Cine este Mădălina Ardeleanu?
În dorinţa de a-şi creea propriul brand, propriul renume şi cu un potenţial uriaş, noua generaţie de bloggeri|vloggeri din România vine din urmă cu nerăbdarea de a cuceri piaţa, a înlătura concurenţa şi a deveni modele pentru cei care vor urma. 
Blogurile de frumuseţe, fashion şi lifestyle devin din ce în ce mai puternice şi autoritare, pe zi ce trece, de aceea, lasă-mă, să ţi-o prezint pe Mădălina Ardeleanu o fată frumoasă care, numai la 23 de ani, îşi trăieşte viaţa din plin şi cu o viteză ameţitoare: este studentă, soţie şi mămică şi are un proiect ambiţios, acela de a deveni sursa de inspiraţie a fetelor şi femeilor pasionate de beauty, fashion şi lifestyle.

"Viitorul aparţine celor care cred în frumuseţea propriilor vise."  Eleanor Roosevelt

Ce mi-a scris şi cum m-a convins să îţi povestesc despre ea? Citește mai jos!

"Îmi place să testez lucruri noi pentru a-mi pune calităţile în valoare şi a mă menţine frumoasă şi, de asemenea, să împărtăşesc experienţele mele pe site-ul care îmi poartă numele. 
Vreau ca oamenii să mă descopere aşa cum sunt eu. 
Tot ce ţine de beauty este o pasiune pentru mine, îmi doresc să învăţ cât mai multe din lumea modei şi să-mi fac o carieră din aceasta.  Vreau să învăţ singură ce înseamnă această lume, să nu încerc să copiez pe nimeni, să fiu eu însămi. 
Sunt deschisă atunci când vine vorba să primesc sfaturi şi nu mă supăr dacă primesc critici pe care le iau ca pe ceva constructiv, folosindu-le în favoarea mea pentru a veni cu ceva mult mai bun data viitoare. "


Asadar, iată, ce poți găsi la ea pe site:
- tutoriale make-up, coafură
- recenzii la produsele cosmetice testate de ea însăși,
- sfaturi și idei pentru dietă și detoxifiere naturală
- trucuri de înfrumusețare
- recomandări ale unor produse de îngrijire ale pielii și ale părului, care sunt la mare căutare de ceva vreme.
- inspirație în alegerea unei ținute
- ultimele noutăți în fashion.


Cu un asemenea arsenal, www.madalinaardeleanu.com, promite să creasca frumos în următorii ani și răspunde, după părerea mea, nevoilor oricărei fete sau femei tinere dependente de frumusețe.

Noroc, bucurie și belșug, tuturor!
Cine este Mădălina Ardeleanu? Cine este Mădălina Ardeleanu? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.