Horoscop Leu martie 2017

În horoscopul Leului martie 2017 predomină năzuinţa şi şansa de a călători, a beneficia de o conjunctură favorabilă ţinând de studii. Viaţa sentimentală este străbătută de un suflu proaspăt de afectivitate, iar cea profesională îţi este oportună atâta vreme cât nu te laşi în voia grabei şi înclinaţiei de a te avânta în dispute păguboase.

Horoscop Leu martie 2017 - Horoscop general 


Oportunitatea de a călători fizic ori mental pe meridiane îndepărtate ale pământului capătă întâietate din 4 martie 2017, graţie tranzitului lui Venus în Berbec şi a noua casă a Leului. Eşti pasionat de tot ceea ce-i ieşit din comun, în contrast cu rutina cotidiană. Există posibilitatea să primeşti o veste bună din străinătate, eventual una referitoare la un job sau studii.
Horoscop martie 2017 Leu

Pe 12 martie, Luna plină din Fecioară te inspiră să-ţi schimbi felul cum abordezi existenţa, să-ţi pui în valoare cât mai mult talentele, înzestrările native. Nu mai eşti tentat să trăieşti potrivit normelor şi ideilor altora, ci conform propriei tale concepţii despre lume.

Horoscop Leu 2017

Dacă îţi ţii sub control înclinaţia de a te juca cu viaţa, odată cu 13 martie 2017, ca urmare a prezenţei lui Mercur în Berbec şi a IX-a casă a Leului, ai prilejul să-ţi pui în aplicare nişte proiecte inovatoare, de mare anvergură. Călătoriile şi comunicarea cu persoane din alte regiuni geografice rămân la ordinea zilei. Meşteşugul de a vorbi, a-ţi expune cu expresivitate interesele îţi asigură sprijinul celor din jur.

Soarele se alătură lui Venus şi lui Mercur din 20 martie în zona astrologică a Berbecului, aşa că eşti predispus pe mai departe să explorezi lumea sau mediul tău înconjurător în căutarea unor noi, diferite răspunsuri ale dilemelor, problemelor tale. Norocul este de partea ta îndeosebi atunci când te fereşti să mergi pe cărări bătătorite. Pari să nu ai astâmpăr acasă şi să fii îmboldit de aspiraţia de a vizita locuri străine, de a-ţi lărgi orizonturile fiinţei şi cunoaşterii.

Tendinţele anterioare sunt scoase în relief cu pregnanţă ca efect al Lunii noi ivite pe 28 martie 2017 în aceeaşi a nouă casă a Leului. Eşti hotărât să dai o turnură înnoitoare destinului tău datorită unei revelaţii bruşte a potenţialului tău interior.

Horoscop Leu martie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea nu se simte confortabil în patul procustian al obişnuinţelor, inerţiei, începând cu 4 martie. Amplasarea lui Venus în a IX-a ta casă semnalează ocazia de a-ţi împrospăta conexiunea de cuplu printr-un gest insolit, poate de-a lungul unei excursii împreună cu persoana iubită. Dacă eşti singur, poţi iniţia o idilă cu cineva cu un aer exotic, cu o frumuseţe neobişnuită, întâlnit în decursul unei călătorii sau tocmai sosit dintr-o altă ţară.


Horoscop Leu martie 2017 - Muncă şi bani 


Odată cu 10 martie 2017, sub impactul parcursului lui Marte în Taur şi a zecea casă a Leului, eşti traversat de o sporită energie în sfera profesională. Poţi fi mobilizat să ceri ceea ce ţi se cuvine, să pretinzi să-ţi fie recunoascute meritele, eforturile la locul de muncă. Trebuie, totuşi, să-ţi ţii în frâu iritabilitatea, impulsivitatea, şi să nu te dedai unor certuri neproductive cu colegii şi şefii. Ai la îndemână o perioada prielnică unei manevre îndrăzneţe în carieră şi începerii unei afaceri.

O investiţie veche este pe cale să-ţi ofere beneficii mult aşteptate pe 12 martie, sub vibraţiile Lunii pline din a II-a ta casă. Ai, totodată, posibilitatea să-ţi transformi un hobby într-un demers financiar fertil.

Într-un tranzit ce-şi va pune amprenta asupra ta în luna aprilie, Mercur călătoreşte din 3 martie în zona astrală a celei de-a X-a case a Leului. Te înscrii într-un ciclu mercurian asociat cu punerea la punct a unor strategii ţinând de dezvoltarea carierei, perfecţionarea ta profesională. Colegii par să îţi ofere îndrumări preţioase în acest sens. Pentru a-ţi creşte randamentul în muncă se impune să nu te împotmoleşti în detalii nesemnificative.

Horoscop Leu februarie 2017
Horoscop Leu martie 2017 Horoscop Leu martie 2017 Reviewed by Diana Popescu on februarie 21, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.