Mesaje de ziua copilului | Urari pentru copii de 1 iunie

Sper ca aceste mesaje si urari de 1 iunie, dedicate zilei copilului, sa te ajute sa descretesti fruntile si sa inseninezi gandurile indragitilor copii, baieteilor, fetitelor si parintilor ce ii simti mereu aproape de inima ta...

E vremea sa uitam de griji, sa aducem la lumina copilul din sufletul nostru si sa ne jucam de-a viata asa cum n-am, facut-o niciodata pana acum. Copiii nostri, copiii din noi sunt astazi la putere, asa ca sa ne inchinam lor si sa ne reimprospatam din temelii viata!

Tu, copile, esti viitorul! Speranta in zile mai fericite! Tu, copile, esti un un simbol al unor preacurate, inalte promisiuni. La multi ani de 1 iunie!

In copii se reflecta cu adevarat Fiinta Domnului. Sa ne bucuram mereu de sfintenia vietii de copil din sufletul nostru si de copii frumosi din preajma noastra. La multi ani de ziua copilului!

Copii sunt mesaje pe care le trimitem catre un viitor ce nu vom mai apuca sa-l vedem. La multi ani de 1 iunie!

Fiecare copil este o pretioasa comoara ce creste sub ochii nostri cu fiecare sarut si imbratisare. Sa ne pastram copiii aproape si sa-i invatam cantecul destinului lor inmiresmat de frumoase impliniri!

Copiii au nevoie de dragoste indiferent daca o merita sau nu. La multi de 1 iunie!

Copii sunt asemeni stratului de roua asternut dimineata devreme peste tot pamantul. Orice lucru cade sau se aseaza peste acesta inrourata pelicula ii inseamna profund, uneori pentru toata viata. La multi ani de ziua copilului!

Fie ca zambetele veseliei si iubirii sa ramana mereu pe buzele tale de copil. La multi ani de 1 iunie!

Copiii te pot provoaca sa iei viata de la inceput,
Copiii sunt cheia spre rai.
Nu ii ignora si asculta cuvintele izvorate pe buzele lor
Din preafericita intelepciune a inocentei!
La multi ani de ziua copilului!

Adeseori ne temem pentru ce se va alege din copilul nostru maine, fara a baga de seama cat de bine sau rau ii este astazi. La multi ani de 1 iunie!

In veme ce incercam sa ii invatam pe copii despre viata
Ei ne arata, fara a-i baga in seama, ce este cu adevarat viata.
La multi parinti si copii de 1 iunie!

Fiecare copil reprezinta un nou mesaj din ceruri, ce ne transmite ca Dumnezeu are inca incredere in omenire. La multi de ziua copilului!

Bucura-te de unul din singurele lucruri din lume ce nu pot fi cumparate. Bucura-te de copilarie, de lipsa de griji si ingerii ce-ti sunt mereu aproape, gata a-ti da o mana de ajutor! La multi ani de 1 iunie!


Copyright © diane.ro. 2013

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Cati copii vei avea? - Superstitii si semne

Despre copii in citate, aforisme, maxime

Cel mai frumos copil | Un gand de 1 iunie – Ziua copilului
Mesaje de ziua copilului | Urari pentru copii de 1 iunie Mesaje de ziua copilului | Urari pentru copii de 1 iunie Reviewed by Diana Popescu on iunie 01, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. O sumedenie de urari,foarte frumoase, aici am gasit pentru prima oara pentru 1 Iunie. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.