Calitatile si defectele celor nascuti in zodia Gemenilor

Pentru a intelege pe deplin Gemenii, este necesar sa le cunosti calitatile, dar si defectele. Istetimea si abilitatile lor intelectuale pot fi contracarate de tendinta de a fi mereu sub tensiune si a cade prada neastamparului. Daca printre trasaturile lor pozitive pot fi enumerate comunicativitatea, entuziasmul, curiozitatea si dorinta de a le impartasi altora, cu generozitate, cunostiintele lor, trasaturile lor negative pot cuprinde superficialitatea, nehotararea si raceala emotionala. Inainte de a trece in revista calitatile si defectele Gemenilor, trebuie sa precizez ca acestea sunt regasite in diverse proportii la nativii din aceasta zodie si ca, uneori, caracteristicile lor pozitive se pot preschimba, daca nu sunt bine tinute in frau, in trasaturi negative, iar aspectele lor deficitare pot fi controlate si transformate in avantaje.

Calitati si defecte gemeni

Calitatile Gemenilor


Entuziasm


Gemenii nu pot, pur si simplu, sa stea deoparte, sa nu ia o anume atitudine, sa nu se implice intr-o actiune sau o cauza. Pofta de a trai din plin ii imboldeste sa se dedice mereu unor lucruri noi si interesante, iar entuziasmul lor poate fi, in multe cazuri, contagios!

Adaptabilitate


Inzestrati cu o capacitate cameleonica de a-si ajusta persoana la imprejurarile existentei cotidiene, fara a-si diminua insa independenta, Gemenii sunt deschisi la minte, capabili sa profite de oportunitatile ivite in cale inainte ca acestea sa se destrame. Se incadreaza cu usurinta in diverse contexte sociale, fara sa rateze vreo ocazie de a degusta la maximum placerile vietii.

Multilaterali


Increderea in propria persoana nu are cum sa lipseasca din arsenalul calitatilor Gemenilor. Din aceasta cauza, nu sovaiesc sa se angajeze cu abilitate, fara sa-si dea cu stangul in dreptul, intr-o gama larga de demersuri cat se poate de incitante ori iesite din comun.

Inteligenta


Inteligenta nativa si setea de cunoastere a Gemenilor ii indeamna in permanenta catre studiu, spre invatarea de noi si numeroase lucruri. Mintea le este strabatuta de idei inedite, originale, iar caracterul lor extrovertit ii determina sa le dea glas si sa si le sustina cu tarie, fara vreo ezitare.

Defectele Gemenilor


Superficialitate


Spiritul liber si neastamparat le poate juca feste Gemenilor, facandu-i sa sara, capriciosi, cu repeziciune, de la un subiect la altul, fara sa reuseasca sa aprofundeze vreo unul. Incapacitatea de a sapa adanc intr-un domeniu de interes si lipsa de atentie fata de detalii nu ii recomanda intotdeauna ca fiind demni de incredere.

Nehotarare


Gemenii stau cu picioarele in doua barci si nu se mai satura sa isi deruleze in minte avantajele fiecarei optiuni pe care o au la dispozitie, fara sa aiba harul de a ajunge la o decizie clara. Poseda, cumva, o dubla personalitate, si daca o parte din ei ii struneste sa o ia "hais," cealalta parte le sugereaza sa o ia "cea." Viata pare sa le fie inhamata la doi cai, care se opintesc in directii diferite.

Dezorientare


Adeseori, viitorul Gemenilor este invaluit intr-o ceata groasa. Nativii din aceasta zodie par sa isi refuze o orientare sau un tel major in viata, din aceasta cauza putand sa desconsidere, sa intampine cu sarcasm eforturile bine focalizate ale altora, si sa se plictiseasca peste noapte de activitatile si preocuparile ce ii pasionau la un moment dat.

Lipsa de perseverenta


Efervescenta mintii si repezeala care ii definesc ii fac pe Gemeni sa-si pastreze cu dificultate interesul si concentrarea in proiectele pe care le initiaza. Deficitul de perseverenta reprezinta poate principalul lucru care le infraneaza evolutia.

Impulsivitate


Desi au la indemana un enorm potential energetic, Gemenii au inclinatia sa inghita mai mult decat pot mesteca, sa isi asume mai multe decat pot duce si sa se imbarce in prea numeroase demersuri in acelasi timp. Gata sa fie mereu fascinati de o noua idee ori actiune, ajung in acest fel sa nestatornici, dezordonati, ocoliti de planificare si organizare.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Femeia Gemeni - Prietena, iubita, sotie, mama

Calitatile si defectelor celor nascuti in zodia Taurului

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire
Calitatile si defectele celor nascuti in zodia Gemenilor Calitatile si defectele celor nascuti in zodia Gemenilor Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.