Băi, nu v-am dat voie cu OZN-urile în Bucureşti!

Reptilienii au luat de mult timp legătura cu mine, dar nu le-am permis niciodată să se afişeze pe cerul Bucureştiului! Unul din ei seamănă cu Brad Pitt, însă nu am făcut nici o nebunie cu el. Iubitul meu nu are de ce să simtă gelos, mai ales că ştie că sunt înnebunită după extratereştri ca el, cu o alură de Sean Conneny.

Degeaba le-am zis şopârlelor astea, "Bă, dacă ţineţi cu adevărat la mine, nu vă faceţi apariţia în public, în centrul Bucureştiului!" Uite că nu m-au ascultat, şi toată lumea i-a pozat!

Chiar dacă au nişte solzi mărunţei, cenuşii, cam scorţoşi, le place tare mult să le mângâi şi să le scarpin. Şi doar le-am spus de o mie de ori, "Măi copii, nu trebuie să ştie toată lumea că voi îmi suflaţi la ureche horoscoapele şi visele!"

Eu am zis, eu am auzit! Chiar vor să iasă în evidenţă, să se lase fotografiate de toţi! M-am supărat! Era vorba că mi se arate numai mie!


Articole din acelaşi domeniu:

Conspiraţia reptilienilor | Cui îi este frică de reptilieni? 

Extrateresti şi OZN-uri în urmă cu 10.000 de ani? 

OZN-uri deasupra şi dedesubtul Casei Albe?
Băi, nu v-am dat voie cu OZN-urile în Bucureşti! Băi, nu v-am dat voie cu OZN-urile în Bucureşti! Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.