Horoscop Vărsător noiembrie 2016

Potrivit horoscopului Vărsătorului, în luna noiembrie 2016 poţi profita de un potenţial energetic substanţial, o agilitate mentală deosebită, învigorarea şi confirmarea relaţiilor de prietenie autentice. Viaţa amoroasă oscilează între oportunităţi şi probleme iscate în spatele cortinei scenei lumii.

Horoscop Vărsător noiembrie 2016 - Horoscop general 


Energia consistentă furnizată de Marte, poziţionat odată cu 9 noiembrie 2016 în Vărsător, îţi permite să te îndrepţi, cu toate motoarele turate la maximum, către demersuri importante şi iniţiative de mare anvergură. De fapt, dacă nu îţi pui la treabă vitalitatea clocotitoare, rişti să fii stăpânit de un neastâmpăr păgubos şi chiar de stres. Este o vreme prielnică unor noi începuturi dacă îţi menţii perseverenţa şi nu te laşi purtat de prea multe şi derutante proiecte. Poţi fi mereu cu capsa pusă, iute la mânie, gata să te avânţi în dueluri atunci când şti contrazis.
Vărsător noiembrie 2016

Influenţele negative ale lui Marte sunt întrucâtva potolite din 12 noiembrie, sub impactul tranzitului lui Venus în Capricorn şi al celui lui Mercur în Săgetător. Venus te călăuzeşte în a XII-a ta casă spre latura spirituală a existenţei şi îţi inspiră un comportament mai reţinut şi mai calm, în timp ce Mercur, amplasat în a unsprezecea casă a Vărsătorului, încearcă să te dezbare de individualism şi îţi atrage atenţia asupra avantajelor rezultate din activităţi de colaborare. Eşti atras de idei inovatoare, aparent trăznite, care îţi indică soluţii ale unor probleme care tergiversează de ceva vreme. Efervescenţa mentală mercuriană este îngrădită într-o oarecare măsură de prudenţa venusiană, aşa că dai glas aspiraţiilor şi idealurilor tale numai în cadrul unui cerc restrâns de prieteni şi persoane dragi, în care ştii cu siguranţă că poţi avea încredere.

În curând pe diane.ro: Horoscop Vărsător 2017 

Pe 14 noiembrie 2016, Luna plină din Taur te focalizează asupra vieţii personale, a apartenenţei la familie. Căminul reprezintă sub aceste vibraţii selenare centrul universului, portul în care eşti la adăpost de furtunile, învolburările lumii exterioare. Ai nevoie să te asiguri de sprijinul, dedicarea familiei şi prietenilor intimi, şi este posibil că locuinţa ta să găzduiască mai des petreceri sau reuniuni cu oamenii apropiaţi.

Sextilul lui Mercur cu Marte de pe 15 noiembrie îţi inoculează dorinţa de a fi învingător în toate bătăliile, activităţile tale. Comunici direct, nemijlocit cu cei din jur, fără să treci cu vederea părerile lor, însă încrederea în tine însuţi şi în ţelurile tale îţi facilitează racolarea unor aliaţi puternici.

Horoscop Vărsător octombrie 2016

Soarele înteţeşte începând cu 21 noiembrie, în a XI-a casă a Vărsătorului, tendinţele lui Mercur, readucând pe ordinea de zi relaţiile de amiciţie. Ai posibilitatea să distingi cu limpezime care îţi sunt adevăraţii prieteni, mai ales că aceştia nu ezită în nici un fel să-ţi fie alături cu vorba şi cu fapta în rezolvarea unor dileme. Poţi să te dedici, împreună cu oameni animaţi de aceleaşi convingeri ca şi tine către un ideal umanitar sau spre o activitate lucrativă, eventual una de afaceri.

Ziua de 29 noiembrie poate fi una memorabilă, ce-ţi făgăduieşte evenimente fericite cu prietenii şi familia. Luna nouă găzduită de Săgetător îţi oferă o sumedenie de ocazii de a te distra şi a degusta plăcerile vieţii, atât de multe încât, la un moment dat, te poţi simţi secătuit, epuizat. Planifică-ţi cu griâ activităţile sociale, prioritizează-le astfel încât să iei parte numai la cele importante!


Horoscop Vărsător noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi caută odată cu 12 noiembrie 2016 locuri şi conjuncturi inedite, îndepărtate de luminile reflectoarelor ca efect al parcursului lui Venus în a douăsprezecea casă a Vărsătorului. În acest context astral, viaţa sentimentală este caracterizată fie de o intimitate profundă, fie de taină şi mister. Astfel, unii nativi singuri pot fi copleşiţi de sentimente puternice de iubire faţă de cineva din preajma lor, pe care nu se simt în stare să le mărturisească din pricina unei timidităţi excesive ori a faptului că persoana respectivă este implicată într-o altă relaţie de cuplu. Alţii, mai norocoşi, pot începe o idilă împreună cu un partener faţă de care simt o conexiune afectivă ce depăşeşte graniţele timpului şi spaţiului, o idilă care, dintr-un anume motiv, tinde să fie ascunsă, nedezvăluită nici chiar unor prieteni. Nativii angajaţi într-o legătură în doi sunt înclinaţi să evite evenimentele sociale, numai şi numai pentru a se bucura cât mai mult, în exclusivitate, de compania persoanei iubite.


Horoscop Vărsător noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Neptun îşi reia din 19 noiembrie 2016 tranzitul direct în Peşti şi a II-a casă a Vărsătorului, ridicându-ţi de pe ochi vălul unor iluzii şi speranţe ţinând de chestiunile financiare. Poţi să renunţi la nişte proiecte ori investiţii ineficiente şi să-ţi analizezi, să-ţi echilibrezi cu realism balanţa de venituri şi cheltuieli
Horoscop Vărsător noiembrie 2016 Horoscop Vărsător noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 20, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.