Semafoarele tolerantei genurilor | Cum sa traversezi strada, in Viena din 2015?

Cum sa traversezi strada, in Viena lui 2015Jur ca nu sunt homofoba, dar gaselnita oficialilor vienezi, adica aceia care conduc orasul in care se tine Eurovision-ul anul acesta, m-a dat pe spate.

Domniile lor,  nu numai ca au inventat semafoarele tolerantei genurilor, ci chiar au pus ideea in practica, sperand la cresterea sigurantei rutiere din oras...!!

Cum?

Au pictat pe sticlele sau plasticul semafoarelor, figurile unor cupluri de acelasi gen, intruchipand doi barbati sau doua femei, tinandu-se de mana.


In cazul în care cuplurile strălucesc în roșu, pietonii  trebuie să se oprească si sa astepte.
In  celalat caz, cand cuplul clipește colorat în verde, ei pot traversa strada.

Oficialii spera ca  luminile din trafic intruchipand persoane de același sex să demonstreze ca  Viena este cel mai tolerant oras european.

Recunosc! N-am inteles nimic
Ce legatura are egalitatea genurilor cu semafoarele? Toleranta sau homofobie? Aberatie?!?

Poate imi spui tu!


Sursa: Washington Post
Semafoarele tolerantei genurilor | Cum sa traversezi strada, in Viena din 2015?  Semafoarele tolerantei genurilor | Cum sa traversezi strada, in Viena din 2015? Reviewed by Diana Popescu on mai 20, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. observ ca subiectul te depaseste...orice actiune care indeamna direct sau indirect la toleranta fata de o minoritate discriminata este binevenita

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.