Horoscop Balanta noiembrie 2012

Horoscopul Balantei din luna noiembrie 2012 anticipeaza un ciclu al existentei guvernat de atasamentul fata familie si oamenii apropiati, preocuparea pentru sanatate si promitatoare perspective financiare.

Mercur retrograd in Sagetator si a treia casa a Balantei are posibilitatea de a crea, odata cu 7 noiembrie, o atmosfera deruntanta, ambigua, facand ca lucruri intru totul sigure intr-o zi sa se incarce cu incertitudine a doua zi, mai ales in relatiile cu oamenii din preajma. De fapt, pare a avea loc o reasezare a interdependentei sociale, de-a lungul careia este indicat sa te adaptezi lucrurilor care se intampla in jurul tau, fara a te agata de obiective ce tind a se indeparta iremediabil de tine. Catre finalul acestei conjuncturi astrale, vei putea sa iti aliniezi intru totul telurile cu cele ale persoanelor din imediata ta apropiere.

Din 11 noiembrie, iesirea lui Neptun din aspect retrograd in Pesti si a patra casa  a Balantei ar trebui sa te faca sa vezi cu claritate obiceiurile ori tabieturile daunatoare starii tale de sanatate. Poti descoperi noi diete sau programe de intretinere fizica, capabile a-ti optimiza tonusul general. De asemeni, pari a distinge mai limpede ce anume este cu adevarat important in cenusiile ritualuri ale existentei cotidiene.

Luna noua si eclipsa de Soare de pe 14 noiembrie din cerurile Scorpionului pun accentul nu numai pe finantele tale, ci si pe ceea ce pretuiesti mai mult in viata. Ai prilejul de a revedea modul cum iti folosesti resursele mentale si sufletesti pentru a trai autentic, potrivit valorilor care iti reprezinta sinele, si nu conform normelor ori conventiilor altora.

Incepand cu 17 noiembrie, ca efect al calatoriei lui Marte in Capricorn si a patra casa a Balantei, pari a-ti canaliza energia catre casa si proiecte tinand de familie. Guvernat cu precadere de instincte, poti fi foarte protector fata de persoanele apropiate. Tocmai din aceasta cauza, ai tendinta de a pune piciorul in prag si a instaura o mica dictatura in lumea celor dragi, iscand in acest fel infocate dispute. Locuinta iti acapareaza atentia si esti gata sa ii faci niste reparatii sau sa ii aduci niste imbunatatiri pe care ti le-ai propus de mult timp.

Umbrele ingrijorarilor se destrama iar gandirea castiga in logica si realism din 21 noiembrie, ziua de debut a tranzitului Soarelui pe taramurile Sagetatorului si ale celei de-a treia tale case. Pari a fi imboldit sa dai glas preaplinului inimii si sa te conectezi sufleteste cu alti oameni, in special cu cei care inseamna mult pentru tine. Ai la dispozitie un interval de timp propice studierii unui domeniu care te atrage de catava vreme. Sarcinile si obligatiile zilnice te solicita mai mult decat altadata.

Pe 28 noiembrie, Luna plina din Gemeni si a noua casa a Balantei iti sugereaza sa renunti un timp la un precumpanitor pana acum materialism. Satul de grijile si responsabilitatile cotidiene, ai vrea, poate, sa te lasi nitel in voia distractiei si a relaxarii. Daca exista vreo picatura de simt al aventurii in sufletul tau, acesta nu va intarzia sa iti dea ghes sa te arunci in deliciile unor initiative pline de imprevizibil.


Horoscopul dragostei Balantei in noiembrie 2012


Opozitia lui Venus cu Uranus din 2 noiembrie si cuadratul dintre Venus si Pluton de pe 3 noiembrie creeaza perspective mai putin auspicioase in relatiile de dragoste. Daca cel dintai aspect astral favorizeaza o atractie superficiala, de natura mai curand fizica decat afectiva, cel de-al doilea tinde a da nastere unor pasiuni si dorinte secrete, unor sentimente de gelozie si temere deloc benefice intr-o legatura de cuplu. Poti actiona impulsiv sau despotic fata de partenerul tau, lasandu-te condus, mai degraba, de emotivitate decat de ratiune. Cu toate acestea, unii nativi din Balanta isi pot aprofunda conexiunea cu persoana iubita, mai ales daca nu sovaie sa se deschida spre o totala sinceritate si onestitate.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in noiembrie 2012


Pe 14 noiembrie, Luna noua din a doua casa a Balantei iti netezeste calea spre initierea unor promitatoare planuri financiare. Te poti implica intr-o afacere de succes sau ai la indemana posibilitatea de a profita de noi surse de bani.

Venus paseste pe 22 noiembrie in Scorpion si a doua ta casa, vestind o perioada pe parcursul careia iti este pus la incercare modul cum obtii si iti valorifici banii. Daca esti strabatut de teama de a nu avea pierderi financiare, te poti lovi chiar de o astfel de situatie. Pe de alta parte, daca esti pregatit sa iti primesti norocul in casa, este probabil ca nu va dura mult pana cand acesta iti va bate la usa. Pentru a te bucura de niste conjuncturi financiare favorabile, pune-ti la treaba intuitia si nu te lasa antrenat in cheltuieli inutile.

Din 27 noiembrie, revenirea planetei Mercur in aspect direct in Scorpion si a doua casa a Balantei nu face decat sa intensifice influentele lui Venus. Dificultatile banesti sunt pe cale de a se diminua vazand cu ochii, asa ca vei putea dormi mai linisitit noaptea. Este cazul sa reiei actiuni financiare sau de afaceri abandonate datorita unor ghinioane sau unor conjuncturi economice vitrege.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Horoscop Balanta 2013

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Balanta octombrie 2012
Horoscop Balanta noiembrie 2012 Horoscop Balanta noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.