Cum se îngrijesc bărbaţii în zonele lor intime? | Care sunt analizele medicale pe care orice bărbat trebuie să le facă, în funcţie de vârstă?

Nu, n-am habar despre aceste lucruri intime oricărui bărbat şi de aceste produse de îngrijire, mai ales că, iubitul meu împrumută de la mine toate aceste lucruri, când pofteşte, dar știu cî piața este cam săracă în aceste produse pentru bărbați. 

Însă, astăzi, am citit un articol online, în care scria că s-ar fi inventat şerveţelele umede, speciale, pentru zonele intime ale bărbaţilor. Mare socoteală, mai ales ca acest subiect 
l-ai putea socoti drept tabu!

Nadkins este numele acestor șervețele umede, care sunt non-toxice și conțin ingrediente naturale calmante, cum ar fi aloe vera, fulgii de ovăz coloidal și vitamina E si ofera barbatilor o senzatie de usurare racoritoare, curatenie si parfum in zonele lor intime, lucru care pana acum era de invidiat sau se credea exclusiv feminin.



"Ce este un bărbat fericit?
Acela care are un trup sănătos, mintea şi imaginaţia pline de resurse şi un suflet bun."
                                                                                                       Thales din Milet

Acest lucru mi-a adus aminte să îţi spun, dacă eşti în trecere pe aici, că în ianuarie, mai multe policlinici particulare îşi oferă serviciile, cu un discount apreciabil şi ar fi cazul să-ţi faci o programare pentru analizele medicale de rutină şi să nu te neglijezi! Pregăteşte-te şi pentru cura de vitaminizare pe care orice trup are nevoie, după iarna aceasta din care mai este puţin.

Dacă nu ştii sigur care sunt analizele musai să le faci, în funcţie de vârsta ta, am cerut opinia unui prieten doctor generalist, care mi-a spus următoarele:

La 20 de ani, sunt necesare: examinarea fizică şi psihică- înălţime şi greutate, testarea medicală pentru cancer testicular, examinarea ochilor, dinţilor, testul STD | HIV- adică, testul pentru bolile cu transmitere sexuală, la  fiecare 2 ani,  si testele pentru colesterolul, odată la 5 ani.

La 30 de ani, se recomandă: analizele la sânge - pentru depistarea diabetului, a problemelor care pot apare datorită glandei tiroide, pentru depistarea afecţiunilor la ficat şi a anemiei, testele medicale la inima, pentru a preveni şi trata la timp insuficienţa coronariană.

La 40 de ani, sunt necesare, pe rând toate testele medicale amintite mai sus, şi, în plus:
evaluarea cardiovasculară, teste la prostată- în fiecare an.

La 50 de ani şi după această vârstă sunt necesare testele pentru diabetul de tip 2, examinarea ochilor şi urechilor, precum şi testele pentru diagnosticarea sau prevenirea cancerului de colon- colonoscopia, sigmoidoscopia.

Sper că te-am ajutat, reamintindu-ţi aceste lucruri importante pentru sănătatea oricărui bărbat, pune mâna şi fă sport, dansează, mănâncă sănătos, iubeşte şi trăieşte-ţi viața la maximum!

Cum se îngrijesc bărbaţii în zonele lor intime? | Care sunt analizele medicale pe care orice bărbat trebuie să le facă, în funcţie de vârstă? Cum se îngrijesc bărbaţii în zonele lor intime? | Care sunt analizele medicale pe care orice bărbat trebuie să le facă, în funcţie de vârstă? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 14, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.