Horoscop Scorpion septembrie 2013

Horoscopul Scorpionului septembrie 2013 prefigureaza o benefica descatusare a personalitatii din conformismul si rutina traiului cotidian, o usoara pendulare intre imaginatie si realism, o productiva comunicare cu persoanele din imediata ta apropiere si o sincera inclinare de a sprijini oamenii ajunsi intr-un impas al vietii.

Relatiile de prietenie devin o prioritate pe 5 septembrie, atunci cand Luna noua rasare in cerul Fecioarei si a unsprezecea casa a Scorpionului. Strabatut de o navalnica emotivitate, ai tendinta de a te simti extrem de atasat de amici. Pari a socializa intr-o mai mare masura, atat in plan personal cat si profesional. Largirea retelei tale de cunsotiinte si prieteni iti poate aduce avantaje notabile pe termen scurt si lung. Este o vreme favorabila aderarii la un grup ori o organizatie, in special una nonprofit sau avand teluri umanitare. Iti doresti sa ii ajuti pe cei defavorizati de soarta, dar vrei sa o faci intr-un mod indirect sau global. Poti fi interesat de locuri indepartate de cotidian sau iesite din comun, capabile sa iti satisfaca curiozitatea si setea de cunoastere. Focalizat asupra esentialelor tale aspiratii, poti sa ti le modifici, adaptandu-le la stadiul actual al vietii tale.

Tranzitul lui Mercur in sectorul Balantei si a douasprezecea ta casa te sprijina in eliberarea sinelui de obscure impulsuri subconstiente. Imaginatia si sensibilitatea iti sunt stimulate de comunicarea cu persoane de pe alte meridiane ale lumii, poate prin intermediul internetului. Pari a fi cuprins de puternica nazuinta de a evada din mijlocul responsabilitatilor zilnice pentru a te dedica unor inalte idealuri.

Ai inclinatia de a te simti nemaipomenit de bine in propria-ti piele odata cu 9 septembrie, ca urmare a calatoriei lui Venus in Scorpion si prima ta casa. Ai potentialul de a urmari cu perseverenta obiectivele pe care le pretuiesti mai presus de orice. Insufletit de nevoia de a-ti afirma personalitatea, pari a fi mai putin interesat de relationarea cu oamenii din jur. Este posibil sa te fixezi asupra unei filozofii ori credinte personale avand darul de a-ti spori dragostea si respectul fata de tine insuti. Poti avea sansa de a pleca intr-o mult visata calatorie.

Luna plina aparuta pe 19 septembrie in Pesti poate marca finalizarea si chiar fructificarea unui proiect creativ in care te-ai angajat de mai mult timp. Iesirile in oras si distractiile sunt la ordinea zilei. Calauzit de spontaneitate, pasiune si entuziasmul de a gusta din cat mai numeroase delicii ale vietii trebuie totusi sa ia grija a nu sari calul, depasind niste limite morale sau sociale de baza. Este momentul sa lasi copilul din interiorul tau sa zburde la suprafata fiintei tale, neingradit de conventii si aparente.

Sextilul dintre Venus si Pluton din 20 septembrie accentueaza nazuinta de a trai la maximum, lasandu-te in voia unor intense si ispititoare placeri. Oamenii tind a-ti aprecia forta personalitatii si, chiar daca nu ai de gand sa faci compromisuri , vazandu-ti imperturbabil de calea destinului tau, cei din preajma ta par fi impresionati de atitudinea ta fata de viata.

Tot pe 20 septembrie, conjunctia lui Venus cu Uranus iti sugereaza sa te implici in activitati de grup, sa iti largesti orizonturile prin cunoasterea unor inediti oameni, a caror companie pare a-ti dezvalui promitatoare si incitante perspective materiale si spirituale. Un irezistibil neastampar iti dicteaza sa te rupi de monotonia cotidiana, dar trebuie sa-ti supraveghezi aceasta predispozitie astfel incat sa nu iti treci cu vederea obligatiile si sa nu gafezi in interactiunea cu niste persoane apropiate.

Un alt eveniment astral din 20 septembrie, de aceasta data unul ale carui ecouri se fac simtite pe termen lung, consta din revenirea lui Pluton in tranzit direct  in Capricorn si a treia casa a Scorpionului. O mai veche cearta ori neintelegere in familie este pe cale de a fi aplanata. Activitatile cotidiene castiga in inedit si noutate sau tu pari a nu le mai considera istovitoare si plictisitoare. Cai de comunicare blocate odinioara se deschid treptat, oferindu-ti neasteptate oportunitati.

Din 22 septembrie, tranzitul Soarelui in Balanta si a dousprezecea ta casa este oportun retragerii din mijlocul grijilor zilnice in scopul regasirii unei veritabile paci interioare. Pari a-ti concentra gandurile pe cai intuitive, imaginative, dar si a da o mana de ajutor unor oameni singuri sau nefericiti.

Locul tau in lume si individualitatea ta capata consistenta si limpezime odata cu 29 septembrie, gratie prezentei lui Mercur in Scorpion si intaia ta casa. Ai la indemana o perioada propice deschiderii totale a fiintei catre ceilalti, unei intense si sincere comunicari. Mintea iti este inzestrata cu un mare aflux energetic, care trebuie sa fie utilizat in mod constructiv pentru a te pune la adapost de stres si tensiune nervoasa.

Horoscop Scorpion septembrie 2013 - Dragoste

Pe 19 septembrie, Luna plina din a cincea casa a Scorpionului poate determina o finalizare sau o implinire a unei povesti de dragoste. Daca ajungi sa te desparti de un partener de cuplu, acest lucru pare a fi de multa vreme necesar si anticipat, legatura cu acesta nemaivand nimic a-ti spune in sufletul si mintea ta. Nativii din Scorpion rezista cu greu singuratatii in aceasta conjunctura, fiind imbolditi de nevoia de a-si afla cat mai repede un tovaras de viata si iubire. Cei aflati deja intr-o relatie au sansa de a-si reimprospata conexiunea cu fiinta iubita.

Horoscop Scorpion septembrie 2013 - Bani si cariera

Sub influenta conjunctiei dintre Venus si Uranus din 20 septembrie, chestiunile financiare stau sub semnul imprevizibilului. Pari a fi tentat sa iti asumi niste mari riscuri legate de bani. Paguba sau castigul financiar sunt in egala masura posibile.

Sextilul lui Saturn cu Pluton din 21 septembrie iti imprima o coplesitoare dorinta de a aduce majore schimbari in viata, astfel incat sa te poti bucura de mai mult succes si mai multi bani. Nu actionezi impulsiv in aceasta privinta, ci ai inclinatia de a trasa cu minutiozitate niste planuri caracterizate de o ingenioasa strategie. De asemeni, ambitiile tale par a fi sprijinite de niste influente persoane.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion august 2013
Horoscop Scorpion septembrie 2013 Horoscop Scorpion septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 22, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Apreciez maniera pozitiva de a interpreta conjunctura astrala.
    Urmaresc cu interes in continuare. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.