Fata care plange cu lacrimi din piatra

O fata din Yemen care plange cu lacrimi din piatra a pus pe jar temerile si imaginatia consatenilor ei,  care o cred posedata de un spirit malefic. Fetita in varsta de 8 ani, pe nume Saadia, are o afectiune ciudata, care o face sa produca in ochi un fel de bucatele de roca asemanatoare pietrisului.
                                                                                             
Tatal fetei, Mohammad Saleh Al Jaharani, a cerut in mod public ajutor dupa ce medicii locali nu au fost capabili sa-i diagnosticheze si trateze fiica. "A facut niste raze X in clinicile locale," a declarat el, "dar doctorii au spus ca nu au gasit nimic iesit din comun la ochii ei." Pietricele par sa apara numai in timpul zilei, ajungand la circa o suta pe zi, fara a provoca insa vreo durere.

Lipsa unei explicatii medicale clare a acestui fenomen a dus la aparitia unor interpretari supranaturale, precum posedarea sau magia neagra. Doctorii din regiune au admis ca pur si simplu nu au la dispozitie tehnologia necesara pentru a face o analiza temeinica a lacrimilor din piatra.

Cazul lui Saadia aminteste de cel al unei alte de fete, de 15 ani, pe nume Saboura Hassan Al Fagiah, din Bajel City, despre care se spunea ca plange cu lacrimi din piatra in urma cu aproximativ un an. Spre deosebire de Saadia, aceasta fata prezenta si alte simptome precum un abdomen umflat si perioade in care devenea subconstienta.

Sursa: Gulfnews.com

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Fructe ciudate - Pictura lui Sarah Illenberger

Desene ciudate si atat de adevarate

Bunele maniere la masa - Traditii, gafe si ciudatenii din lume
Fata care plange cu lacrimi din piatra Fata care plange cu lacrimi din piatra Reviewed by Diana Popescu on februarie 09, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. parca nu mi vine sa cred ca plange cu ,,lacrimi de piatra,,parca nu pot crede ca e adev.ma gandesc in corp ce schimbari trebuie sa fie ,sa se poata intampla un ca asta?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.