsa de Soare si Luna noua din a VIII-a casa a Scorpionului pune accentul pe impartasirea valorilor materiale impreuna cu partenerul de viata sau un asociat de afaceri.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Scorpion aprilie 2012
Horoscop Scorpion mai 2012 Horoscop Scorpion mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.