Horoscop Balanta ianuarie 2013

Horoscopul Balantei ianuarie 2013 marcheaza o fericita deschidere catre lume, reinvigorarea relatiei cu familia si oamenii dragi si o atitudine destinsa, de senina acceptare a realitatii si relevare a obiectivelor prioritare in viitor.

Din 9 ianuarie, gratie intrarii lui Venus in Capricorn si a patra casa a Balantei, caminul poate deveni sursa unor mari bucurii si placeri. Nu este exclus sa te gandesti la redecorarea sau infrumutesarea casei, fara a-ti propune insa mari si trudnice transformari. Intalnirile cordiale cu familia si prietenii par a fi la ordinea zilei, la fel ca si instaurarea unei atmosfere casnice de armonie si sinceritate.

Luna noua, ivita pe 11 ianuarie in Capricorn nu face decat sa intensifice tendintele anterioare. Este vremea nu numai sa te bucuri de simtamintele tale fata de camin si familie, ci si sa le si dai glas. Locuinta si cei dragi iti ofera un sentiment de siguranta, te determina sa iti descoperi punctele slabe si sa iei masuri pentru a ti le apara fata de atacurile lumii de afara. Ai oportunitatea de a face planuri pe termen lung si a te implica in chestiuni familiale mult timp amanate sau trecute cu vederea.

Viata seamana din ce in ce mai mult cu un joc sau o distractie odata cu 19 ianuarie, ca efect al calatoriei lui Mercur in Varsator. Lucrurile esentiale ale existentei tind a fi vazute dintr-o perspectiva mai relaxata, dand prilejul unor numeroase dialoguri cu persoane din imediata ta apropiere. Jocurile mintii si creativitatea nu inceteaza sa iti dea ghes, si ai posibilitatea de a face ceva cu adevarat important, avand potentialul de a-ti satisface mandria.

Incepand cu aceeasi zi de 19 ianuarie, calatoria Soarelui in sectorul Varsatorului te energizeaza si te inspira creativ si emotional, provocandu-te sa te exteriorizezi si sa scoti la iveala simtaminte ascunse pana acum. Pari a te exprima mult mai liber si mai spontan, si esti gata sa iti asumi mai multe riscuri decat altadata. Pofta de joaca si increderea in tine insuti te pot indruma catre o forma artistica de relevare a interioritatii tale.

Pe 27 ianuarie, Luna plina din Leu si a unsprezecea casa a Balantei are potentialul de a te focaliza catre tot ceea ce iti daruieste placere, incepand cu hobbyuri, pasiuni si idile romantice. Ai prilejul de a constientiza rolul pe care il joci in viata persoanelor apropiate, si felul in care le poti face pe acestea fericite. In jurul tau par a se aduna tot mai multi oameni si te poti simti tentat sa dai o mana de ajutor unui prieten aflat la nevoie.

Micile inconveniente sau probleme ale existentei dispar gratie atitudinii expansive, optimiste, transmise odata cu 30 ianuarie de tranzitul lui Jupiter in Gemeni. Ai oportunitatea de a calatori, a studia, a intalni noi oameni, a-ti extinde, in general, orizonturile. Curiozitatea te poate indemna sa inveti despre lucruri carora nu le-ai dat prea mare importanta pana in prezent. Esti deschis catre orice iti aseaza in drum viata. Prioritatile destinului tau se impun de la sine, si poti castiga o inalta perspectiva despre viata ta si telurile tale supreme.

Horoscop Balanta ianuarie 2013 - Dragoste

Dragostea sau persoana iubita reprezinta subiectul unor placute si inspirate discutii din 19 ianuarie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in a cincea casa a Balantei. Comunicarea cu partenerul de cuplu capata vivacitate si farmec, dezaluind noi punti de legatura intre voi. Nativii singuri din aceasta zodie par a se dedica intr-o sporita masura jocurilor de artificii ale flirturilor.

Tot din 19 ianuarie, prezenta Soarelui in cea de-a cincea ta casa confera atractivitate Balantelor singure, oferindu-le sansa inceperii unei fierbinti povesti de dragoste. Nativii din aceasta zodie avand deja un partener sunt pe punctul de a-si revitaliza ori reimprospata viata amoroasa.

Horoscop Balanta ianuarie 2013 - Cariera si bani

Odata cu 30 ianuarie, vizita lui Jupiter in a noua casa a Balantei marcheaza succese in afaceri prin extinderea ariei tale de influenta sau prin intermediul unor persoane straine. Sunt favorizate cu precadere activitatile sau profesiunile asociate cu publicitatea, invatamantul si legislatia. Forta creativa pe care o ai la dispozitie inca de la inceputul acestei luni, te sprijina in afirmarea personala si promovarea ideilor tale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88 . 2012- 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop Balanta 2013

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa<

Horoscop Balanta decembrie 2012
Horoscop Balanta ianuarie 2013 Horoscop Balanta ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.