Horoscop Rac decembrie 2014

Horoscopul Racului decembrie 2014 marturiseste despre o viguroasa mobilizare spre  metamorfozarea sinelui si a existentei, ameliorarea relatiilor familiale si o viata sociala de bun augur, cu avantaje izvorate mai ales din legaturile de parteneriat, ce nu exclude totusi necesitatea impunerii cu fermitate a intereselor si opiniilor personale.

Horoscop Rac decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Rac
Horoscop Rac decembrie 2014
Incepand cu 5 decembrie 2014, Marte in Varsator si a VIII-a casa a Racului te imboldeste spre o ambitioasa transformare, cu atat mai mult cu cat se apropie, cu pasi repezi, noul an. Nu esti satisfacut de unele aspecte ale vietii tale si pari sa te straduiesti sa pregatesti o schimbare pentru 2015. Tinzi sa abordezi existenta cu o sporita exigenta si seriozitate, sa deslusesti cu acuitate ce se ascunde in spatele aparentelor. Ai capacitatea sa de a culege indicii pretioase despre oameni pornind de la cuvintele sau gesturile lor insignifiante la prima vedere, un lucru util mai cu seama ca in aceasta perioada succesele iti sunt conditionate de o colaborare cat mai stransa cu cei din jur. Cu toate acestea, uneori, pari sa cedezi ispitei de a-i domina pe altii, fiind astfel posibile dispute infierbantate, mai ales cu un partener de afaceri.

Pe 6 decembrie, sub efluviile Lunii pline din Gemeni si a XII-a ta casa, este de asteptat sa iti inchizi telefonul, sa te incui in casa si sa te ocupi de ceea ce iti place mai mult, de un hobby ori o pasiune de capatai. Tinzi sa fii absorbit de activitati necesitand atentie si concentrare dar, pentru a face asta, ai nevoie de un timp sau un spatiu numai al tau. Atunci cand te regasesti in singuratate, pari sa fii cutreierat de un roi de navalnice idei, ce au potentialul sa iti ofere raspunsuri clare ale unor intrebari chinuitoare.

Interactiunea sociala iti aduce in cale numeroase oportunitati odata cu 10 decembrie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Capricorn si a VII-a casa a Racului. Sunt aduse in prim plan mai cu seama relatiile de parteneriat, atat din plan personal, cat si profesional si social. Astfel de legaturi umane iti faciliteaza mari satisfactii atata vreme cat nu te lasi cotropit de egoism si ai impulsul de a te concrentra asupra unor avantaje comune.

Din 17 decembrie, parcursul lui Mercur in Capricorn si a VII-a ta casa are capacitatea sa te faca mult mai constient de opiniile si personalitatile celor din preajma ta. Daca nu te supraveghezi cu strasnicie, poti ajunge la o regretabila extrema, luand in considerare intr-un mod exagerat interesele altora in dauna celor personale, cazand pe panta indoielii asupra credintelor tale de viata si pierzandu-ti increderea in tine insuti. Pe de alta parte, acest ciclu mercurian este favorabil incheierii unor confruntari cu altii si compromisurilor, atata timp cat nu lasi prea mult de la tine si iti impui cu hotarare punctele de vedere.

Soarele are putinta de a contracara influentele negative anterioare de indata ce patrunde, pe 22 decembrie 2014, in sectorul astrologic al Capricornului si al celei de-a VII-a tale case. Inca o data, accentul se pune pe parteneriate, pe conlucrarea cu oamenii cu care esti strans asociat. Pari sa intampini dificultati atunci cand recurgi la demersuri individuale sau colaborari cu un numeros grup de persoane. Ai sansa sa iti intaresti legaturile de parteneriat si, inzestrat cu un farmec aparte, poti media cu succes neintelegerile dintre oamenii din imediata ta apropiere. In aceasi timp, pari sa incerci sa iti echilibrezi diversele componente ale vietii, acordandu-ti, de exemplu, mai mult timp pentru relaxare si distractie daca in ultima vreme ai fost acaparat din cale afara de problemele profesionale.

Relationarea cu oamenii tinde sa stea sub semnul imprevizibilului sub vibratiile Lunii noi aparute pe 22 decembrie in cerurile Capricornului. Daca unele persoane pe care te bizuiai par a fi indisponibile sa-ti acorde un ajutor, poti avea surpriza de a te vedea sprijinit de cineva abia cunoscut. Nu te agata de vechi planuri si pastreaza-ti adaptabilitatea, lasandu-te in voia curentului interactiunii cu ceilalti pana cand te lamuresti incotro te indreapta.

In data de 23 decembrie 2014, Saturn se muta in zona astrologica a Sagetatorului si a VI-a casa a Racului, instaurand pacea si seninatatea in viata de familie. Craciunul pare a fi incununat de buna intelegere si armonie in relatiile cu cei dragi. Obligatiile de la serviciu nu te mai apasa si ai posibilitatea sa-ti trasezi cu realism promitatoare proiecte pentru anul ce vine. Tine-ti sub control tonusul fizic si cel menatal, astfel incat sa beneficiezi de o cat mai mare vitalitate, absolut necesara focalizarii asupra obiectivelor din 2015.

Horoscop Rac decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Incursiunea lui Mercur in Scorpion si cea a lui Venus in Sagetator continua sa te influenteze in prima parte a acestei luni, asa cum am descris in Horoscopul dragostei Racului noiembrie 2014.

Relatia de cuplu, conexiunea intima si nestanjenita de nimic cu persoana iubita capata intaietate gratie calatoriei initiate pe 10 decembrie 2014 de Venus in a VII-a ta casa. Ai disponibilitatea de a te adapta cerintelor si nazuintelor partenerului tau, fiind mereu gata sa eviti orice fel de disputa apeland la compromisuri si negocieri. Daca esti singur, dorinta de a descoperi acea persoana speciala, capabila sa te inteleaga si sa te iubeasca asa cum esti are sporiti sorti de izbanda.

Horoscop Rac decembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Influentele benefice ale lui Jupiter sunt transferate dinspre lumea din afara catre cea launtrica incepand cu 9 decembrie 2014, atunci cand aceasta planeta intra in aspect retrograd in Leu si a II-a casa a Racului. Ai, in acest fel, prilejul sa iti evaluezi cu discernamant preocuparile financiare, balanta personala de venituri si cheltuieli. Iti poti pune intrebari esentiale despre onestitatea ta si a partenerilor tai de afaceri, despre cat de importanti sunt banii pentru tine si daca, nu cumva, iti ingradesc relatiile cu oamenii apropiati.

Din 22 decembrie, intoarcerea lui Uranus in tranzit direct in Berbec si a X-a ta casa indeparteaza din viata profesionala o serie de circumstante negative care te-au marcat in ultimele luni. Atmosfera de la serviciu se armonizeaza si este de asteptat sa-ti fie recunoscute meritele si sa te bucuri de mai multe avantaje decat ai sperat pana de curand. Schimbarile din sfera profesionala nu contenesc dar, de asta data, lucrurile par a merge in favoarea ta.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac noiembrie 2014
Horoscop Rac decembrie 2014 Horoscop Rac decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 14, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.