Horoscop de Craciun | Horoscop 25 decembrie 2012

Horoscopul pentru Craciunul din 25 decembrie 2012 prevesteste o zi promitatoare daruirii si primirii fericirii si afectiunii impreuna cu cei dragi. Mireasma de brad, cadourile, mancarea traditionala, colindele, urarile, si visele  sunt cuvintele cheie ale acestei zile de sarbatoare. Veselia si distractia plutesc in aer. Pentru a nu cadea insa in cealalta extrema, a dezamagirii si pesimismului, nu te lasa cuprins de foarte mari asteptari. Uneori, actiunile si evenimentele din 25 decembrie tind sa o ia razna, asa ca fii pregatit sa mentii lucrurile sub control si sa nu ii intristezi pe cei din imediata ta apropiere.

Berbec

Conjunctura astrala din ziua de Craciun poate determina ca unele persoane apropiate sa nu reuseasca sa fie alaturi de tine la aceasta magica sarbatoare. Daca reusesti sa depasesti aceasta problema, atmosfera se poate insenina, sugerandu-ti-se astfel sa te bucuri de fiecare clipa si de tot ceea ce ai la dispozitie acum. Aprinde un foc in camin, niste artificii si toate ghirlandele de beculete din pomul de Craciun, cheama-i la tine pe prieteni si pe toti membrii familiei, desfaceti cadourile aduse de Mos si ciocniti un pahar de vin sanatos de la tara. Familia iti poate furniza cea mai calda si mai fericita ambianta pentru aceasta zi festiva.

Taur

In 2012, ai sansa de a te intalni cu cel mai fericit Craciun din ultimii ani. Pozitia favorabila a lui Jupiter iti netezeste calea spre buna dispozitie si veselia din aceasta zi. Asigura-te ca nu te dedai unor excese, si vegheaza mai curand la ceea ce intra din tine decat la ceea ce iese din dumneata. Poate ca ar fi indicat sa ignori efectele Lunii aflate in Capricorn, si sa nu te implici in unele probleme familiale ce nu te privesc direct si personal. Lasa glumele sa isi gasesca mereu drum spre buzele tale si gandeste-te numai la lucruri frumoase. Incearca sa nu tii seama de obscure sentimente ori orgolii ranite.

Gemeni

Te poti astepta la schimbari majore in viata ta in timpul acestui Craciun. Pare sa ti se pregateasca o surpriza extrem de placuta. Dorintele tale sunt pe cale de a se implini pe o cale neasteptata. Asigura-te ca iti selectezi cu grija prietenii si confidentii. Nu lasa nimic sa se puna de-a curmezisul drumului tau catre fericire si veselie. Daca unele evenimente din familie  iti dau batai de cap, lasa-le deoparte, si traieste din plin fiecare secunda a acestei magice sarbatori. In cazul in care ai copii, joaca-te impreuna cu ei si daruieste-le un Craciun pe care nu il vor uita niciodata.

Rac

Ai in fata un Craciun fericit, de-a lungul caruia te poti bucura de toate realizarile tale din acest an, alaturi de familie si/sau persoana iubita. Se intrevede o armonizare a relatiei de cuplu, cu conditia de a ierta si a uita greselile minore sau neintentionate ale partenereului tau.
O schimbare majora, pe punctul de a-si croi drum in viata ta, este capabila sa iti deschida ochii si sa te indrume spre nesperate oportunitati. Oricum Craciunul pare a fi minunat pentru oamenii care se incred in tine!

Leu

Acest Craciun are capacitatea de a-ti insenina viata. Arunca peste bord balastul gandurilor sau faptelor negative. Chiar daca poti intampina unele dificultati financiare in vremea acestei sarbatori, astfel de probleme tind a dispare in noul an. Ti se recomanda sa iti pastrezi flexibilitatea gandirii si sa nu iei hotarari pripite. Pentru a evita niste regretabile dispute in preajma acestei festivitati de iarna, renunta la incapatanare sau prejudecati.

Fecioara

Harta astrala a acestei zile de Craciun poate conduce catre unele esecuri, asa ca nu este deloc cazul sa te avanti in actiuni spontane, neplanificate din timp. Pe de alta parte, lucrurile par a merge bine daca pleci intr-o calatorie la care visezi de multa vreme.
O persoana apropiata, bine intentionata, este pe cale sa iti vorbeasca despre o viitoare oportunitate, avand potentialul de a te aduce in pragul afirmarii. Aceasta sansa neasteptata poate fi cel mai frumos cadou pe care il vei primi de la Mos Craciun.

