Romania lovita de incalzirea globala din 2054

Potrivit unui studiu recent din site-ul Nature, in cazul in care nu se vor lua masuri globale, dar si nationale, pentru prevenirea acestui impact, Romania va fi crunt lovita de incalzirea globala incepand cu anul 2054. Ce inseamna asta?
Tara noastra va fi cuprinsa de o serie de canicule, temperaturi extrem de ridicate, care vor starpi toate culturile agricole, chiar si in conditiile in care li se asigura irigarea. Romania se va preschimba, in ritm accelerat, intr-un desert (efect resimtit cumva si in ultimii ani), acest lucru ducand la secarea fantanilor, izvoarelor, raurilor, la o criza de apa si, inerent, la o criza a produselor alimentare. Daca in Emiratele Arabe Unite (mai curand) si in Israel ( de mai multa veme), s-au luat masuri extrem de costisitoare, dar productive, de a se fertiliza desertul, noi nu suntem in stare sa profitam de bogatiile noastre naturale ci, din contra, permitem sa fie taiate padurile si sa ne fie infestata atmosfera cu gaze nocive ce grabesc trecerea in neant a oamenilor. Stim cu totii de ce se intampla acest lucru, dar toate guvernele noastre din 1989 pana in prezent nu au facut decat sa ne cufunde si mai mult in mlastina saraciei doar pentru a asigura imbogatirea cu orice pret unei maini de oameni.

Daca de pe acum se fac simtite enormele diferente de nivel de trai ale romanilor, si unii isi permit sa se distreze intr-o noapte cu banii mai mult decat indestulatori pentru o familie cu trei copii timp de trei luni, cum va fi odata cu anul 2054? Bogatii de astazi si de maine ar trebui sa isi aduca aminte ca fara saracii pe cale de disparitie, nu vor mai avea mult pana cand se vor risipi si ei, ori urmasii lor, in neant. Intr-un neant al banilor care nu vor mai putea cumpara nimic, intr-unul al unor revolte sociale devastatoare. Miliardarii si milionarii ce profita acum de cei doi lei ai fiecarui sarac al Romaniei nu au decat sa-si construiasca enorme bunkere subpamantene care le pot asigura traiul pentru zece, o suta de ani, dar cotloanele lor nu vor mai fi peste inca cateva sute de ani nimic altceva decat niste piramide moarte, intoarse cu varful in jos, investigate eventual de niste extraterestri curiosi a vedea cum se poate autodistruge o civilizatie.

Puteti vedea o harta a felului cum vor fi afectate toate tarile din lume in urma prapadului pe cale de a distruge oamenirea dand click pe incalzirea globala.
Romania lovita de incalzirea globala din 2054 Romania lovita de incalzirea globala din 2054 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Buna ziua!As dori sa va spun si eu o rugaciune facatoare de minuni.

    Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9 zi, publicati rugaciunea.
    Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amen!II
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
    Amen!
    Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
    Amen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa speram ca aceasta rugaciune ne va feri de efectele incalzirii globale!

      Ștergere
  2. Ai de mine si de viata mea! Mai exact (aproximativ) cate grade o sa fie vara si iarna? TE intreb asa din curiozitate... O.M.G.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adica si asa, vara la 40 de grade e foarte cald fara haine pe tine ... da pai daca se mai incalzeste.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.