Drept la replica UNIVER EROS PISTA

Drept la replica  UNIVER EROS PISTA

Ca urmare a  articolului Ardei iute intoxicat cu sare la greu de la Univer Product Baia Mare

Am analizat articolul scris de dumneavoastra si am facut verificari pe diferite loturi de Eros Pista. Nu a fost gasita nici o problema legata de calitatea produsului sau de gustul acestuia.
EROS PISTA este un produs care constituie o BAZĂ PENTRU MÂNCARE - categorie destinată a fi utilizată în procesul de preparare a mâncărurilor picante.
Calitatea EROS PISTA este valorificată in procesul de preparare a mancarii in conditiile in care si acolo se tine cont de procentul de sare al acestui produs.
Ce trebuie sa stiti despre Eros Pista este ca acest produs este destinat prepararii de mancaruri. Nu se consuma ca atare. Este mai degraba un condiment recomandat pentru mancaruri picante.
 Procentul ridicat de sare (11,5%) este specificat pe eticheta produsului - în cuprinsul căreia se mentionează explicit: LA UTILIZARE A SE TINE SEAMA DE CONTINUTUL DE SARE AL PRODUSULUI !
 Practic acest produs nu este destinat consumului direct - iar concentratia de sare la o gustare savuroasa nu trebuie sa depasească 1-2%. Sigur ca nu putem interzice consumarea produsului cu lingurita.
Eros Pista este unul dintre cele mai vandute produse ale brand-ului Univer atat in Romania cat si in Europa. Calitatea si gustul acestui produs cu care ne mandrim au ramas neschimbate ani la rand si vor ramane neschimbate inca multa vreme de acum inainte. Gustul este unul sarat. Cat despre sare, cu siguranta stiti ca este un conservant extraordinar cu rol de potentare a gustului si aromei, folosit in acest mod inca din antichitate.
Echipa UNIVER va doreste o zi frumoasa !
PS: Va rugam frumos sa postati raspunsul echipei UNIVER pe blogul D-voastra!
Drept la replica UNIVER EROS PISTA Drept la replica  UNIVER EROS PISTA Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.