Balanta

Evenimentele astrale ce iti guverneaza zodia iti inlesnesc petrecerea uneia din cele mai frumoase zile de Craciun de care ai avut parte pana acum. Evita, cu acest prilej, sa iei viata prea in serios. Debaraseaza-te de stresul si tensiunea din viata profesionala si cea personala, si bucura-te impreuna cu oamenii iubiti de aceasta magica sarbatoare. Traditiile Craciunului iti pot furniza nebanuite placeri, indiferent daca esti cu familia sau cu prietenii, asa ca poti lasa putin deoparte lucrurile care te framanta. Ai ocazia de a atrage atentia si a te remarca mai mult decat de obicei.

Scorpion

Acest Craciun poate fi cu adevarat binecuvantat pentru Scorpioni. Toate calitatile si punctele tale forte sunt gata de a fi scoase in evidenta. Oamenii din jurul tau par a fi mandri de tine si de succesele tale recente. Cu toate acestea, nu este indicat sa te umfli in pene si sa te culci pe lauri. Cu cat esti mai modest, cu atat mai mult farmecul tau ii poate atrage pe cei din preajma ta. Cu prilejul acestei sarbatori, toate lucrurile tind a merge struna, dificultatile ori problemele ce nu iti dadeau pace pana acum parand a dispare de la sine.

Sagetator

Sagetatorilor li se ofera un Craciun memorabil, plin de surprize placute. Se intrezaresc schimbari importante in relatia de cuplu. Fereste-te de legaturi amoroase complicate. Succesul pare a-ti da tarcoale, si totul pare a fi in favoarea ta. Este o zi nemaipomenita pentru a fi printre oameni, si probabil ca vei fi extrem de ocupat pentru a te mai regasi in singuratate. Te poti astepta la debutul unei fericite transformari ale destinului personal.

Capricorn

Ca intotdeuna, vei avea o multime de lucruri de facut in preajma Craciunului. Straduieste-te sa te achiti de toate promisiunile si sa te incadrezi in niste termene limita, si te vei putea bucura intru totul de farmecul acestei sarbatori.
Desi relatia de cuplu se poate sa iti fi dat batai de cap in ultimele luni, aceasta zi este mai mult decat potrivita pentru a ierta si a te lansa spre un nou inceput. Cu cat te vei ierta mai mult pe tine insuti si ii vei absolvi de orice vine pe oamenii apropiati, cu atat mai mult te vei simti mai purificat si mai dornic sa te delectezi in placerile puse la dispozitie de aceasta zi festiva.

Varsator

Conform conjuncturii astrale din aceasta zi de Craciun, te poti simti implinit de atmosfera de afectiune si impartasire furnizata de catre familie. Ai, totusi, grija la ceea ce faci sau spui. Incerca sa nu ranesti sentimentele celor din imediata ta apropiere.
Daca, in ultima vreme, ai simtit gustul amar al singuratatii, ai sansa de a-ti gasi noi prieteni sau chiar un eventual partener de cuplu. Fii cu ochii in patru, astfel incat sa nu ratezi nici o astfel de oportunitate.

Pesti

In cazul cand intregul an 2012 nu ti-a adus prea frecvent soarele pe ulita ta, acest Craciun pare a-ti rezerva clipe nemaipomenite de relaxare, distractie si bucurie. Se anunta o minunata zi de sarbatoare, ce va putea fi pomenita multi ani de-a randul in viitor. Aduna-ti langa tine prietenii si persoanele la care tii, si delecteaza-le cu un vechile traditii ale Craciunului. Arunca-te in valtoarea fericirii, si ii vei ferici pe toti cei ce iti sunt in jur. Permite-ti sa fii optimist, intrucat noul an tinde a-ti face mari promisiuni.


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

25 decembrie / Craciunul – Sarbatori , traditii si obiceiuri religioase

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile
Horoscop de Craciun | Horoscop 25 decembrie 2012 Horoscop de Craciun | Horoscop 25 decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 21, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.