Horoscop chinezesc 2016: Câine

Horoscopul chinezesc 2016 prefigurează pentru Câine o activitate socială intensă, stabilitate în sfera profesională şi noroc în cea financiară. În anul Maimuţei de Foc ai ocazia de a forma numeroase prietenii şi este necesar să fii cât mai flexibil şi mai conciliator în viaţa amoroasă.

Câinele (în scrierea chinezească 狗) este o zodie Yang şi una fixă de pământ. Aparţii zodiei Câinelui dacă te-ai născut în perioadele: 22 ianuarie 1898-9 februarie 1899, 10 februarie 1910-29 ianuarie 1911, 28 ianuarie 1922-15 februarie 1923, 14 februarie 1934-3 februarie 1935, 2 februarie 1946-21 ianuarie 1947, 18 februarie 1958-7 februarie 1959, 6 februarie 1970-26 ianuarie 1971, 25 ianuarie 1982-12 februarie 1983, 10 februarie 1994-30 ianuarie 1995, 29 ianuarie 2006-17 februarie 2007.

Horoscop chinezesc 2016: Câine | Horoscop general 


Horoscop chinezesc 2016: Câine
Înzestrat cu un infailibil simţ al mirosului, Câinele este alert şi vigilent, capabil să ia decizii corecte, inspirate, bazate pe circumstanţele exterioare. Direct, loial şi viteaz, îşi afirmă responsabilitatea în aproape orice împrejurare. Maimuţa este rapidă, motivată în tot ce face, nerăbdătoare şi iritabilă, pasionată de aventură, noi descoperiri, ultimele trenduri ale lumii şi dornică de a fi mereu sub luminile reflectoarelor. Este, însă, înclinată să se lanseze în activităţi impulsive, insificient de bine gândite. Drept urmare, Câinele poate fi un bun sfătuitor pentru Maimuţă şi are capacitatea de a converti acţiunile ei haotice în oportunităţi pentru el însuşi. Cele două zodii au posibilitatea de a alcătui un parteneriat dinamic.

În concluzie, anul Maimuţei de Foc este unul promiţător pentru tine, oferindu-ţi şansa de a-ţi vedea eforturile încununate de prosperitate şi fericire. Este necesar, totuşi, să dai dovadă de mai multă răbdare, în special în afaceri şi în familie, să menţii un echilibru stabil între principalele orientări ale vieţii tale.

În tradiţia chinezească, Câinele este asociat cu muntele, iar Maimuţa este corelată cu vântul puternic al toamnei. Vântul îşi poate croi drum în orice loc îi place. Muntele poate însă să devieze şi să încetinească vântul, împiedicându-l să provoace dezastre.

Deşi 2016 este un an complex pentru tine, ai potenţialul de a ţine în frâu evenimentele neaşteptate. Chiar dacă poţi fi silit să îţi schimbi pe parcurs, din mers, proiectele majore, ai îndeajuns de multă adaptabilitate pentru a face asta. Oricum, treci printr-o vreme auspicioasă unor noi începuturi, îndeosebi printr-o investiţie într-o afacere avantajoasă sau prin lărgirea sferei tale de influenţă.

Pari să fii invitat la numeroase evenimente sociale, să îţi clădeşti contacte utile şi să atragi oamenii de parte ta graţie atitudinii tale binevoitoare din relaţiile cu ei. Prieteni noi ori persoane influente tind să-ţi propună parteneriate de bun augur. Nu te angaja totuşi în prea multe demersuri şi nu face promisiuni pe care nu le poţi onora. Viaţa familială trebuie să fie tratată cu atenţie, cu tact şi diplomaţie, întrucât unii oameni îndrăgiţi te pot lua prin surprindere prin iniţiative inedite. În anul Maimuţei de Foc, pari să cheltuieşti şi să călătoreşti mai mult decât de obicei, şi chiar să-ţi schimbi locuinţa.

Horoscop chinezesc 2016: Câine | Horoscop dragoste 


În 2016, viaţa sentimentală îţi cere să te focalizezi pe o relaţie de complementaritate cu partenerul tău, să îi regăseşti atuurile personale şi să îi sprijini interesele şi năzuinţele apelând la punctele tale forte. Mai ales dacă eşti căsătorit, fereşte-te să dai curs unor acţiuni individuale grăbite fără să te consulţi cu acesta mai înainte, astfel încât să nu ajungi la o despărţire amară. Fii grijuliu faţă de vorbele şi gesturile tale pentru a nu distruge o conexiune afectivă construită cu sacrificii de ambele părţi. Nu ezita să introduci o notă de romantism în legătura de cuplu şi nu vei avea ce regreta.
Dacă eşti singur, ai sporiti sorţi de izbândă să-ţi afli un suflet pereche implicându-te cât mai mult în viaţa socială.

Horoscop chinezesc 2016: Câine | Horoscop bani şi muncă 


Sfera ta profesională este caracterizată de stabilitate în anul Maimuţei de Foc. O serie de mici probleme pot fi eliminate cu uşurinţă, îndeosebi dacă identifici câteva persoane ipocrite care, sub masca amiciţiei, încearcă să te înjunghie pe la spate. Dincolo de acest aspect, cheia succeselor tale din carieră este cooperarea strânsă cu colegii. Este posibil să închegi un parteneriat plin de făgăduinţe în afaceri sau pe plan profesional. Un job nou îţi poate rezerva şansa de a fi apreciat într-un mai înalt grad pentru competenţa şi experienţa ta.

Conform astrologiei chinezeşti, Câinele este conectat cu elementul pământului, iar Maimuţa este asociată mai cu seamă cu metalul, dar şi cu apa. Apa Maimuţei înseamnă bani pentru câine. Aşadar, în acest an ai la dispoziţie multiple oportunităţi financiare, datorate în special profesiei şi interacţiunii sociale. Nu te lasă tentat totuşi de întreprinderi riscante şi bazează-te pe prudenţa financiară specifică zodiei tale.

Horoscop chinezesc 2016: Câine | Horoscop sănătate 


În anul Maimuţei de Foc ţi se recomandă să fii precaut faţă de accidente ce pot avea loc în cadrul unor activităţi în aer liber. Nu te angaja în sporturi periculoase! Potrivit astrologiei chinezeşti, trebuie să nu neglijezi afecţiuni ale oaselor, mâinilor şi picioarelor.


Articole din aceaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015: Câine

Horoscop 2016 - Toate zodiile

2016: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016
Horoscop chinezesc 2016: Câine Horoscop chinezesc 2016: Câine Reviewed by Diana Popescu on decembrie 06, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.