Horoscop Capricorn decembrie 2012

Horoscopul Capricornului din decembrie 2012 prefigureaza o prima perioada marcata de meditatie, analizarea sinelui si investigarea subconstientului, urmata de una de navalnica afirmare a personalitatii si intensa integrare printre oameni.

Un interval de timp oportun imbogatirii vietii spirituale si perceperii intuitive a lucrurilor din jurul tau debuteaza din 11 decembrie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Sagetator si a douasprezecea ta casa. Poti discerne astfel care sunt caile existentei ce iti pot darui importante succese si ce aspecte iti impiedica evolutia. Te poti simti inclinat sa iti dedici timpul investigarii subconstientului, meditatiei, si chiar rugaciunii. Esti ispitit de idealuri si valori intangibile, de subiecte ce pareau a-ti fi interzise altadata, si tinzi a pune la punct proiecte secrete, ascunse chiar si oamenilor celor mai apropiati.

O relativa inseninare a atmosferei familiale se petrece odata cu 13 decembrie, sub influenta revenirii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a patra casa a Capricornului. Probleme iesite la lumina pe neasteptate in decursul tranzitului retrograd al lui Uranus isi gasesc acum rezolvarea. Este posibila o mutare sau o reamenajare a locuintei, avand potentialul de a-ti favoriza noi inceputuri.

Pe 13 decembrie, Luna noua din Sagetator si a douasprezecea ta casa marcheaza incheierea anului tau selenar. Mai ai la dispozitie inca o luna pentru a te concentra asupra unor chestiuni tergiversate in ultimul an si a te pregati pentru lansarea unor proaspete proiecte. A XII-a casa reprezinta impulsurile subconstiente, care iti afecteaza viata din umbra, precum si nazuinta de a te contopi cu universul.

Nevoia de a te relaxa, a te izola, a fi numai cu tine insuti si a te dedica reflectiei continua sa te stapaneasca, accentuandu-se incepand cu 16 decembrie, sub impactul tranzitului lui Venus in Sagetator si a douasprezecea casa a Capricornului. In aceasta conjunctura astrala, pari a fi atras mai mult catre frumusete, arta si focurile de artificii ale imaginatiei. Este de asteptat sa intelegi, intr-o sporita masura, framantarile celorlalti si sa dai o mana de ajutor unor persoane apropiate aflate intr-un impas.

Viata personala si aspiratiile tale cele mai intime sunt obiectivele principale asupra carora tinzi sa te focalizezi din 21 decembrie, ziua de incepere a calatoriei Soarelui in Capricorn. Ai inclinatia sa iti afirmi cu vigoare personalitatea si posezi indeajuns de multa energie pentru a aduce schimbari notabile felului tau de a fi. Mult mai cutezator in relatiile cu ceilalti, ai sansa de a face impresie si a-ti afirma abilitatile de lider. Straduieste-te, totusi, sa iti infranezi cat de cat predispozitia de a-i domina si chiar de a-i brusca pe altii. Esti traversat de o indreptatita dorinta de a-ti exprima idealurile si opiniile, iar acest lucru te sprijina in consolidarea increderii in tine insuti.

Sextilul dintre Saturn si Pluton din 27 decembrie iti confera o efervescenta vitalitate, capabila a-ti facilita succesul in ambitioasele tale teluri. In acelasi timp, pentru a profita cat mai mult de intensa energie ce te strabate, ar fi indicat sa iti prioritizezi obiectivele. Ai la indemana posibilitatea de a accede la mari realizari, atat in evolutia personala, cat si in dezvoltarea carierei.

Luna plina ivita pe 28 decembrie in cerurile Racului te energizeaza, dar poate genera si un curent de opozitie din partea celorlalti. Incearca sa nu fii prea insistent si mentine-ti flexibilitatea spiritului. Stapaneste-ti tendinta de a-i critica pe cei din jur si pastreaza-ti cat mai mult rabdarea. Daca te lasi atras in vreun conflict, iti va fi foarte greu sa fii obiectiv si calm. Concentreaza-te pe armonie, cooperare si echilibru emotional.

Mercur, in tranzit prin Capricorn si prima ta casa iti inteteste relationarea cu rudele, prietenii, colegii si cunostiintele. Esti gata sa iti marturisesti pe fata interesele si visurile, dand glas unor ganduri pe care le-ai rumegat in sinea ta multa vreme. Dorinta de a evalua imaginea pe care o transmiti lumii din preajma iti provoaca neastampar si te atrage intr-o adevarata frenezie in viata sociala. Onestitatea afisata zi de zi ii aduce pe oameni spre tine, in cautarea unor sfaturi, indrumari si dialoguri cordiale.


Horoscopul dragostei Capricornului in decembrie 2012


Din 16 decembrie, Venus strabate cea de-a douasprezecea ta casa, inspirand sentimente de iubire secrete sau invaluite in mister. Unii nativi din Capricorn sunt pe cale de a se aventura intr-o poveste de dragoste tainica, ascunsa de ochii curiosi ai oamenilor.

Prezenta lui Marte in Varsator si a doua casa a Capricornului inaugureaza, odata cu 26 decembrie, un ciclu de-a lungul caruia trebuie sa ii daruiesti persoanei iubite dovezi concrete, tangibile, ale afectiunii tale, asa ca nu ar fi deloc rau sa afli din timp ce anume isi doreste de la Mos Craciun.

Pe 28 decembrie, Luna plina din a saptea ta casa este pe punctul de a crea o conexiune magica in viata de cuplu. Sinceritatea si atractia reciproca pot infiripa momente de autentica impartasire in dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in decembrie 2012


Energia directionata catre tine de Soarele aflat in tranzit in prima ta casa te ajuta din 21 decembrie sa depasesti cu usurinta barierele ori sarcinile laborioase din sfera profesionala. Pe de alta parte, nu pari a trece prin cea mai buna perioada a anului din punct de vedere al muncii in echipa sau al proiectelor de grup.

Vizita planetei Marte in cea de-a doua casa a Capricornului iti sugereaza, odata cu 26 decembrie, sa faci eforturi in plus pentru a-ti asigura confortul material. Nu astepta sa iti apara in cale oportunitatile, ci preia initiativa, dandu-le nastere tu insuti. Indrazneala si perseverenta sunt in masura sa iti ofere importante avantaje financiare. Poti fi insufletit de o coplesitoare nazuinta de a porni propria-ti afacere.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Capricorn 2013

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Horoscop Capricorn noiembrie 2012
Horoscop Capricorn decembrie 2012 Horoscop Capricorn decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.