Horoscop Balanţă ianuarie 2017

Horoscopul Balanţei ianuarie 2017 are drept orientări principale o fază iniţială de relaxare, deconectare şi ajutorare a altora, o activitate socială ce evoluează de la incertitudine şi situaţii derutante la o relaţionare fertilă, fericită, cu cei din preajma ta. Relaţiile familiale tind şi ele să se optimizeze, iar viaţa amoroasă este împlinitoare prin dedicarea crescândă faţă de partenerul de cuplu.


Horoscop Balanţă ianuarie 2017 | Horoscop general 


Sub influenţa tranzitului pornit de Venus, pe 3 ianuarie 2017, în Peşti şi a şasea casă a Balanţei, eşti pe cale să scoţi la iveală una din trăsăturile majore specifice zodiei tale. Ai harul de a-i binedispune pe cei din jurul tău, a-i ajuta să se despovăreze de necazuri şi să se detensioneze psihic. Dacă te simţi apăsat de probleme şi activităţi laborioase din ultimul timp, este indicat să te retragi într-un loc cumva izolat, în stare să te relaxeze şi deconecteze.
Horoscop ianuarie 2017 Balanţă

Activitatea socială pare să-ţi fie înceţoşată de un soi de derută şi imprevizibilitate din 4 ianuarie, ziua de debut a parcursului retrograd al lui Mercur în Săgetător. Persoanele şi conjuncturile pe care erai sigur până mai ieri iau o turnură neaşteptată, îţi înşeală câteodată aşteptările şi speranţele. Nu trebuie să te laşi pradă dezamăgirilor, ci să te adaptezi din mers orientărilor din mediul înconjurător, până reuşeşti să le întrevezi sensul şi să le pui în slujba intereselor tale.

Mercur se înscrie în tranzit direct odată cu 8 ianuarie 2017 în acelaşi sector astrologic al celei de-a treia case a Balanţei, aşa că ar trebui să fii deja lămurit despre ceea ce se petrece în preajma ta şi să interacţionezi cu alţii însufleţit de o sporită motivare şi încredere în tine însuţi. Ai posibilitatea, în acest fel, să-ţi dai deoparte din drum orice tip de bariere şi să înaintezi vertiginos spre obiectivele tale.

Horoscop Balanţă 2017

Eventuale conflicte ori neînţelegeri din relaţia cu familia sunt pe punctul să se disipeze din 12 ianuarie, graţie prezenţei lui Mercur în Capricorn. Atât tu, cât şi oamenii apropiaţi renunţaţi la încăpăţânare sau ranchiună, şi sunteţi dornici să daţi dovadă de înţelegere şi bunăvoinţă, să faceţi eforturi pentru a ajunge la un pact ori un armistiţiu. Treci, totodată, printr-o perioadă prielnică unor activităţi legate de locuinţă, negocierii preţului unei case pe care vrei să o vinzi sau să o cumperi.

Soarele traversează de pe 20 ianuarie 2017 zona astrologică a Vărsătorului şi a celei de-a V-a case a Balanţei, instaurând o atmosferă vivace de bucurie în traiul tău de toate zilele. Nu mai eşti dispus să te ocupi delucruri serioase, ambiţioase, fiind mai degrabă amator să bei până la fund cupa plăcerilor vieţii. Eşti înclinat să te centrezi pe hobby-urile tale, să te întâlneşti cât mai des cu prietenii, să iei parte la cât mai multe petreceri şi/sau să te laşi absorbit de o poveste de dragoste. Mult mai îndrăzneţ decât de obicei, ai capacitatea să fii mai mereu în centrul atenţiei şi să atragi spre tine o mulţime de oameni interesanţi.

Mintea îţi este revărsată de o creativitate considerabilă pe 28 ianuarie, ca efect al Lunii noi ivite în Vărsător. Ideile tale inspirate, originale îi impresionează pe alţii şi te aduc din nou sub luminile reflectoarelor.

Odată cu aceeaşi zi de 28 ianuarie 2017, Marte tranzitează Berbecul şi a şaptea casă a Balanţei, aşa că ai oportunitatea să fii invitat la numeroase activităţi sociale şi să-ţi extinzi reţeaua de cunoştiinte şi amici. Pe de altă parte, sub tutela lui Marte, o relaţie partenerială şubredă din plan personal, profesional ori social nu mai poate rămâne pe un teren ambiguu, fie destrămându-se, fie insănatoşindu-se, revitalizandu-se.

Horoscop Balanţă ianuarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea este marcată de focalizarea către partenerul tău, spre nevoile şi dorinţele sale, ca urmare a amplasării lui Venus în a VI-a ta casă odată cu 3 ianuarie. Tinzi să renunţi la un oarecare individualism, să pui mai presus de orice fericirea persoanei iubite, iar aceasta, la rândul său, nu precupeţeşte să te înconjoare cu atenţii speciale. Dacă eşti singur, poţi fi impulsionat să te ataşezi de cinava care pare să aibă trebuinţă de sprijinul tău, de afecţiunea ta.

Horoscop Balanţă ianuarie 2017 - Muncă şi bani


Pe 12 ianuarie, Luna plină apărută în Rac şi a zecea casă a Balanţei te poate pune în faţa unei dileme în sfera profesională. Simţi nevoia să împaci capra cu varza, să îţi vezi de treburile tale, dar şi să-i ajuţi cu dedicare pe colegi ori colaboratori. Nu exagera în cea de-a doua privinţă întrucât, la un moment dat, poţi fi acuzat de ineficienţă chiar de cei pe care i-ai sprijinit!

Horoscop Balanţă decembrie 2016
Horoscop Balanţă ianuarie 2017 Horoscop Balanţă ianuarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.