Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan

Horoscopul chinezesc al Şobolanului lasă să se întrezărească în 2016 (anul chinezesc al Maimuţei de Foc) o viaţă fericită, o binecuvântată poftă de a te bucura de traiul zilnic, relaţii strânse cu familia şi prietenii, oportunităţi în dragoste şi o mulţime de treabă în plan social şi profesional.

Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan
Şobolanul (în scrierea chinezească, 大鼠), este o zodie yang şi una fixă de apă. Aparţii zodiei Şobolanului dacă te-ai născut în perioadele: 12 februarie 1888-30 ianuarie 1889, 31 ianuarie 1900-18 februarie 1901, 18 februarie 1912-5 februarie 1913, 5 februarie 1924-23 ianuarie 1925, 24 ianuarie 1936-10 februarie 1937, 10 februarie 1948-28 ianuarie 1949, 28 ianuarie 1960-14 februarie 1961, 15 februarie 1972-2 februarie 1973, 2 februarie 1984-19 februarie 1985, 19 februarie 1996-6 februarie 1997, 7 februarie 2008-25 ianuarie 2009.

Notă: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc începe pe 8 februarie 2016.

Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan | Horoscop general 


Şobolanul este asociat în astrologia chinezească atât cu apa stătătoare, cât şi cu ploaia. La rândul ei, apa este conectată cu înţelepciunea şi inteligenţa. Maimuţa, sub semnul căreia se desfăşoară anul 2016, este corelată cu vântul sau furtuna. Furtuna poate spori apa, aşadar Maimuţă are potenţialul să dăruiască bogăţie spirituală şi materială, inteligenţă şi sănătate Şobolanului. Ingeniozitatea, agilitatea minţii îţi crează un magnetism aparte în 2016, capabil să-ţi farmece membrii familiei, prietenii şi persoanele din preajma ta, să-i facă să vadă lumea din perspective nebănuite. Plăcerile abundă în jurul tău şi nu te poţi opri să le împărtăşeşti cu cei dragi. Eşti străbătut de optimism şi, mai mult decât atât, oamenii îţi apreciază simţul umorului şi ideile. Petrecerile şi reuniunile cu rudele şi amicii sunt mult mai numeroase în acest an, imboldindu-te să te bucuri de viaţă, să-ţi deguşti "caşcavalul" favorit fără teama că ai putea fi prins într-o capcană de şobolani!

Cu toate că elementul apei este favorizat în 2016, nu se ştie niciodată în ce direcţie va fi purtată apa de furtună iscată de Maimuţă. Drept urmare, Maimuţa are putinţa de a schimba stilul de viaţă al Şobolanului, scoţându-l din relaxare sau chiar inerţie, şi îndreptându-l către o sporită activitate în toate planurile existenţei. Anul Maimuţei de Foc te solicită mai mult decât de obicei şi îţi deschide noi drumuri în viaţă.

Potrivit astrologiei chinezeşti, Şobolanul este ataşat de apă, iar Maimuţa de metal. Metalul este elementul care guvernează apa. Din acest motiv, Maimuţa poate furniza avere şi protecţie Şobolanului, acesta din urmă având în acest fel oportunitatea să se descurce mai bine în afaceri şi să îşi protejeze într-un grad sporit familia.

Şobolanul şi Maimuţa se înţeleg foarte bine în zodiacul chinezesc, aşa că ai şansa să-ţi scoţi la lumină talentele, înzestrările, creativitatea fără a-ţi lasă însă imaginaţia să pună stăpânire peste tine. Totodată, eventuale chestiuni juridice cu care eşti confruntat îşi găsesc o rezolvare favorabilă.

Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan | Horoscop dragoste 


Conform horoscopului chinezesc 2016, Şobolanul este mult mai atractiv şi mai adaptabil în dragoste decât de obicei, are la îndemână o notabilă senzualitate şi pasiune în conexiunea sa amoroasă. Anul Maimuţei de Foc este auspicios înfiripării unor legături de cuplu promiţătoare, dar Şobolanul nu trebuie să pice în tendinţa de a face promisiuni pe care nu şi le poate împlini partenerului său. Optimismul este de bun augur în dragoste atâta timp cât este sprijinit de o viziune realistă. În acelaşi timp, nativii din acest semn zodiacal chinezesc ar trebui să se ferească să fie prea pretenţioşi în viaţa sentimentală, să ridice standarde prea înalte tovarăşilor lor de viaţă. Odată ce trec peste aceste înclinaţii păguboase, ei sunt capabili să se implice profund în relaţia lor de cuplu, ajungând, uneori, să dea dovadă de o exagerată posesivitate. Chiar dacă te simţi stingherit de acest lucru, un părinte, un mentor sau un amic de-al tău îţi poate înlesni cunoaşterea unui potenţial partener. Bărbaţii din zodia Şobolanului sunt înclinaţi să se îndrăgostească de cineva mai în vârstă ori având o perspectivă matură despre viaţă. Dacă este cazul, legătura ta amoroasă poate fi încununată de o căsătorie!

Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan | Horoscop bani şi muncă 


Demersurile din sfera financiară sunt sortite norocului atâta vreme cât sunt sprijinite de oameni apropiaţi ori parteneri de încredere, sau îţi îndrepţi investiţiile către domeniul imobiliar. Deşi anul Maimuţei de Foc este generos faţă de tine, în astfel de circumstanţe, este nevoie să-ţi supraveghezi cu grijă situaţia financiară îndeosebi dacă intenţionezi să îţi cumperi nişte bunuri de o mare valoare (în rate), o maşină sau o casă. Este important să nu te aventurezi în jocuri de noroc sau investiţii care îţi făgăduiesc câştiguri imense dar presupun riscuri la fel de mari. De asemeni, nu este indicat să îţi împărtăşeşti cu oricine problemele sau chestiunile ţinând de bani.

Viaţa profesională îţi impune şi ea să nu te avânţi în riscuri nesocotite. Anul Maimuţei de Foc este oportun lansării unor afaceri, dar necesită prudenţă şi străduinţa de a nu trece cu vederea oportunităţi grăbite care, odată ratate, nu mai pot fi fructificate. Dacă ţii cu tot dinadinsul să nu dai rateuri în muncă şi să îţi netezesti drumul spre o avansare, bazează-te pe colegi care şi-au dovedit deja ataşamentul faţă de tine. Este o perioada oportună pentru a găsi un (nou) job avantajos.

Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan | Horoscop sănătate 


Maimuţa îţi dă o grămadă de treaba în acest an, aşa că este nevoie să îţi menţii constant un răgaz pentru odihnă, astfel încât să compensezi stresul şi oboseala. În conformitate cu astrologia chinezească, este recomandabil să fii grijuliu îndeosebi faţă de afecţiuni abdominale sau legate de rinichi.


Articole în acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop 2016 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2015 - Şobolan

2016: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016

Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 07, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.