Moda barbati 2013-2014: Intre ridicol si oroare

In aceasta saptamana moda pentru barbati a facut un pas enorm pentru omenire!
Desigur un enorm pas inapoi (din nefericire, nu in timp).
Colectia de moda din Londra, o prezentare de o saptamana a celor mai noi trenduri pentru toamna-iarna 2013-2014, ar fi trebuit sa ne ofere o perspectiva despre viitorul imbracamintii pentru barbati.
Ei bine, viitorul este sumbru din acest punct de vedere...
Se anticipeaza o adevarata apocalipsa a stilului de haine masculin.
Fetele barbatilor urmeaza sa fie acoperite cu grotesti machiaje ori baricade din lemn, iar trupurile lor tind a se efemina, imbracate in rochite si fustite furate din sifonierul consoartelor sau iubitelor lor.
Asadar, doamnelor si domnisoarelor, faceti cunostiinta cu barbatul viitorului, asa cum e prefigurat la Colectia de moda Londra 2013-2014 pentru barbati. Cosmarul cel mai ingrozitor al vietii voastre este pe cale sa devina realitate!





In curand, fetele vor sta ore in sir la cabina de proba pentru a evalua daca iubitul lor are umerii potriviti pentru a purta o rochie decoltata!




In viitorul apropiat, picioarele barbatilor vor deveni si mai paroase, avand in vedere ca vor fi nevoiti sa poarte toamna si iarna rochite deasupra genunchilor, acompaniate de cizmulite cu volanase! Manusile (si ele, desigur, cu volanase) sunt tocmai potrivite pentru un ucigas in serie...




Gratie creatorului de moda Craig Green, barbatii nemultumiti de fata lor sau care si-au taiat fata la barbieritul de dimineata, vor putea sa scape de aceste inconveniente asezandu-si pe cap o masca sic, sub forma unei baricade din scanduri furate din gardul vecinului a carui capra o invidiaza de multa vreme.


Avand in vedere ca poluarea din marile orase nu inceteaza sa creasca, iar criza economica ii poate impinge pe unii urmasi ai lui Adam sa se gandeasca mai des sa sparga o banca, ce poate fi mai potrivit decat o masca de oxigen?




Cam asa le poate apare in drum domnisoarelor barbatul viselor lor in toamna-iarna 2013-2014!



Caciulile enorme, sugerand un creier la fel de enorm, si uriasele manusi tricotate, inspirand o forta herculeeana, se asorteaza nemaipomenit cu pantalonasii bufanti si tenisii chinezesti!



Ei, poza asta e favorita mea! Ce privire angelica! Ce frumusete inocenta! Cata candoare! Iata ca vine timpul ca fetele sa preia cu totul initiativa si sa agate fara nici o jena un astfel de barbatel: "Iubitel, nu mergi la o cafea?"








Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Moda primavara 2013 - Reinaldo Lourenço

Colectia Christian Dior moda toamna/iarna 2012/2013

Chanel - Moda toamna / iarna 2012/2013 la Paris
Moda barbati 2013-2014: Intre ridicol si oroare Moda barbati 2013-2014: Intre ridicol si oroare Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 12, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. ...Potrivit unor rumori, unii creatori de moda se DROGHEAZA pt. a-si stimula puterea de "creativitate"... Pe mine nu asta ma socheaza ci coeficientul de prostie al celor care accepta (din moda) ORIPILANTUL, inchipuindu-si ca creatorii de moda sunt un fel de semi-zei ale caror gusturi nu te poti incumeta sa le pui la indoiala...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am de unde sa stiu daca acesti stilisti se drogheaza sau nu, insa este clar ca multi oameni din asa-zisa lume buna cad adeseori prada unor farsori sau "creatori" a caror tel este sa socheze cu orice pret

    RăspundețiȘtergere
  3. Drogurile sunt cea mai simpla varianta si probabil si cea mai daunatoare, de a ajunge intr-o stare de meditatie/deconectare, as spune mai degraba ca sunt niste gay frustrati creatorii colectiei respective. oricum, daca o sa se indrepte intr-acolo moda eu o sa imi cumpar masina de cusut si ma apuc sa imi fac singur haine. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu doar stilistii folosesc droguri pentru a fi mai creativi, artistii in general, dar si unii oameni de stiinta. Raman in pana de idei si au nevoie de un boost. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa transpuna tablourile lui Picasso in tinute pentru barbati...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce droguri?ce creatie? Daca asta e moda ,eu sunr profiterol:)))Doar niste imbecili snobisti dar avuti si homosexuali pe deasupra ar aproba o astfeel de vestimentatie.Si un copil de gradinita s-ar oripila sa vada o astfel de colectie a unui designer idiot lipsit de ratioune dar increzator in colectia sa proprie si inventiile creerului sau de galinacee .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.