Pantofii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

În general, pantofii din vise poartă semnificaţia modului cum abordezi viaţa, a destinului pe care ţi l-ai ales, a felului cum te îndrepţi spre obiectivele tale principale.

Atunci când te visezi purtând pantofi, încălţări, înseamnă că eşti cu picioarele pe pământ, că îţi urmezi neabătut credinţele, convingerile.

Dacă ai visat cum îţi schimbi apantofii, acest lucru indică o transformare a implicării în existenţă, un rol nou sau responsabilităţi noi pe care ţi le asumi. Poţi trece printr-o schimbare majoră, eventual în profesie sau într-o relaţie umană, dar şi printr-o perspectivă diferită despre un om ori o conjunctură.

Un vis pe parcursul căruia îţi uiţi sau îţi pierzi pantofii denotă că îţi laşi deoparte inhibiţiile, refuzi să te conformezi unei idei sau opinii. Într-o altă interpretare, te poţi simţi nedreptăţit ori nemotivat să intri într-o situaţie nouă din viaţa reală, sau ai senzaţia că nu reuşeşti să întrevezi ceva important din existenţa ta. Pe de altă parte, pierderea pantofilor reprezintă o pierdere sau trecerea cu vederea a tăriei tale interioare, a unor abilităţi, atuuri personale. Visele în care îţi pierzi pantofii pot semnala şi că eşti în căutarea identităţii personale, a sinelui tău autentic.
Vise despre pantofi

În cazul că te visezi fără încălţări, desculţ, ţi se poate sugera că ai o scăzută stimă, încredere în tine însuţi. Te confrunţi cu probleme ce implică individualitatea, identitatea ta. Te poţi afla într-o pană de bani, poţi fi afectat de lipsa de mobilitate mentală ori de neînţelegerea unui lucru important pentru tine. Într-o interpretare diferită, la mijloc poate fi o atitudine relaxată, jucăuşă, libertatea interioară care te însufleţeşte.

Pantofii vechi, rupţi, uzaţi văzuţi în vise dau de înţeles că te vei bucura de succese prin muncă şi perseverenţă. În acelaşi timp, ţi se poate atrage atenţia asupra unui aspect învechit, nefolositor al vieţii tale.

Dezbrăcat în vis | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Un vis despre încălţări noi dovedeşte, de obicei, fie că eşti nemaipomenit de încrezător în realizările viitoare, fie că păşeşti pe un drum nefamiliar, necunoscut al existenţei, ori că te lansezi într-un nou început, într-o direcţie nouă a destinului.

Dacă ai visat că ai găsit nişte pantofi, înseamnă că ţi-a recâştigat stăpânirea asupra vieţii, te afli iarăşi pe calea cea bună.

Visele în decursul cărora porţi nişte pantofi nepotriviţi pentru o ocazie socială sau o anume activitate semnifică un progres îndelungat, greu şi laborios, sau că mergi într-o direcţie greşită. Poate că este nevoie să-ţi regândeşti ţelurile. O pereche de pantofi care nu ţi se potrivesc implică faptul că nu eşti sincer cu tine însuţi, că acţiunile tale nu se conformează valorilor proprii, că ai adoptat o poziţie ori o atitudine eronată în existenţă.

Încălţările care te strâng sunt un simbol oniric al unei situaţii dureroase ori inconfortabile, sau lasă să se întrevadă că nu estimezi corect o anumită conjunctură. Pe de altă parte, este posibil să-ţi pui la îndoială obiectivele esenţiale.

Atunci când visezi că porţi pantofi desperecheaţi înseamnă că te laşi purtat de o grabă nejustificată, că trebuie să ai mai multă răbdare în activităţile de zi cu zi. De te-ai visat purtând încălţări de copii, acest lucru poate fi un indiciu că ceva important din viaţa ta nu se desfăşoară aşa cum ţi-ai dori.

Uşa/poarta din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Pantofii de copii zăriţi în vise simbolizează inocenţa, puritatea şi nevoia de dragoste. Dacă eşti pe punctul să ai un copil sau ai deja unul, ţi se sugerează că acesta te va aduce/te-a adus cu picioarele pe pământ, spre o viziune realistă a lumii. Într-un alt tip de interpretare, ţi se poate indica o manieră inedită de a te angaja în viaţă.

Visele în cadrul cărora vezi o pereche de încălţări fără că cineva să le poarte reflectă prezenţa în mintea ta, în sufletul tău, a unei persoane decedate sau pe care nu ai întâlnit-o de mult timp.

Când te visezi încălţat cu pantofi largi, ţi se reliefează că îţi asumi un rol ori o atitudine care nu ţi se potriveşte, sau că eşti la început de drum în transformarea personalităţii tale.

Pantofii cu talpă groasă din vise denotă că încerci să pari mai mare, mai înalt decât eşti în realitate, ori că te poţi înălţa la nivelul aşteptărilor altor oameni.

Dacă te-ai visat purtând pantofi de sport, ţi se reprezintă abilitatea de a duce la bun sfârşit un lucru pe care te-ai angajat să-l faci. În acelaşi timp, este un indiciu că te simţi bine, confortabil cu tine însuţi.

Visele în care eşti încălţat cu pantofi cu tocuri (lungi) pot mărturisi că nu te simţi sigur pe tine în viaţă sau într-un aspect al acesteia. Pe de altă parte, dacă eşti femeie, ţi se oglindeşte astfel năzuinţa de a fi mai atractivă.

Semnificaţia culorilor din vise

Sandalele dintr-un vis semnifică lejeritate, relaxare, lipsa de formalism ce te caracterizează în sfera socială.

Bocancii/cizmele de bărbat din vise semnalează capacitatea de a te confrunta cu succes cu situaţii de viaţă dificile, simbolizează simţul practic şi forţa personală cu care eşti înzestrat. Bocancii/cizmele de femeie subliniază simţământul că arăţi bine, sexy şi că eşti conştientă de frumuseţea ta.

"Să porţi vise în picioare înseamnă să începi să dai realitate viselor tale."
Roger Vivier 
Pantofii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Pantofii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on iunie 02, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.