Horoscop Capricorn martie 2013

Horoscopul Capricornului martie 2013 anticipeaza o reechilibrare a sinelui in si prin familie sau camin, precum si o reconfortanta regasire a sigurantei de sine si a unui impresionat potential interior.

O vreme prielnica concentrarii asupra unor teluri realiste si unei notabile dezvoltari personale este prefigurata odata cu 8 martie, ca efect al sextilului dintre Saturn si Pluton. Intr-un fel sau altul, este necesar sa iti schimbi stilul de viata, sa acorzi o sporita atentie starii de sanatate si studiilor. Poti fi pus in fata unor decizii irevocabile, hotaratoare pentru viitor.

Luna noua ivita pe 11 martie in sectorul Pestilor si a treia casa a Capricornului tinde a-ti amplifica comunicarea cu cei din jur, fie direct, fie prin intermediul telefonului ori calculatorului. Ai la indemana posibilitatea de a culege o multime de informatii utile din mediul inconjurator, iar ducerea pana la capat a activitatilor zilnice nu mai pare a fi atat de stresanta ca altadata, oricat de multe probleme ar apare. Pari a arde de nerabdare sa te confrunti cu cat mai multe si mai noi provocari. Deciziile rapide sunt inspirate, si poti simti nevoia de a invata ceva nou. Intr-un fel sau altul, trebuie sa dai de lucru mintii aflate intr-o autentica efervescenta. Poti pleca in scurte calatorii, de placere sau din obligatie.

Niste mai vechi proiecte asociate cu casa sunt gata a fi puse, cu darzenie, in practica, incepand cu 12 martie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Berbec si a patra ta casa. De asemeni, nu este exclus sa fii interesat sa cumperi o noua locuinta. Pot apare unele conflicte cu parintii, mai ales daca stai in casa cu ei. Pentru a inlesni crearea unei atmosfere de armonie in familie este necesar sa iti stapanesti impulsurile emotionale.

Din 17 martie, revenirea lui Mercur in aspect direct in Pesti si a treia casa a Capricornului te elibereaza de o oarecare confuzie ori deruta legata de lumea din preajma. Pari a-ti recapata intru totul increderea in tine insuti, fiind capabil sa iti inlaturi din cale niste piedici ce dadeau impresia a fi insurmontabile. Nu mai ai de ce, asadar, sa recurgi la drumuri ocolite, avand oportunitatea si vointa de a merge direct la tinta in tot ceea ce tine de autentica ta dezvoltare.

Inclinatia de a iti revedea fundamentele interioare este accentuata din 20 martie, de calatoria Soarelui in Berbec si a patra ta casa. Stalpii existentei tale se dovedesc a fi caminul, familia, mostenirea materiala si spirituala, sau chiar seninatatea sufleteasca. Este timpul sa te aduni, sa te reincarci cu energie, atat fizic, cat si mental. Niste evenimente trecute sunt pe punctul de a-si gasi o fericita reactualizare.

Pe 22 martie, este randul planetei Venus sa patrunda in teritoriile Berbecului si a patra casa a Capricornului. Din nou, casa pare a reprezenta o sursa sigura de confort, placere si statornice delicii. Te pot gandi la o redecorare ori reamenajare a locuintei. Sunt de asteptat adunari de familie cordiale, iar valorile prieteniei isi confirma din plin viabilitatea.

Cuadratul lui Marte cu Pluton din 27 martie iti invigoreza vointa si forta de a-ti implini ambitioase teluri. Tinzi a-i domina pe cei din preajma, sau chiar a te purta ca un mic tiran. Esti in stare sa te razboiesti cu oricine iti stanjeneste libertatea de actiune, asa ca poti avea parte de cateva dispute infocate. Pe de alta parte, pari a-ti forta limitele fizice si intelectuale pentru a face tot ce iti propui, si mai mult decat atat.

Indiferent daca exista sau nu ceva ascuns in spatele aparentelor, esti dispus sa cercetezi in profunzime tot ce ti se afla in preajma. In acest fel se manifesta, pe 29 martie, influenta sextilului dintre Mercur si Pluton. Esti strabatut de imboldul de a conferi o cat mai adanca semnificatie existentei tale, chiar si lucrurilor celor mai marunte de care te lovesti zilnic. Totodata, poti fi cel mai bun avocat al tau, indiferent pentru ce cauza pledezi, intrucat esti daruit cu un ales mestesug al vorbelor si o mare putere de convingere.

Horoscop Capricorn martie 2013 - Dragoste

Daca in aproape toata luna, dragostea a stat sub semnul stabilitatii si sigurantei, pe 31 martie, cuadratul lui Venus cu Pluton tinde sa dea nastere unor pasiuni ascunse, unor temeri si simtaminte de gelozie, avand potentialul de a isca probleme in cele mai apropiate relatii de cuplu. Unii dintre Capricorni pot cere prea mult partenerului lor sau pot fi prea incarcati emotional, fiind gata sa se lege de detalii nesemnificative. Cu toate acestea, o parte a nativilor din aceasta zodie au sansa de a-si aprofunda legatura de iubire, cu conditia de a fi sinceri cu ei insisi si hotarati sa renunte la terne ambitii individuale.

Horoscop Capricorn martie 2013 - Bani si cariera

Sextilul lui Saturn cu Pluton din 8 martie indica o perioada excelenta pentru relatiile de afaceri si cooperarea in plan profesional. Este posibil sa te remarci prin niste rezultate de exceptie. Oricum, nu lasa nimic la voia intamplarii, intrucat poti fi la inceputul unor mari transformari in cariera. Focalizeaza-te  asupra resurselor interioare, asupra castigarii unui mai inalt nivel de autoritate si competenta.

Un ciclu oportun carierei este initiat de Luna plina rasarita pe 27 martie in Balanta si a zecea casa a Capricornului. Pari a fi, dintr-o data, in centrul atentiei, si iti este lesne sa iti afirmi meritele si sa ceri ceea ce ti se cuvine. Mai mult decat atat, este posibil sa ai, dintr-o data, de ales intre numeroase si avantajoase alternative pentru un nou job.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88.2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn februarie 2013
Horoscop Capricorn martie 2013 Horoscop Capricorn martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 23, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.